23.07.14
19:58
Целта ми е да водя дневник на количеството и качеството на храната, която приемам, за да проверя влиянието й върху килограмите и тонуса. След около месец ще направя анализ кои са най-често приеманите храни, как са ми повлияли и ако има необходимост, ще направя корекция.
23.07.2014г. - закуска - мляко с нес кафе 0,2мл. с 3 бучки кафява захар, обяд - таратор - 0,2мл, пилешко шишче, гарнитура - картофена салата и салата зеле, кока-кола 0,2мл., вечеря - агнешки ребърца с аспержи и броколи около 200гр., 1/4 салата айсберг, 1/4 краставица - био, зехтин, лимон, хималайска сол. Ниво на стрес през деня - високо. Сън - около 6ч.
Напиши повече - какви цели имаш, например. Как се очаква да ти влияят храните...?
Здравей!Изгледай това-http://vbox7.com/play:d56a45f152
Мен не отказа от колата.Успех!
Целта ми е да сваля няколко излишни килограма в областта на корема и бедрата, а напоследък - чрез проследяване на храната, която приемам, да установя алергена, който смущава спокойствието ми в последно време.
С тази храна шансовете да изчистиш корема и бедрата клонят към 0 ... Махни захарта от кафето! Картофената салата я ограничи, колата я забрави. Опитай се да спиш повече и ТРЕНИРАЙ. Интервалното кардио е много подходящо за целите ти.
В последните 2 седмици има промяна в режима на хранене и тренировките, но нямам време да пиша. Спрях цигарите. Закуска 2 тостерни филии бял хляб с шунка и кашкавал - печени, айрян. Обяд - проблем - ограничен избор, състоящ се предимно от картофени ястия и техни производни със или без кайма или скара, днес беше мусака с таратор, без хляб. Вечеря - 1/4 салата айсберг, 1 морков, 1 връзка магданоз, зехтин, сол, айрян, 100 грама телешко филе. Колата спрях. Добавих сутрин и обед по 1 таблетка спирулина от 500mg.
Тренирам през ден кардио - 40 минути на пътека при скорост 5,2км/час и наклон 2,5%, среден пулс - 138. Когато не съм в залата - колело по 10 км.
Белия хляб е доста лош избор. Ако ще смесваш картофи/ориз/хляб с месо, то поне гледай да не е мазно. Не прави само кардио. Това е много груба грешка. Стегнато, атлетично тяло се постига с натрупване на мускулна маса, а това не се постига само с кардио.
11.09.14
19:37
С тази храна определено няма да постигнеш целите си, а въртенето на колело като хамстер в клетка трудно бих определила на “тренировка”, да - имаш някаква физическа активност, но само с това няма да стане. Ако искаш сериозни промени, бъди сериозна,ако ли не - дерзай :П
Не искам толкова атлетично тяло :) Релеф на рамене и крака не ми изглежда женствено и секси. Релеф харесвам само на корем , ръце и гръб. Факт е също, че жена трудно прави “мускули”, а и с моята диета и тренировки едва ли ще достигна такива висоти в бодибилдинга.
Преди кардиото, два пъти седмично, правя и упражнения за:
- корем - повдигане на краката от вис 3x10 /не обичам да правя коремни преси/
- бедра - предна и задна част 4x15 с 12,5кг.
- дупе - 6x20 със 7,5кг.
- ръце бицепс и трицепс 4x12 с 3кг.
Засега няма особени резултати, но се надявам с времето да има.
Благодаря за съветите - ще се опитам да изключа картофите, а ориз почти не хапвам.
Пропуснах - Gaba - 1 таблетка от 500mg, вечер 1 час преди лягане.
Мнението беше редактирано от Боряна на 11.09.14 22:03.
12.09.14
00:21
За да имаш релеф,където и да било, първо трябва да имаш мускул. Какво според теб е релефът,ако не мускул?
разбира се, че за да има релеф, трябва да има мускул и да няма мазнина, не е в това въпроса. опитвам се да обясня, че не съм BB фундаменталист - тренирам основно за справяне със стреса и тонус :) понякога вечер обичам чаша вино или бира. имам и други вредни хранителни навици, които не се проявяват често и не мисля, че са фатални за фигурата ми. иначе, според медицината, теглото ми е идеално за ръста - 174кг. 64кг., имам добър метаболизъм, затова не мисля, че имам нужда от драстични промени - просто 2-3 кг. надолу.
от утре ще внеса някои корекции в храненето, с цел постигане на по-добри резултати.
закуска - мюсли с плодове 50гр. и мляко 100мл., вариант 2 - обикновени бисквити 50гр., мляко 100мл., 1/2 банан, вариант 3 - варени яйца от пъдпъдък - 4бр., айрян 200мл.
обяд - пилешко на скара 100гр., салата зеле/домати/краставици - 100гр., таратор - 200мл.
закуска 2 - сок праскова 200мл.
вечеря - ако съм гладна - пилешко/телешко 100гр., 1/4 зелена салата/айсберг, 1 домат, 1/2 морков, 1/2 връзка магданоз, зехтин, 1/2 лимон, айрян 200мл., ако не съм гладна - таратор 2x200мл. през 2 часа.
Закуска - 8:00ч. - 200мл. сок праскова
Закуска 10:00ч. печена тостерна филия бял хляб с кашкавал, айрян 200мл.
Обяд - таратор 200мл., пилешко шишче 100гр., гарнитура цвекло с моркови 100гр.
Следобедна закуска - солети с айрян.
Вечеря - през ден - печено телешко с моркови - 200гр., или 1/4 салата айсберг с консерва риба тон - 200гр.
Фитнес програмата вместо два пъти седмично стана през ден. Намалих кардиото, за сметка на повече серии упражнения за прасец, бедра и корем.
Ефектът след 2 седмици е 1 размер дрехи и 2кг. надолу.
Nice :)