Атакуващ сайт

Темата е заключена.

28.09.14
01:20

(tmi)

Мите, какво се опитвате да вкарате в компютъра ми :D?

Хрома също ме тормози и трябва по 5 пъти да рефрешвам докато стигна до всяка тема.

Митко, признавай си всичко без бой :D

Malicious software is hosted on 1 domain(s), including dhiegofellipe.in/.

1 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including bg-mamma.com/.

Проблемът не е от нас, а от банер системата, която ползва(х)ме. Тъй като на страниците ни слагаме код от нея, той е бил хванат като съмнителен.

Още снощи спряхме системата на всички страници, но ще отнеме няколко часа, докато Google проверят отново и изчистят съобщението.

До тогава само мога да се извиня, че ще виждате тази досада. :/

Първият път като ми го даде каза, че проблемът идва от бг мама :D Не знам дали ще помогне :)

Именно от там е, от поддомейн. Ние оправихме нещата вече, сега само чакаме Гугъл.

До четящите темата - може ли да потвърдите, дали при вас съобщението не излиза вече?

Все още излиза, Дани също ми писа, че има проблем току що.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 28.09.14 11:51.

28.09.14
11:52

и на мен го показва
мафия

Може ли да опиташ отново, но като затвориш и отвориш браузъра?

Сега изглежда ОК :) Но сега сутринта го прави малко “иди ми, дойди ми”, та ще знам на 100% като поцъкам още 1-2 часа :)

28.09.14
11:54

Няма проблем вече.....

При мен проблемчето зачезна...

Трябва задължително да се затвори и отвори браузърът, за да се обнови въпросната информация. До 2-3 часа трябва и всички препратки към сайта да са обновени.

Благодаря на включващите се. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1