24.09.14
12:18
Здравейте, на 24 съм, висока съм 159 и тежа 44-5 кг. Слабичка съм и точно това ме притеснява, че въпреки това имам проблеми в някои зони. Склонна съм към целулит. Под дупето при тези килограми почти не се забелязва, но при изправена позиция си личи доста в коленете... което ме притеснява... Бихте ли могли да ми препоръчате възможно най конкретните упражнения за тези зони (вътрешната час над коленете) и тази част точно под дупето..
И също така , имам един проблем, който още не съм разгадала дали не е в следствие на гръбначно изкривяване.
Коремчето ми е щръкнало напред..точно от пъпа надолу..Аз съм доста слаба над кръста и не ми се струва да е мазнина, стои супер странно и смешно щръкнало в профил..
Ако може да ми препоръчате упражнения и за това ,евентуално такива,които са безопасни за кръста :)
Благодаря Ви много:)
24.09.14
12:55
За краката мисля, че клек би свършил работа, а за корема някакво повдигане на краката от лежанка.
24.09.14
13:20
Благодаря :)
Няма точкова редукция на мазнини, независимо какви упражнения правиш. Фактът, че на 45 кг. имаш подобни проблеми, означава, че си нетренирана и с ужасно малко мускулна маса. Започваш да ядеш качествена храна и редовно да тренираш с многоставни упражнения, ако искаш да промениш основно физиката си.
Мнението беше редактирано от pe6о на 24.09.14 18:00.
26.09.14
11:32
Ям качествена храна.. нека не забравяме,че при жените има и други фактори като хормонални проблеми и т.н. Благодаря все пак :)
казано от Plamena Kostadinova на 26.09.14, 11:32:
Ям качествена храна.. нека не забравяме,че при жените има и други фактори като хормонални проблеми и т.н. Благодаря все пак :)
Еми, тогава първо си оправи проблемите с хормоните, не замаскирай симптома, а лекувай причината. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 26.09.14 11:35.