06.09.14
22:16
Здравейте , както си личи от заглавието , имам желанието да комбинирам тежка физическа работа с фитнес . Ето малко и за мен :
На 42г. съм и работя в строителството вече 20г. Като тийн тренирах 7год. вдигане на тежести , което предполага някаква изградена техника на базовите упражнения ( както и множеството травми в раменете ,кръста , коленете ) , а тежката професия някакво ” физическо заякване ” ( тоест мускулът ми не е ” атрофирал ” ) .
От край време се замислям да започна да ходя на фитнес , но тъй като цял ден съм зает, 6 пъти в седмицата , то тренировките ми ще протичат вечер , между 6,7-8 , но проблемът идва в това ,че след цял ден бачкане , единственото което ми се прави след като се прибера е да ходя да блъскам още 1 час в залата .
Та , според вас , необходими ли ми са някакви добавки за възстановяване , за енергия ( но, не невростимуланти ,които само временно да ми дадат необходимата енергия , а след това да съм още по - убит. ) , ( ако да , моля предложете продукт ) , или просто самата професия не позволява да се комбинира с фитнеса .
Благодаря от все сърце на всички отзовали се със съвети и препоръки !
06.09.14
23:37
За възстановяване можеш да взимаш цинк и магнезий, но като не ти се ходи да вдигаш след работа е глупост да вземеш нещо за енергия. Дали можеш да комбинираш тежката физическа работа с тренировки сам трябва да прецениш.