26.09.14
02:23
Аз съм нов за сайта и искам да се извиня ако пиша във грешната секция на форума,ако нарушавам правилата на сайта и ако съм допуснал правописни, пунктуационни или синтетични грешни.
[[[...]]] - не важно
[BB-team не ми даде достъп да кача линка на която и да е добавка]
[[[Да се представя - аз съм на 17 години, тренирам bodybuilding от 3 години. Стигнах до етап, в който не мога да подобрявам тялото си, защото не мога да качвам килограми (66 много малко за моята възраст и искания..). Почна да взимам протеини, но без никакъв ефект.
•OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY PROTEIN GOLD STANDARD (8kg) пиех го в продължение ] на 3 месеца.
•PEAK Createston(BB-team не ми даде достъп да кача линка) (2 кофи по близо 2kg) пиех го в продължение на 1 месец.
След много изгубено време и пари разбрах по трудния начин, че така няма да постигна нищо.Почнах да пия:
•ТРИБЕСТАН (на някоя Българска марка)(8kg) за 3 месеца. Имах повече сила издръжливост и енергия. Почнаха да ми се личат вените по рамената,краката и бицепсите. Родителите ми не бяха съгласни и спрях.Чух много негативни мнения за трибестан, но мен ми действаше много добре.).
Спрях да тренирам за около 2 месеца заради травма и училище. Сега пак тренирам от 4 месеца но пак същия резултат - 66kg. ]]]
Направих си сам стак, който пия по следния начин (някои продукти различно от препоръчаното) :
1 ч.л. - около 40 грама
•PEAK-Creatine-Monohydrate-Powder 1,5 ч.л. и 1,5 ч.л след тренировка. Пия го след като ям и отида на фитнес и на гладно след като се върна(след 30 минути ям).
•PEAK-Testo-Stack-60-Caps капсули преди и след тренировка. Пия ги след като ям и отида на фитнес и на гладно след като се върна(след 30 минути ям).
•amino-acids-glutamine ironmaxx-glutamine-pro-500g 1,5 ч.л преди и 1,5 ч.л след тренировка. Пия го след като ям и отида на фитнес и на гладно след като се върна(след 30 минути ям).
•BCAA TST(aмино киселини) 5 капсули преди и след тренировка. Пия ги след като ям и отида на фитнес и на гладно след като се върна(след 30 минути ям).
•PEAK RIBOSE 1 ч.л. след тренировка.
•PEAK-Beta-Alanine 5 капсули преди тренировка. Пия го след като ям.
•PEAK-Nitronium 3 лъжички от тези поставени вътре и 2 хапчета от тези поставени вътре преди тренировка. Пия го след като ям.
[След 3 седмици вече съм 68kg и досега никога не съм се справял толкова добре в залата ]
Моят въпрос е, мога ли да ги комбинирам с определен вид храни за да усиля действието им, трябва ли да добавя някои добавки за по добър ефект, трябва ли да намаля или увелича употребата им и други каквито и да е други предложения.
Единствения проблем е, че имам РАЗЦЕПВАЩИ главоболия в различни моменти от деня , когато пия добавките (когато тренирам се облекчават). Понякога се събуждам по средата на нощта и не мога да спя за 1-2 часа. Последните 2-4 дни не се е случило да ме боли главата. Това случвало ли се е на някой от вас и как се справихте със ситуацията
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*ВАЖНО* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
УВАЖАВАЙТЕ ПОСТА! МОЛЯ, не пишете глупости като ‘’яж повече;всичко’’ , ‘’много си малък не пий тези глупости’’ , ‘’определена добавка е само за голeми’’ и така нататък... Интересува ме мненията на хора, които са пили някои от тези добавки дори и на друга фирма и тяхното мнение за тях, и също така на хора с опит
Благодаря ви! PEACE!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.09.14 07:07.
26.09.14
04:17
Явно е от времето (почти 4 часа нощеска е) и съм предразположен към уважение и много уважавам поста ти,но защо по дяволите ти не уважаваш своето тяло.Честно казано не прочетох всичко,което пиеш,загуби ме още при трибестана , дори леко ме потресе. Темата за храната явно ти е пълно табу,виждам,че си написал темата 2часа по-рано от отговора ми,явно и темата сън е табу.А ти сега растеж,трябва ти пълноценна храна и сън,а не 20 реда добавки.Без адекватни храна и сън,каквото и да приемаш,както и да тренираш файдата е се тая.
PEACE
26.09.14
10:02
казано от jordan & friends на 26.09.14, 02:23:
След много изгубено време и пари разбрах по трудния начин, че така няма да постигна нищо.
В момента продължаваш да губиш време и да прахосваш пари, съответно - постигаш само резултатчета.
Нямаш никаква представа какво и как да правиш.
Казвам това с всичкото си уважение към поста със синтетичните грешки.
казано от jordan & friends на 26.09.14, 02:23:
1 ч.л. - около 40 грама
Ако чаената ти лъжица е 40 g, значи твърдиш, че:
- приемаш 120 g креатин монохидрат дневно
- приемаш 120 g глутамин дневно
- приемаш 40 g рибоза дневно
Не си дошъл за съвет. Търсиш одобрение. Прав ли съм?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.09.14 10:13.
Консултирай се с продавача в магазина на peak как го пиеш добавките защото мисля, че приема ти не е много удачен. Пробвай Нитрониума да го пиеш по една мерителна лъжица не 3 и мисля, че главоболието може да намалее. Монохидрата няма смисъл преди трен. при положение, че пиеш пред тренинировъчния продукт, само след трен 5гр и като не тренираш сутрин 5гр