04.07.04
22:29
zna4i digam ot 1 godina oba4e ne sam dovolen ot rezultatite. Hodq na trenirovki po 3 pati sedmi4no i si spazvam programata.No kakto kazah efekt nqma koi znae kakav.Za tva si misleh ako piq bianabol edna sedmica po 15mg na den sas protektori razbira se.I sled tova si blaskam qko da se iz4istq dali 6te ima efekt ??
ili ako mojete da mi kajete kak da napravq ne6to za da po naleq masa bez himii molq kajete .
are bye.
Sasser, дай малко информация за себе си. Диета, какви тренировки провеждаш, какви суплементи пиеш, колко си висок, колко килограма си и колко килограма си качил досега. Това с бионабола просто ще го пропусна, защото е най-тъпото нещо, което можеш да направиш. Според много хора това е най-скапания стероид. Освен това доколкото знам не е хубаво да приемаш само орален стероид. Затова забрави за него(кой ти каза да взимаш??) и отговори на въпросите ако не те мързи. :)
mi zna4i piq proteini po 70gr na den i amino kiselini no po rqdko za6toto ne vinagi imam pari . treniram po 3 pati na sedmica
1.gardi i biceps
2.grab i triceps
3.ramo i kraka
v momenta teja 72kg i sam 186sm visok
pravq si seriite s po malko povtoreniq no s max kila
i tva e
05.07.04
00:01
И ядеш?
Дотук добре. А как се храниш? Предполагам знаеш, че масата идва от храната.
ami gledam da qm pove4e hrani bogati na vagkehidrati
ne sparvam nqkakvi strogi dieti
samo ne si mislete 4e iskam da stana nqkakav naponpan 4ilqk
iskam prosto da imam dobro teloslojenie
05.07.04
00:25
Пич да се разкарваш от този форум и да отидеш да питаш в хранене, че като те подхвана не знам на кво ше ми станеш. То бива бива ама лапетата много сте затъпяли. Ти не знаеш какво ядеш обаче бианабол ще ми взимаш. Направи си хубава диета и си купи един хубав протеин и си сядай на гъзъ да тренираш.
Не искал да става напомпан, обаче ще взима стероиди и ще пасе трева по полето.
Сори за грубия тон ама вече започнахте тотално да биете на простотия.
05.07.04
09:47
bratle i kak taka she pie6 bionabol 1 sedmica ;) axax tfa se zima piramidalno….no kakto i da e! e horata ti kazaha vij v hraneneto 8)
Малко те офукаха пичовете ама не им се сърди.
От 1 седмица бионабол....хмм може би ще качиш 100 грама,ако му усетиш изобщо ефекта :D
Като качиш до към 90кг. изчистен пиши пак аз ще ти направя една програмка(Ако все още ти трябва) :wink:
Brato kakuvto i steroid da vzemesh da piesh, ako ne se hranish pravilno pak nishto nqma da stane, i tova v nai dobriq sluchai, v nai loshiq samo stranichnite efekti shte pochuvstvash :shock:
dobre togava kajete mi nqkakva programa za masa
i da stana 90 kila bez himiq
pak za hraneneto 6te se pogrija
05.07.04
16:39
Ти пак не написа колко тежиш, но ако е под 85 кг то до 90 кг ще ти трябват повече от 1 програма...
[quote author=“Sasser”]v momenta teja 72kg i sam 186sm visok
Кой не чете, Image. :D
05.07.04
16:45
ОК, моя грешка! “Мускула” ме хвана!
От 72 до 90 оформен ще стане за 1 година минимум. За една година ще смениш поне 6 програми! Каза, че ще се оправиш с храненето, дано!
06.07.04
15:28
Абе аз съм новак, и да не се изложа, ама опиши по - подробно тренировката си. Поне упражнения, серии, пирамида и т.н. Въглехидратните храни според мен са добре дошли в упражнения за маса; за да получиш резултат за една година не мисля, че е нужно непременно да ядеш като спартанец или само марули - крайното разчленяване на храната е работа за състезатели. Разбира се, и белтъчини са необходими.
Има шанс и проблемът да е от тренировката ти. Първо: аз съм новак и правя 4 дена сплит система; ти за 1 година правиш три. Може би е време да увеличиш.
Второ: колко често, в какъв случай и как сменяш тренировъчната си програма? Кога за последно си я сменил?
И хората са прави в това, дето са наприказвали. Тренирането е за самочувствие и здраве. С анаболите второто поне със сигурност ще го разрушиш. Да го направиш, ама поне да си състезател, а не да тренираш за себе си. Нито жените примират по 64 см. ръце, нито ти ще се чувстваш комфортно на стари години.... А според мен и ти едва ли си получил всичко от организма си и даже е много възможно някъде да допускаш фундаментална грешка. Опитай пак. Не се отказвай. В твоя случай за стероидите е в сила уравнението -
Анаболи = нямам воля.
И ако все пак решиш да се прецакваш, поне го направи нежно и внимателно, а не с препарат за 50 стотинки.....