Пречката ми!

HU

24.09.14
20:34

Привет.Знам че има сумата му и теми за хранителните режими но искам да ми дадете някой като за мен :)  или да ми кажете как да си я направя :) На 14 съм тренирам вече 3/4месеца  175съм висок и съм 56кг,ВЗИМАМ gain bolic 6000 !!!!
Храня се нормално но искам да вдигна килограмите защото са ми малко за височината която имам.
Ето как се храня:
6:00-мляко и мюсли със един банан
7:00-един донът със шоколад
13:00-Ям таратор/боб/леща и мусака/кюфтета със сос и една ябълка/банан ( ТОВА МИ ГО ДАВАТ ОТ СТОЛА НА ДАСКАЛОТО)
17:30-Един дюнер-
19:00-gain bolic
20:00/21:00-Вечеря предимно гозба или пържоли :) и мляко.
ТРЕНИРАМ В 16:00
така ям все съм си слаб :(

24.09.14
20:40

Яж повече де ... повече месо,яйца,млечни продукти,ориз,леща,боб...

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 24.09.14 20:41.

24.09.14
21:37

Като храната е трагична не очаквай резултати по различни от нея -трагични :)

puzimir

25.09.14
22:59

Какво и е на храната?

26.09.14
18:50

На 50 кила човек обикновено порцията му е не повече от 300 грама (със салатата/гарнитурата и чинията) и се чувства преял.... Следователно много яде и се почва едно умуване и вайкане от безскрупулността на живота...
Момче, виж си храната - 1 донът, записан като отделно хранене?!?!? Т’ва първо, че като грамаж е нищожно като отделно хранене, второ - друг въпрос е каква стойност има.... Яденето в училище няма да го коментирам... каквото ни е образованието, не очаквам там изобщо да сервират храна...

Така, давай си парите за “донъти” за кисели млека, парите за гейнера за някой друг дюнер с повече месо и като цяло наблягай на готвеното у вас. Прави мили очички на майка ти, за да готви по-често пиле с ориз/картофи и яж повече. Ако ти правят забележка, че много ядеш - казваш “влизам в пубертета и ми е нужна храна, за да се развивам”. Хем ще са доволни, че детето е здраво и си хапва, хем че показва някаква форма на интелект.

Мнението беше редактирано от Мирослав на 26.09.14 18:55.

HU

27.09.14
13:50

;) Мерси,колкото до готвенето,нямам проблеми с това ;) ще ми готвят :Д

Все така ядеш и все си слаб... напълно нормално.
Когато оправиш храненето - тогава ще започнат да се случват нещата.
Въпросът е защо си дал пари за скъпа захар вместо да оправиш храненето...
...а каква е ползата от гейнъра - видял си сам...

HU

28.09.14
13:50

:) Ще можете ли да ми кажете кога и какво да ям ?
Защото сам си я правя но не ми помага :)
Колкото до гейнера то си пише :) ХРАНА ТРЕНИРОВКА ПОЧИВКА-тогава помага :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1