Съветвайте относно изчистването на мазнини

Темата е заключена.

18.09.14
20:03

Здравейте , желанието ми е да изчистя  подкожните си мазнини до минимум ,  ако е възможно искам да получа някои съвети относно това , и относно хранителния режим който прилагам,  какво да подобря, какво да добавя и какво да отстраня . Ето и примерно Меню.

1.Закуска 8.30 - Всякакви видове яйца ( варени, бъркани или омлет ,  ако са варени ям по ( 5 белтъка) ако са  бъркани или омлет ги правя със зехтин и масло ( 3 бр яйца, кашкавал или сирене ) +  чаша домашно мляко.

2.Обяд 12.30-13ч. Пилешки гърди на скара +  зелена салата или задушени зеленчуци,  понякога си правя  зеленчуков огретен от тиквички с кашкавал .

3. Следобедна закуска 15.30 - Половин Авокадо,  2-3 варени яйца ( само белтъка ) Фъстъци или Бадеми с кофичка обезмаслено кисело мляко или пълномаслено ( зависи какво  имам в хладилника )

4. 19ч Вечеря . Пилешки гърди на скара или риба на скара +  салата ( маруля,домати,краставици , моркови )

През повечето време консумирам вода или зелен чай, понякога  ранно сутрин пия кафе ( без захар ) .

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.09.14 06:59.

18.09.14
20:08

Освен хранителния режим ,някакъв физически упражняваш ли?

Разбира се ,  гледам поне 3 пъти да тренирам във фитнеса или на лостове ,  ходя да правя кросове  2-3 пъти седмично и веднъж в седмицата  имам ангажименти към аматьорски футболен клуб .

18.09.14
22:25

От сега да ти кажа, яж яйцата цели. Няма смисъл да хвърляш жълтъка.

Защо пускаш една и съща тема два пъти?

Пилешки гърди, колко ? 100 грама, 200 ? 500 ? 2 кила ?
Баси, всичко е до грамажи . И да не хвърлял жълтъците, ти чуваш ли са е човек ?

Тази тема е достатъчна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1