16.06.04
13:55
Zdraveite,iskam da vi popitam s kakvo e nai dobre da se kombinira
Deca-Durabolin?I ako moje da mi kajete niakoi cikul s Deca samo s 4 ampuli po 200mg i kakvo o6te 6te mi e neobxodimo za tozi cikul!
Blagodaria vi predvaritelno!
8) Nadiavam se da mi pomognete!
01.07.04
02:01
Ami pone o6te dve ampuli takova i niakolko kutiiki bionabol :D
Ще ти копирам 1 пост на Quattro. Надявам се не възразява. :) За въпроси можеш да се обърнеш към него:
“Седмица—Дека-Дур.—Бионабол-5мг.Провирон-Нолвадекс——Трибестан
1————-200 мг———————————————————————-/1250мг.доза/
2————-400 мг———-4 тбл.на ден——1 тбл———1тбл.
3————-400 мг———-6 тбл.——————1—————2
4————-600 мг———-8 тбл.——————2—————2
5————-600 мг———-8 тбл.——————2—————2
6————-400 мг———-6 тбл.——————2—————2
7————-400 мг———-4 тбл.——————2—————2
8————-200 мг.———3 тбл.——————2—————2——————1 доза.
9———————————-2 тбл.————————————2——————1 д
10—————————————————————————————————-1 д
11—————————————————————————————————-1 д
12—————————————————————————————————-1 д
13—————————————————————————————————-1 д
14—————————————————————————————————-1 д
От третата седмица до дванадесета взимаи Карзил.
Тази схема можеш да я ползваш спокионо. Аз съм е правил, както и мой приятели. Вдига сила много здраво. Маса също ако ядеш по 5000 калорий на ден. Ако не се храниш много ще изчистиш нормално.
Ако имаш ниско кръвно си Супер. Ше ти се изравни. Ефекта почва да идва на 3/4 седмица. Дека-Дураболина го бий на две инжекции в седмицата- Понеделник и Четвъртък. Дано да случиш на добра медецинска сестра , иначе не можеш си седна на задника.
Тарси някъде на часно да те бодат. 1 лев варви цената. Иначе в клиниките 3 кинта. Ако можеш сам.....завиждам ти
Купи си игли 3,5 см. дълги. С по къси става мазано.
Бионабола.... на три приема в деня. Да не вземеш на един път да го глътнеш че ще ти изгорят бъбреците. Тва никой не го казва никъде.
Тренираи 4 пъти в седмицата. Тва е мойта схема.
I ден: Гърди + Бицепси
II ден: Крака + Прасци
III ден: почивка
IV ден: Рамо + Трицепс
V ден: Гръб + Трапец
VI и VII ден: почивка или VII ден = I ден.
Ако имаш пари вземи Winstrol вместо Bionabol.”
Това са високи дози и не са за начинаещи зобачи! Според мен трябва да ги намалиш наполовина! Мисля, че ще има добър ефект!
00:58
Тоше... този цикъл горе съм го писал аз. Ако....... изпълняваш всички упражнения перфектно и си зареден със качесвен протеин /с висок % про../ също глутамин . аминокиселини, креатин и половин теле във фризера, ти гарантирам 15 кила мускули, никакви странични ефекти и 30-40 % повишение на силата. С 4 ампули Дека никва няма да стане.
Казано е : за добър цикъл са нужни 2000 лева.
Аз лично ще си купувам едно теле Октомври, което ще разделя с един колега. При всички случаи и нова СКАРА :D Ела ме виж март месец и се замисли дали да си даваш парите за фалшификати. Чак Април и Май ще взема Ретаболил Депот и Винстрол орал да изчистя.
05.07.04
09:34
Quattro bratle a nolvadexa koga e po dobre da se zima po vreme na cikala ili sled nego?i da te pitam ot kade she si zeme6 Winstrola na hapove? :) aiiii sus zdrave 8) aaa i da pitam v toq cikal kade si go dal ako zamenim bionabola s winstrol oral po dobre li 6e bude ili ne?6ot toq bionabol malko shitava raota razbirash me… :twisted:
05.07.04
11:58
a ako go napraim i Winstrola da e Injekciq? 4e go smetah mai po eftino izliza injekciq ot kolkoto hap4eta….hap4eta 300-350 kinta…nekade a ako e injekciq kam kolko ampuli 1-2 da kajem na sedmica.. edna ampula 14 kinta i taka 9 sedmici abe kam 100 leva po eftino izliza po moi smetki ako gresha me popravete :wink: