Купувам Велоергометър:)

Темата е заключена.
Мила

13.09.14
09:21

Здравейте,
след като успешно чрез този раздел си купих прекрасни стойки за клек, сега си търся и велоергометър.

Аз съм от София (пардон, не съм от София, а живея в София;))), така, че най-добре предложенията да са от София, поради транспортни разходи. Инак не ми пречи от където и да е велото.
По възможност маховика да е поне 6 кг.

Пишете ми на ЛС. Ако някой има идея от къде мога да си взема на добра цена и най-вече какъв да бъде, че те са 100 вида. Не ми трябва нещо професионално, трябва ми за кардио, поддържайки нормален пулс от 135 удара:))))

Поздрави,
Мила

Темата беше редактирана от Мила на 14.09.14 10:12.

15.09.14
09:59

и аз да се включа- и аз си търся- нещо старо, евтиничко, до 50-60 лв ако има. все пак нови има по 80-100, така се надявам :)

Мила

15.09.14
10:05

Аз си намерих вече:)
Кобричке ОЛX.:))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1