14.12.05
21:18
значи на 19г сам имам 2 години стаж 172 75кг сам и мисля да направя следният цикъл ( ще мие първи)
1 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 25 mg d-bol/на ден + 20 mg nolvadex/на ден
2 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 30 mg d-bol/на ден + 20 mg nolvadex/на ден
3 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 30 mg d-bol/на ден + 20 mg nolvadex/на ден
4 седмица testosterone enanthate -250mg/седмица + 30 mg d-bol/на ден + 20 mg nolvadex/на ден
5 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 25 mg d-bol/на ден + 20 mg nolvadex/на ден
6 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 20mg nolvadex/на ден
7 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 20mg nolvadex/на ден
8 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 20mg nolvadex/на ден
9 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 20mg nolvadex/на ден
10 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 20mg nolvadex/на ден
11 седмица 20 мг nolvadex/на ден
12 седмица 20 мг nolvadex/на ден
13 седмица clomid 1 ден 300мг 2-7 по 100 + 20мг nolvadex/на ден
14 седмица clomid 1-4ден 100мг 4-7 по 50 + 20мг nolvadex/на ден
15 седмица clomid 50мг на ден + 20мг nolvadex/на ден
и искам да ми кажете какви да са ми очакванията горе-долу като качено (и дали ще се запази) и дали ще има
голяма опастност от стр. ефекти (всащност интересува ме само акнето и да не се ароматиирам) а и като цяло дали си струва да правя този цикъл или да се метна на някои друг по кратичък
15.12.05
00:04
[quote author=“tekyy”]значи на 19г сам имам 2 години стаж 172 75кг сам и мисля да направя следният цикъл ( ще мие първи)
1 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 25 mg d-bol/на ден + 20 mg nolvadex/на ден
2 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 30 mg d-bol/на ден + 20 mg nolvadex/на ден
3 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 30 mg d-bol/на ден + 20 mg nolvadex/на ден
4 седмица testosterone enanthate -250mg/седмица + 30 mg d-bol/на ден + 20 mg nolvadex/на ден
5 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 25 mg d-bol/на ден + 20 mg nolvadex/на ден
6 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 20mg nolvadex/на ден
7 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 20mg nolvadex/на ден
8 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 20mg nolvadex/на ден
9 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 20mg nolvadex/на ден
10 седмица testosterone enanthate- 250mg/седмица + 20mg nolvadex/на ден
11 седмица 20 мг nolvadex/на ден
12 седмица 20 мг nolvadex/на ден
13 седмица clomid 1 ден 300мг 2-7 по 100 + 20мг nolvadex/на ден
14 седмица clomid 1-4ден 100мг 4-7 по 50 + 20мг nolvadex/на ден
15 седмица clomid 50мг на ден + 20мг nolvadex/на ден
и искам да ми кажете какви да са ми очакванията горе-долу като качено (и дали ще се запази) и дали ще има
голяма опастност от стр. ефекти (всащност интересува ме само акнето и да не се ароматиирам) а и като цяло дали си струва да правя този цикъл или да се метна на някои друг по кратичък
:D
:D :D :D :D :D Най-накрая някой да се е образовал достатъчно за първи цикъл.....пич програмата е чудесна. 10 седмици е предостатъчно. 20 мг Нолвадекс през целия цикъл е чудесна идея, нямаш грижи с ароматизация така. Кломида си го преценил добре-2-3 седм след последната инжикция Тест, Енантата е дълго действащ естер, така че добре си съобразил. Започването с 300 мг Кломид е при по-тежки цикли. Спокойно можеш да го направиш 100 мг /ден за 10 дена, и после още 10-12 дена по 50 мг/ден. Но ако ще си по-спокоен с 300 мг/ден, нема проблем.
Само една критика-с 250 мг/седм Тест няма нищо да ти направи.....като първи цикъл 500 мг е нормата. Бионабола е добре така, само последната седмица няма смисъл да слизаш пак на 25 мг, стой си на 30 мг.
Ако качиш Теста на 500 мг/сед, с добро трениране и хранене като кон, и факта че ти е първи, гарантирам ти 10+ кг маса (може би 15). Режима за възтановяване ти е добър, така че няма да се учудя да запазиш едно 80-85 % от постигнатото, останалите 15-20% ще е само вода дето ще изпикаеш кате спреш
Добре си се справил като за първи. Тая програма си я взел от steroid.com, нали? :D
Дръж ни в течение
Поздрави
15.12.05
00:21
ем да от steroid.com я взех защото в бг форумите няма нищо ново секи се придържа към традиционната пирамида и че инжекционния стероид трябва да се спира преди оралния.. та знащи щом казваш че няма да доиде много 500 тест.. ок аз просто реших че 500 ще ми е множко.. също мисля да включа и в първите 4 седмици и tricreatine malate(не задържа вода и не е нъжен зареждащ период) за максимален тласък отначало(+това ще взимам и креатин за пръв път).. и значи вече си оборих съмненията и мисля още от утре да отида да заредя :) мерси много за отговора човек ..GL
Тежък и дълъг като за първи цикъл. 10 седмици според мен са много. Пробвай с нещо по-леко. Направи си първия цикъл по-скоро от любопитство, за да видиш как е. За тоя цикъл - всичко ОК, няма да имаш ароматизация, може да взимаш Карсил, към края на цикъла започваш с креатин, клен и други антикатаболици, прегнил, трибестан и т.н., но сигурен ли си, че ще се справиш с депресията и дали няма да останеш изненадан? Може да пробваш с дианабол за 5 седмици по 40мг. на ден и Винстрол(инжекционен) за 7-8 седмици по 50мг. през ден.
15.12.05
03:34
Знам, че се опитваш да го щадиш, но той не случайно се е насочил към извора на доста компетентна информация-чуждестранни форуми. Навсякаде по света вече зобят така-10 седмици не е толкова дълго, дори и за първи цикъл. Само в наща мила родина още се правят пирамиди, едномесечни цикли и не знам си кво. :) Дозите са умерени, ако беше на 750 мг тест и 40 Бионабол, тогава 10 седмици щяха да са му доста, наистина, но по 500 мг Тест и 35 мг Бионабол, 10 седмици е ок.
Поздрави
Да не говорим за стажа от 2 години който е крайно недостатъчен , има много още да си разтеш натурално
15.12.05
11:45
ем. разбирам разнодушието ви но все пак мисля да го пробвам този цикъл ... лично аз мисля че не е толкова тежък
защото оралният стероид все пак е за 5 седмици а останалите 5 седмици 500 тестостерон дневно комбиниран с нищо е доста нищожно. а и хората по цял свят се мятат на такива цикли прегледал сам хиляди чуждестранни форуми и тези остаряли пирамидални цикли вече са мит все пак благодаря на всички за обърнатото внимание
[quote author=“tekyy”]ем. разбирам разнодушието ви но все пак мисля да го пробвам този цикъл ... лично аз мисля че не е толкова тежък
защото оралният стероид все пак е за 5 седмици а останалите 5 седмици 500 тестостерон дневно комбиниран с нищо е доста нищожно. а и хората по цял свят се мятат на такива цикли прегледал сам хиляди чуждестранни форуми и тези остаряли пирамидални цикли вече са мит все пак благодаря на всички за обърнатото внимание
Ами аз написах какво ме притеснява след употребата на силно андрогенни препарати - депресията. Но все пак ти сам си решаваш, целта ми не е да те разубеждавам, а да знаеш какво да очакваш. След цикъла най-вероятно няма да имаш желание за тренировки, но е важно да не спираш. Подсигури си предварително всичко необходимо за цикъла и за спирането му, ако нямаш финансови проблеми може и да го пропуснеш този момент:”)
15.12.05
16:50
[quote author=“AbSs”][quote author=“tekyy”]ем. разбирам разнодушието ви но все пак мисля да го пробвам този цикъл ... лично аз мисля че не е толкова тежък
Ами аз написах какво ме притеснява след употребата на силно андрогенни препарати - депресията. Но все пак ти сам си решаваш, целта ми не е да те разубеждавам, а да знаеш какво да очакваш. След цикъла най-вероятно няма да имаш желание за тренировки, но е важно да не спираш. Подсигури си предварително всичко необходимо за цикъла и за спирането му, ако нямаш финансови проблеми може и да го пропуснеш този момент:”)
Тук имаш право, след всеки цикъл се изпада в летаргия, защото се губи сила и маса и нямаш тази мотивация...и почваш пак и пак да зобиш, щото си се чувствал като супермен до преди две седмици, нали? :) тук вече е въпрос на личност, батка, дали ще си силен достатачно да имаш самоконтрол, но тва е друга тема. Както споменах, той е подготвил добър РСТ протокол и ако яде яко след цикъла, аз вярвам, че ще запази 80-85 % от резултатите, което е много и няма да изпадне в кой знае ква депресия.
Поздрави
Хубаво е да ги обсъждаме тея неща, за да е по-подготвен, а и виждам, че се е поинтересувал и заслужава съвети:).
[quote author=“tekyy”]също мисля да включа и в първите 4 седмици и tricreatine malate(не задържа вода и не е нъжен зареждащ период) за максимален тласък отначало(+това ще взимам и креатин за пръв път)..
Остави креатина за след цикъла и по-точно го започни в началото на последната седмица с тест., за да си запазиш максимално силата. Успех:)
15.12.05
17:20
Не забравяй за кленбутерол-а.Много е важен за “пазене на резултата” така да се каже.
16.12.05
00:02
Според мен като за първи цикъл ако замениш Testosterone Enanthate с Testosterone Cypionate можеш да запазиш дозата на 250 mg седмично.Напълно достатачно е.За Nolvadex смятам че ако не си склонен към гинекомастия няма да има нужда от него но за всеки случай нека да ти е под ръка.Не е лошо и 5000 ul Прегнил на втората седмица при терапията с кломид.Мисля че еднократно е достатъчно като за този цикъл.В края на цикъла креатин,глутамин, амино,протеин и въглехидрати повечко.Същото естествено и по време на цикъла но без креатина.Ако качваш трудно дръж въглехидратите на 6-7гр. на кг, а белтъка 2.2 - 2.5 на кг. телесно тегло.А относно колко килограма ще качиш според мен е много субективно и индивидуално.Ти ще ни кажеш след три месеца какъв е реалния резултат.
16.12.05
04:59
Прегнила се почва в последната седмица от цикъла и се спира преди Кломида.....Прегнил НЕ СЕ ПОЛЗВА ЗА РСТ....доказано е че ако се ползва по време на РСТ, всъщност може да доведе до по-голямо затапяне на естественото производство на хормони и да доведе до повече аромотизация чрез negative feedback.
А Тест Cyp какво, да не би да е по-силен от Тест Енант? Теста си е Тест....просто различни естери.
Поздрави