Съвети относно чистенето на мазнини

16.09.14
16:34

През повечето време консумирам вода или зелен чай, понякога  ранно сутрин пия кафе ( без захар ) .[/size]

Темата беше редактирана от Петър Бакалов на 23.10.15 21:09.

16.09.14
16:47

аз гласувах за отговор б) Чистене на мазнини (wave)

По вид е добре храната. Може и пълномаслени млечни да ядеш, стига да са в макротата. И яйцата може да ги ядеш цели.

Сега много ли си мазен?  На 172см 60кг няма да изглеждат много добре. Аз съм същия ръст, 70кг и като че ли съм ударил дъното - сега като съм на много голям дефицит, забелязвам изтъняване на китките и други нездравословно изглеждащи неща. Ама ти си знаеш.

Не, не съм много мазен , всъщност имам малко мазно в долната част на корема и това ми е основната цел да изчистя и там мазнините за това ми трябват някой съвети относно  какво да подобря за да постигна желания ефект .

16.09.14
16:58

същата работа и при мене. смятал ли си си калорийния баланс?

Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.09.14 23:34.

Аз в тая храна не виждам нищо високо мазнинно, дори напротив. Защо махаш жълтъците?! Защо ядеш обезмаслено мляко?!

16.09.14
18:03

Сметни го оттука.

Около 1600ккал ще е при тебе, предполагам. Умножи го по коефициента ти на активност в зависимост колко често тренираш, след това извади някакъв дефицит и яж по толкова на ден.

Иначе може да стоиш на едно място (и дори да пълнееш) и със здравословна храна. Ако пък е прекалено малко, може да влезеш в режим на оцеляване и да не гориш мазнини и да стоиш на едно място.

еми калорийния минимум ми се равнява на  1667 а  степента на физическа активност на  2584

Това не е високомазнинна диета, нещо си в голяма грешка, ГОЛЯМА

не съм представил всички храни които консумирам , това е просто примерно меню за един ден  :)))

при положение,че махаш жълтъци и основното ти месо е пилешко и то ГЪРДИ, не мисля,че е необходимо да постваш друго..

еми дай някакви ПО-ДОБРИ предложения де

Предлагам ти като начало да се запознаеш какво точно е ВМ-НВД - има тема тук, можеш да видиш и сайта на Милко Георгиев. повече от половината ти дневни калории трябва да идват от мазнини. Това ще рече, че ако ядеш пилешко, то най-добре е месото да е от бут и да е с кожа. Яйцата се ядат с жълтъците (то не само в този режим..). Тук за предпочитане са по-мазни меса - бекон, вратни пържоли и тн.  Ако консумраш млечни - мазни сирена. Мазните риби като съомга, скумрия.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1