Имам нужда от съвет

13.09.14
22:43

Здравейте казвам се Методи не тренирам редовно но се поддържам в форма, това лято тренирах доста и изгорих много мазнини мога да кажа че сам в отлична форма и реших да стана по сериозен с тренировките. Купих карта за фитнес всичко върви прекрасно другата седмица започвам нови по сериозни упражнения и имам нужда от съвет относно хранителните добавки. Решил сам да си купя нещо за по ефективни тренировки и по бърз ефект целта ми е да качвам само и единствено мускулна маса и да имам релефно и здраво тяло. Посъветвах се с някои приятели гледах в интернет и не мога да реша от какво се нуждая повече Креатин, Протеин или Амино Киселини. Искам да си купя качествени продукти но нямам възможност за 3-те моля дайте ми съвет какво да комбинирам. препоръчаха ми следните продукти http://www.nowfoods.com/Kre-Alkalyn-Creatine-240-Veg-Capsules.htm + http://www.nowfoods.com/Amino-Complete-360-Veg-Capsules.htm или да купя  Кре-акалин креатин и протеин или протеин и амино киселини или не знам какво да избера (giggle) моля дайте съвет хора с опит и знание! благодаря ви!

14.09.14
00:32

Добавките са нещо хубаво и бонус към едно завършено хранене.Но защо реши,че имаш непременно нужда от тях?
Ако храненето ти е добро ,нямаш нужда от добавки.Ако храненето ти е лошо и те няма да помогнат.Т.е. излиза ,че е нещо по средата.
Ако нямаш възможност да спазваш необходимата диета,по-добре инвестирай в храна от колкото в добавки.Тъй,че сега е най-добре да опишеш как се храниш и как тренираш.
И все пак,не комбинирай аминокиселини с протеин,защото е безсмислено.

14.09.14
01:18

казано от Metodi Markov на 13.09.14, 22:43:

...

Едва ли за едно лято си достигнал такива спортни висини, че да са ти наложителни добавки. Ако толкова ти е зор да пиеш нещо, щото звучи по-хард, вземи си един монохидрат. Това, което ти препоръчват (капсули и алкалини) е най-неизгодната и съвсем не най-работещата опция.

казано от El_tiggeraso на 14.09.14, 00:32:

...Ако храненето ти е лошо и те няма да помогнат.

Айде бе?... Значи ако по някакви причини не съм си набавил протеинчето за деня и лъзна 2-3 дози прах, та да го докарам в норма викаш файда нЕма? Некак си генерализирането ти е сбъркано.

14.09.14
08:25

храня се с ориз, пилешко филе, мюсли, варени яица , мляко , сирене, извара, риба ,салати и плодове спазвам строга диета цяло лято.  Благодаря ви за отговорите ще се опитам да намеря в интернет колко протеин може да обработи тялото ми за 1 ден и колко си набавям аз г/д не ям пилешко повече от 2 пати на ден и то не големи дози по 1 паржолка но за сметка на това консумирам по 100г извара всеки ден и хапвам по 5 яица та ако ми е нужно още протеин ще купя него + креатин монохидрат

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.09.14 10:05.

14.09.14
13:19

...

Мнението беше редактирано от El_tiggeraso на 17.09.14 12:01.

14.09.14
15:34

казано от El_tiggeraso на 14.09.14, 13:19:

Аз и преди ти бях казвал,че си бавен реотан и не схващаш от първия път,затова гледай какво точно съм написал и си отговори на въпроса.Няма да правя разяснения точно за теб,сещаш ли се.

Бе и аз и преди ти бях казвал, че ще ти направя гърба по-мек от корема и да не разчиташ на анонимността на нета, ама ти не отбираш...
Я да видим какво точно си написал:

казано от El_tiggeraso на 14.09.14, 00:32:

Ако храненето ти е добро ,нямаш нужда от добавки.Ако храненето ти е лошо и те няма да помогнат.

Хранене добро откъм калории, но бедно откъм протеин добро ли е?
Не, не е.
Ще помогне ли прием добавката протеин на прах?
Да, ще помогне.
Оптимално решение ли е?
Не, не е, но това е друг въпрос.

14.09.14
16:07

...

Мнението беше редактирано от El_tiggeraso на 17.09.14 12:01.

14.09.14
16:17

Цък с отговора ми в другата тема. Имаш и лично, с РЕАЛНИ имена и адрес. Заповядай на гости.

Аз друго ще ти сложа в устата, един юмрук например, а думите са си твои, нали те ЦИТИРАМ бе...

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 14.09.14 16:18.

15.09.14
12:32

Виж сега Весо,целта ми тук във форума не е да обиждам и т.н.Ако съм те обидил с нещо то е било защото съм бил ядосан ,така че ме извини за това.
Нека да запазим добрия тон и форумни отношения и вместо да се караме, да помагаме на хората. :)
успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1