Препоръка за персонален треньор

07.09.14
19:39

Здравейте! Имам няколко годишен стаж във фитнеса. Аз съм с преобладаващо ендоморфен метаболизъм (не съм си щипал гънките и не съм убеден на кай конкретен тип съответствам) и макар да съм се развил положително за последната година се чувствам изморен от незначителните резултати на фона на супер строгото постоянство, купчините пари за добавки и факта, че ежедневието ми се върти около фитнеса, въпреки натовареността му от професионални ангажименти. Много трениращи са също толкова амбицирани като мен и все така постоянни и упорити, но при тях генетичната база е много благорпиятна. Примирил съм се с това до някъде, но ето че за пореден път прибягвам до професионална помощ. Не мога да се доверя само на себе си и знаниярта си, въпреки че имам допир с биохимия,медицина и естествено интернет.
Имам нужда от треньор, който не пробутва сходен режим на хора с противоположни структура,метаболизъм,цели...Някой, който прави разлика между хранене по време на стероиден цикъл и и по време на натурален етап- аз нямам времето, а и вече волята да чета като луд. Волята ми достига само да се разцепвам във фитнеса и да се храня като робот целогодишно. Затова бих искал да Ви помоля да ми препоръчате треньор ( желателно такъв, с който Вие сте работили и сте доволни), който разбира от хранене, тренировки, стероиди, добавки и може да ми осигури качествени знания, методики и медикаменти.
Много ще Ви бъда благодарен ако ударитие едно рамо :)

А от къде си :)

Пропуснал съм- София :)

07.09.14
22:57

Ще е добре и да споменеш какви цели имаш. Едни режими ти трябват да се състезаваш в бодибилдинг, и съвсем други за общо фитнес състояние.

Не съм сигурен, че разбирам точния смисъл на фитнес състояние. Определено външният вид ми е приоритет. Предполагам тренирането за здраве не би включвало дибавки и системно тъпкане с месо? Аз искам “просто” да орелефя до някакъв нормален силует поне  и  после ,стараейки се да се придържам към по-нисъл процент мазнини , да  понаедрея. Не мисля, че такава визия може да се постигне без малко компромиси по отношение на здравето? Може и да греша

казано от veronique на 07.09.14, 22:38:

А от къде си :)

Рони - късно е, вече го препоръчах хаха :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1