23.06.04
18:39
Абе искам да ви питам, вие като сте на море, спортувате ли през това време или си почивате (докато сте на море), и ако си почивате после като се приберете започвате да тренирате същия си сплит или правите др. упражнения ? :roll:
23.06.04
19:53
Когато съм на море не тренирам. Просто не е нужно. Нормално е в годината да си даваш 2-3 месеца почивка.
23.06.04
21:36
2-3 месеца почивка?
Да не искаше да кажеш 2-3 седмици.
23.06.04
21:42
Е па как да тренираш на морето.............да си носиш щангите и лежанките до във водата ли как :shock: !
Аз и си ходя на море и тренирам...............е за вас от провинцията кофти е ще требе или да се потите в бедната ви София или да идвате в столицата!
Е нема ли зали на морето бе. :) Освен това лично аз стоя на морето само 1-2 седмици. Като ми кажат по 1-2 месеца ми става кофти, искам и азззз :cry: :( Просто така се случва, че все трябва да уча за изпити.(не поправителни, ей, да не си помислите нещо :lol: )
23.06.04
21:58
Е на моренцето правиш по-лека програма, с която да отпочинеш, но да не губиш форма.... Ставаш сутрин рано (ако успееш :) ), после правиш едно кросче по плажа, което между другото е супер яко, щото докато тичаш те подухва вятъра и ти е кеф :lol: След това както си се изпотил от тичането се мяташ в моренцето и се чувстваш все едно не си тичал. И после правиш лицеви опори на брега, ама точно на местото където е границата между водата и пясъка и главата да е към водата, така че да си на обратен наклон. може да включиш и коремни преси и вдигане на крака от лег..... и общо взето така мисля да отпочивам на морето :wink:
23.06.04
22:01
Хаха не при нас залите са забранени........кмета им сложи вето,защото много големи станахме всички и не можем да се разминаваме по улиците :shock: !Нямах това предвид,просто въпроса изглежда сторанно,как да не можеш да тренираш като си на море,това си е само според мързела..........можеш да ги съчетаеш и двете не виждам проблем!Надявам се няма да стоите от 6 сутринта до 12 и 30 вечерта на плаж така че що се притеснявате!
Пък за поправителни и дума не споменаваите щото днес ме направиха почетен ученик в моито училище...........във незнам си колко годишната история на училището аз съм първият човек с толкова много поправки(гоня между 8-12 заварки) :P !!!
23.06.04
22:59
Абе момчета какви тренировки на море нали на почивка сме отишли бива и там некой да вземе да тренира ;) треа да си ебати маниака. А след това ако си прекъснал 2-3 седмици си продължаваш нормално, а ако си прекъснал повече може да вкараш 1 седмица подготвителна - кръгова тренировка(въртиш всички мускули) и така.
P.S. lesno_nema мани го то перверзен аватар, че ме разсейва и не мога да мисля трезво :lol: :lol: :lol: Няма е майтап слагай си квото искаш яко е ;)
Оставаше и на слънчев да избацат зала :)
Това няма и да си го помисля, да отида на море за да рута щанги
ХА-ха-ХА
23.06.04
23:14
ХАХА що бе как ще е перверзен каката стречинг и оросяване прави:)))))!
24.06.04
14:17
vie mai naistina ste se depresirali ot tezi temi za trenirovki,hranene i etc…....kak moje da se 6a6kate ot fakta,4e 6te dadete edno- ili dvusedmi4na po4ivka na tqloto si :?: :roll: :shock: :D
naprotiv…..6te vi se otrazi 4udesno morskiq vuzduh( pitaite Lesnoto i drzugite ot moreto,te znaqt kak e;)),a i na vseki 7-8 sedmitzi e hubavio da se pravi malka po4ivka ot jelezata :D .....dokazano e dori :wink:
A za “tejki” slu4ai pri nqkoi….......... :D .....garo_viper dade dobra ideq s bqganeto.Kak mislite,4e 6te vi se otrazi i samoto pluvane,a? :?: :?: :?: Ot li4en opit vi kazvam,4e pluvaneto e strahotna komplexna trenirvoka za grub i drugite 4asti na tqloto :P Pravete kusi distantzii po nqkolko serii dosta uskoreno pluvane i togava 6te vidim rezultata :D
uspeh ot men!
P.S. Varna moreto…..........ahhhhh…moreto…........vsi4ko go 4akame,to si e na6iq svoeobrazen piedestal i review :wink:
24.06.04
21:48
Аз не имах предвид 2-3 месеца наведнъж, а иначе миналата година, като бях на море се отбих до златните и там в една зала на Musashi ми искаха 5 лв. ( то беше и една зала ). Нормално е като се има предвид, че там почиват само руснаци и немски пенсионери.
Абе хора какво ще стане, ако не взимам протеини през почивката си на морето ? :roll:
[quote author=“gotcha”]Ще се спаружиш :lol:
Ти на праскови ли ще си само ?!
Небеее, ти пък - нема да се излагаме са :wink: , имах в предвит че ще наблегна примерно на 2 пресни млека, ядки, пиленце, салатки ала-бала нещо от тоя сорт, вярно че не е същото но все пак не ми се вярва че ще се спаружа - та нали гаджето ше ме изхвърли :lol:
ПП - е как мислиш ?
ПП - ооо и прасковки ще ръфам :P !
Ти за протеини на прах ли говориш бе :)
Мноо ясно, че няма ти стане нищо, зимай си адекватно количество протеин от храната и ще си номер 1 ;)
Аз сега зимам само амино като суплементи.
[quote author=“gotcha”]Ти за протеини на прах ли говориш бе :)
Мноо ясно, че няма ти стане нищо, зимай си адекватно количество протеин от храната и ще си номер 1 ;)
Аз сега зимам само амино като суплементи.
Да точно това имах в предвит :) на прах, тея дето ги пия след тренировка и преди лягане :) , мисля че няма да загубя мускулна маса от 2-3 седмици почивка. Пък мисля че е добре от време на време да се правят такива почивки (без протеини на прах и без щанги), нали ? :P
07.07.04
11:22
Като съм на море тренирам.Ходя сутрин рано в заличката.Има само 2 лежанки,скрипец,лост за набиране и някви дъмбели.Като за без пари е идеално,правя си почти всички серии както преди,но на по-ограничен брой уреди.Кофтито става като се напия на предишната вечер и знам че на другия ден в 7 сутринта пак трябва да съм на линия да ходя да препотвам екипа.Ама иначе е голям кеф сутрин вдигане,след това малко плуване в моренцето и волейболче,малко сън и след тва ставаш номер 1 на дискотеката 8) .