23.09.14
10:33
Здравейте ! Можете ли да предложите хубав месарски магазин в гр.Варна.Търся телешко и пилешко :) свинско не ме интересува :) Много ще съм благодарен ако някой предложи хубава месарница :)
На ул. Кавала, точно под пазарчето до часовника, месарница Джуро. Друга, за която имам добри отзиви е на ул. Атанас Москов, точно преди кръговото под Метро. Ако ти трябва по-точен ориентир за някоя от тях, мога да ти пусна линк от гугъл мапс.
Мнението беше редактирано от Енев на 23.09.14 11:20.
23.09.14
11:25
казано от Енев на 23.09.14, 11:16:
На ул. Кавала, точно под пазарчето до часовника, месарница Джуро. Друга, за която имам добри отзиви е на ул. Атанас Москов, точно преди кръговото под Метро. Ако ти трябва по-точен ориентир за някоя от тях, мога да ти пусна линк от гугъл мапс.
Тази на ул. Атанас Москов май се сетих къде е и ми е близо на 10-тина мин от нас.Там какво месо предлагат ? Мерси !
Абе основно свинско е, но има и телешко. За пилешко не съм сигурен, май няма. Щом ти е близо най-добре провери.
23.09.14
13:37
Ще се радвам и някой ако сподели и пилешко от къде мога да си набавям :) освен от големите вериги ......
Телешко месо - първата уличка успоредна на ул. Дрин (между блоковете), до Колхозния пазар в една от бараките. На самия колхозен пазар има също нелоши магазини за месо (срещу магазина на Жизлин съм пазарил и бях доволен, а имат и по-богат избор).
Пилешко месо - от Авангарда на Сливница като тръгнеш по диагонала към McDrive има едно магазинче на Добруджанско пиле или птицекланница Добрич ли, нещо такова беше името. Като ходя в събота има ограничени бройки, но за мен месото е на добро ниво.