BCAA + протеин + глутамин + витамини?

Добъе ден.Искам да ми дадете съвет за продукт съдържащ протеин,глутамин и амино?
Пия етил естер и витамини отделно.Има ли въобще такъв продъкт,който да садържа тези съставки в комплекс?
В сила.бг намерих BIOTECH USA Nitro Pure Whey Gold,но прочетох тук във форума,че не струва.
ПП:ползвах търсачката,но сами се сещате,че с тези ключови думи ми излизат приказки от 1001 нощи:)
Благодаря Ви.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.09.14 17:33.

От какво са изградени протеините? :)

Защо ти е нужен продукт, съдържащ едновременно протеин и аминокиселини?

Зная,зная,но всички тук във форума казват,че суроватъчен и амино е по-добре,от колкото само едното.По принцип и аз съм само за протеина,най-малкото е по-изгодно.знам ли?

Личното ми мнение е, че по-скоро трябва да избереш между протеин и аминокиселини - на базата на нуждите ти и възможностите за организация на храненето. Може ли да споделиш мненията, в които се твърди, че комбинацията между протеин и аминокиселини е по-добра от самостоятелният им прием?

Ми мненията,че и двете са по-добри,от колкото само едното ги прочетох в търсачката,теми от сорта”хр. добоавки за възстановяване”,всички изреждат рибеното масло,витамините,глутамина,криетина,амино и суров.протеин.
А по въпроса с нуждите и храненето никакъв ме няма.Работата ми е много забързана,абе направо кардио:) и храненето ми е ужасно,кви ли не боклуци.Отделно не мога да се възстановявам пълно,точно заради въпросната работа.
Та търся някакви алтернативи.Идеята ми е сътрин със закуска и вечер да взимам казеин,а след трен да взимам суроватъчен.
Исках подобен комплекс от подобни неща защото докато ги смеся всичките минава време и сина ми винаги почва да ме разпитва,да иска и той,а това не е добре.За това търсех нещо което да съдържа всичко в комлекс,за да го разбъркам в шейка за 1 мин и да го изпия,а не да развивам теореми на сина ми това за кво било и бла бла.:)
Благодаря за отговорите.

казано от Мирослав Захариев на 11.09.14, 14:11:

А по въпроса с нуждите и храненето никакъв ме няма.Работата ми е много забързана,абе направо кардио:) и храненето ми е ужасно,кви ли не боклуци.

В такъв случай най-доброто решение е корекция на храненето. Добавките няма да ти решат проблемите и ще бъдат просто един неефективен разход, независимо от комбинацията и качеството им.

12.09.14
01:00

Прочети за ТРИ АНАБОЛ и КРЕАТЕСТОН ‘)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1