Отностно залите във Варна

16.09.14
20:27

Искам първо да се извинява за още една такава тема .Здравейте  ще се местя във този град не знам най късно другата година не знам абсолютно нищо за него на  ул. „Любен Каравелов“ . И трябва да сменям сегашната зала .Ако може да ми предложите някоя някоя евтина зала стажа ми е 1 година и 9 месеца .Не ме интересува лукс може и във маза или барака все ми е едно стига да има основните уреди и да е в най голяма  близост до тази улица .Според мен не е важна залата важно е как тренираш ядеш и почиваш ...

16.09.14
20:38

Значи ти трябва зала в близост до ВИНС-а , нали правилно съм разбрала? Защо не пробваш The Cube, близо се намира, братовчед ми ми я е споменавал и оттам го знам тоя фитнес. Само цените не знам как са.

16.09.14
20:42

40 лева е разгледах почти всичко на което попаднах сега давам по 12 лева за месец бих се спрял на нещо до 25-30 лева на месец но ти благодаря за отзива

16.09.14
20:43

Разбирам. Успех тогава, дано да си намериш подходящо място :)

17.09.14
10:08

И аз се интересувам от зали в района на ВИНС-а :D

17.09.14
14:18

казано от Енев на 17.09.14, 10:08:

И аз се интересувам от зали в района на ВИНС-а :D

Ама то има но цените за доста фрапиращи искам прост фитнес не лукс сега давам по 12 лева на месец както казах и съм доволен от от залата има основни уреди не някакви модерни измишльотини

17.09.14
15:15

Ами аз където тренирам давам по 25лв на месец неограничено или 2 лв на тренировка, но залата е доста далеч от ВИНС-а, след лятно кино Тракия е.

24.09.14
23:03

В Cube, като отидете питайте за карта за двама. По този начин за 30 лева на човек може да си изкарате месечна карта с неограничен достъп...просто си я правите в един ден. В момента тренирам в мегаман, което също спада към кварталните фитнесчета макар и на 15-тина минути пеша от Винса. Друг близък фитнес ви е Финеса, който е на чаталджа, ала от години не съм ходил там.

25.09.14
10:32

Аз ходя в “Xtreme” ,който е до Габровски.30 лв неограничена карта за студенти на месец,но е малък фитнеса и вечер се пълни с много псевдо-трениращи,които се събират по 5-6 човека и седят и си говорят само...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1