Протеин за готвене?

Добър ден.
Въпроса ми е дали има спецялно такъв протеин(в което се съмнявам) и какъв точно да бъде той(бърз,бавен).
Приемам суроватъчен след тренировка,но ми трябва нещо за бърза закуска и следобяд.
Доста рецепти съм си записъл,за което благодаря на момчетата.За термичната обработка също четох.
Пп:извинявям се,но незная дали в добавки или хранене да пусна темата.
Благодаря Ви.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.09.14 17:31.

13.09.14
16:04

Предполагам ,че всеки неовкусен протеин,ще ти свърши работа.

А казеин или суроватъчен да ползвям за готвенето?

13.09.14
17:50

Ами аз за закуска бих ползвал суроватка ,да ме извади възможно най-бързо от катаболитния процес.А пък за след-обяд в зависимост от това ,кога си тренирал.Ако си тренирал по-рано може и казеин.Лично мое мнение е ,че суроватката е универсална за всичко,а казеина е малко по-особен.
Но какъвто и да ползваш,няма да сбъркаш. :)

И аз мислех така,но изках да чия по-компетентно мнение по този нестъндартен въпрос,за което ти Благодаря.

Пържоли.

Как точно го готвиш този протеин?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1