13.12.05
00:20
Здравейте, може ли да ми кажете какво да правя след като свърша цикъла с Декадураболин или нещо повече за този препарат. От личен опит мога да ви кажа, че действа много добре, но нищо не знам за него. За 7 седмици качих с 3,5 см ръката си.
Мога ли веднаа след това да почна 2ри цикъл?
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА. Следващи мнения на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение. Използвайте КРЕДОР. Спазвайте правилата на форума.
ЙОДА
13.12.05
01:09
Ти луд ли си, ще се отровиш, в никакъв случай не започвай веднага втори. Разчети се малко из раздела, барем се откажеш изобщо да правиш втори.
ок мерси аз имам о6те една последна седмица и ми казаха 4е после трябва да взимам някакъв протектор но му забравих името .
Не използвай 4-ки и 6- ци за заместители на букви Моля !!!!
DJGorgio-Astor
Е то не може всичко да помниш, ама най-важното, е че ръката е с 3.5 см. отгоре :lol:
Не знае какво взема не знае с какво да се предпазва леле какво доживяхме вече тццц.Потенциален за лош пример в стероидния живот.
Не правете това вкъщи
На колко си години пич
13.12.05
19:41
наи добре си вземи креатин за да запазиш това което си постигнал със стероидите а след половин година примерно направи втори цикъл
с нещо по силно от нандролона
13.12.05
21:20
Господи, направо не мога да повярвам колко невежо хората подхождат:
1. Който ти е казал да взимаш Дека без нищо друго, ходи го питай защо патката ти нещо не седи твърда....ДЕКА НЕ СЕ ВЗИМА сама без тестостерон, защото не случайно има един термин “Deca Dick”, което е равно на мек dick
2. Защо 80% от трениращите измерват резултати само в сантиметри на ръката? Имам чувството, че всички квартални тийнейджърчета тренрат ръце седем дни в седмицата!!!!! Ако си сериозен билдер. ще знаеш че тренирането е много повече от това да качиш три сантима на ръката, както и да е.......
3. Не почвай втори цикъл.....сега ти трябват протектори. Деката е дълго действащ естер, за това почваш протекторите (Кломид + Нолвадекс най-добре) 21 дена СЛЕД ПОСЛЕДНАТА инжекция Дека. После ако искаш след 6 месеца зоби пак, но този път направи малко рисърч и го направи като хората, защото следващият път нема да порастеш толкова сас толкова некадърно построен цикъл...сега си имал добри резултати с това което си направил, единствено и само защото ти е било за пръв път и рецепторите ти са свежи..
Също, ако имаш проблем с ерекцията (не казвам че трябва да имаш, но Деката е известна с това), вземи Прегнил. Почни го в последната седмица от цикъла, бий го през следващите три седмици (докато чакаш да почнеш Кломида и Нолвадекса), през 4-5 дена и спри точно преди да почнеш Кломид + Нолвадекс.....това прави 4 седмици Прегнил, през 4-5 дена са ти 5-6 инжекции Прегнил.
Дано чуеш това, което ти казвам
[quote author=“HomeBoy Recz”]
Дано чуеш това, което ти казвам
Направо да си го принтира, че току-виж го забравил хаха;] Бай Дъ Уей незнам как имаш желание да отговаряш на такива постове - евала;] Тоя не е чак толкова трагичен случай, знам за едно момче, което искаше да зоби 6 месеца - 2 месеца яко, 2 месеца поддържащи дози и след това още 2 месеца, още повече зоб. В дивия ХХХХХХХХ са известни. :lol: :lol: :lol:
Иначе пича с дека-та почти е уцелил заглавието на темата, което би трябвало да е HEEEEEEEEEEEEEEEEEELP с малко повече “Е”-та, че работата е наистина сериозна:”) :lol: :lol:
Моля не обиждайте хора от други райони на България
DJGorgio-Astor
на 18 години съм . правил съм с бионабол - 4 цикъла пирамидални до 40 мг , но не пораснах особена аз не се оплаквам ама все искам максималното на 16 години бях 80 кила 37 ръка и след циклите с бионабола ми стана 41 см за една година и нещо ама пих и по глутамин 15 гр. и сур. протейн 60гр. сега с тая ДЕКА за около 2 месеца се нацепих като прасе и ми е 43,5 - 44 за 2 месеца някаде и за тва искам да разбера колко трябва да си почина преди 2 рия цикъл и какво да правя .
Хммм... Ще те посъветвам преди да правиш още цикли да се научиш какво са това протектори и как се взимат. 4-5 цикъла без протектори и неправилно спиране не е на добре. Още повече, че май са били за доста кратко време и по-точно преди да си се възстановил от предишния цикъл започваш следващ. Направи това, което ти е написал HomeBoy Recz и ГОРЕЩО ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ да си пуснеш изследвания! Като чета какво си правил ще те посъветвам за следващ сикъл (ако не се разубедиш, което е по-добрия вариант) да изчакаш поне 8 месеца!
[quote author=“DJGorgio-Astor”]
Моля не обиждайте хора от други райони на България
DJGorgio-Astor
Други - за теб може би, аз съм от Монтана, въпреки че от 5 години не живея в този град. :wink: Наистина има много мъка там... :lol:
Не ми коментирай модерациите моля !!!! дори и да живееш там
14.12.05
00:42
[quote author=“Tiodor”]на 18 години съм . правил съм с бионабол - 4 цикъла пирамидални до 40 мг , но не пораснах особена аз не се оплаквам ама все искам максималното на 16 години бях 80 кила 37 ръка и след циклите с бионабола ми стана 41 см за една година и нещо ама пих и по глутамин 15 гр. и сур. протейн 60гр. сега с тая ДЕКА за около 2 месеца се нацепих като прасе и ми е 43,5 - 44 за 2 месеца някаде и за тва искам да разбера колко трябва да си почина преди 2 рия цикъл и какво да правя .
Човек, сериозно много зле си се назобил ми се струва, щом не знаеш какво е протектор даже. Иди задължително да си направиш изследвания, много е вероятно нещо да не ти е наред със здравето. И недей засега да правиш повече цикли, виж първо до какво са те довели другите от резултатите от излседването, пък после си преценяй.
а ми незнам за изследвания , но аз си се чувствам много добре . Взимал съм карзил след цикъл с бионабол .
След дъжд качулка.. Карсил се взима по време на цикъла, а не след него. А това как се чувстваш не винаги е показател за здравословното ти състояние.
14.12.05
17:24
Е, прочети ми отговора по-горе и ще видиш, че съм ти казал какво да взимаш като птотектори и кога. Дори съм се загрижил за мъжеството ти :lol:
4 цикъла с Бионабол??????? Хм, трябваше да сипораснал повече, за хиляден път-стига с тия пирамиди, вредни са.
14.12.05
17:39
След дъжд качулка.. Карсил се взима по време на цикъла, а не след него. А това как се чувстваш не винаги е показател за здравословното ти състояние.
абе да кажа и аз нещо по темата .... карзил може да си зимаш когат си искаш и по колкото си искаш едва ли не ... ако има повече пари какво му пречи да пие и след цикала ? аз до колкото съм чел и съм запознат трябва да минат някаде към 2-3 месеца за да може черния дроб да заработи напълно отново напълно въстановен така е и със собсвенета спермогенеза или аз бъркам :roll: за тва които има пари защо да не пие да кажем още няколко седмици карзил след цикала и оделно си трибестан още 1 месец .... за да си възвърне старата спермогенеза :?:
а иначе по темата ... е как може бе човек да не знаеш нищо за самия препарат и да го зимаш :x аз мисля че някои трябва да издаде няква книжка със сичките стероиди и да се продават по весникарските бутки белкем секи прочете по нещо и да се спре :!: :x а и требе винаги да се зимат протектори :!: за черния дроб после нещо за възвръщане на спермогенезата във стария и ход и може би нещо за ароматизация и за бъбреците ... човек требе да мисли то верно че за голямите деля се иска доза риск ама сметнат а не .... за тва следващия път ( а тва гледаи да е поне след 4-5 месеца) си земи сичките протектори :!: че иначе земе да те изгубиме кат юзер .... ако ме разбираш ....
А бе тия хора полудяхя, как е може на 16-17 год. да се помпаш с химия, тия лапетии какво искат да ги харесат мацки те ли?глупости. как им отговаряте въобще? лошото е че много повече се зарибяват, а не знаят какво си причиняват. Аз предлагам понеже не съм чел целия форум за химията, нека всички напишат лошите последствия от химията
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=11500
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2865
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=11500
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2865
благодаря мисля че всяка тема в този форум за химия трябва да почва с това
абе да кажа и аз нещо по темата .... карзил може да си зимаш когат си искаш и по колкото си искаш едва ли не ... ако има повече пари какво му пречи да пие и след цикала ? аз до колкото съм чел и съм запознат трябва да минат някаде към 2-3 месеца за да може черния дроб да заработи напълно отново напълно въстановен така е и със собсвенета спермогенеза или аз бъркам :roll: за тва които има пари защо да не пие да кажем още няколко седмици карзил след цикала и оделно си трибестан още 1 месец .... за да си възвърне старата спермогенеза :?:
Може да взима Карсил, а не Карзил и след цикъла, та и без цикъл, аз да съм казал нещо друго? Но черния дроб се натоварва по време, а не след цикъла, затова “по-добре късно, отколкoто никога” не важи в особена степен в случая.
ок мерси за съвети те . между другото пил съм тия неща не да свалям мацки , а защото хората ми казваха че съм дебелак - особенно съучениците ми ,че дори приятели, сега поне не се ебават щото знаят че мога да ги набия .
14.12.05
22:25
И това, че си бил с комплекси те е накарало да си навреждаш с разни препарати още на 17 години, без да знаеш за вредата им. ЕГАТИ КОМПЛЕКСАРИТЕ :!: :!: :!:
14.12.05
22:30
ами по добре да си беше седял дебелак и да бе намерил някакав начин да спечелиш уважението им а не да вземеш страх кат ги е страх от теб не значи че те уважават
14.12.05
22:36
еее утрепахте го човека
Мисля че темата е изчерпана.
Йода