27.09.14
23:42
Днес бях в компания с едни приятели и едно от момчетата беше силно разгневено относно описания продукт в заглавието каза ,че са сложили някакви химии забранени от закона вътре в продукта.И аз съответно проявих интерес (devil) от една капсула щял да умре.... Аз съм пил 2 пъти HCL и един път BARK на натрол а HCL -а ми беше на Pure и не съм имал проблеми при положение че го бях стакнал със 200мг кофеин и 1 гр тирозин... Взех аз въпросния продукт от него като го приех с повишено внимание без никакви други енергетици и т.н само от 1 капсула щях вярно да умра... Пих го в 11ч. сутринта пусна ме в 18ч като очите са ми кървясали още а зениците са ми колко цветното на окото.Пил съм и ефедрин и няма база за сравнение тук има нещо нередно 100% без да мърдам сърцето ми щеше да се пръсне лежа в леглото и пусла ми е 120+ а по принцип на кардио уред трудно вдигам над 130 140 със зверско тичане а сега в покой беше така.Моля всеки да подходи с повишено внимание към въпросната “марка” и ако може не купувайте НИЩО ама НИЩО на тези измислени производители на хранителни добавки.Това нещо ако се даде на някой който е с по-слабо сърце или пък ако си каже ,че е пил такъв продукт и удари 2 хапа + 1 кафе 100% на другия ден ще го дават по новините ,че е починал от химия.
27.09.14
23:47
Силно ме заинтересува :D
27.09.14
23:51
Подарявам го ако някой иска да го тества :) има 88 капсули в опаковката .....
28.09.14
01:03
*Наркоман моуд ОН* :D
Давай да го тествам - аз съм еталон за наркотици - на мен действа ли, значи става :D
28.09.14
08:55
Само дай координати и още утре тръгва към теб :) аз съм от Варна..
Нямаше ли точно за тези Силвър Нутришън тема във форума за протеина им, че е пълен боклук, с приложено лабораторно изследване?
28.09.14
21:03
казано от Енев на 28.09.14, 15:21:
Нямаше ли точно за тези Силвър Нутришън тема във форума за протеина им, че е пълен боклук, с приложено лабораторно изследване?
Има, боклук е, но явно йохимбето им е яката работа.8-) :D
Мнението беше редактирано от Антон Батбаянов на 28.09.14 21:03.
28.09.14
21:39
И аз така знам за тази “марка” ,но това с йохимбина вече е прекалено :X
28.09.14
21:41
Обещавам тия дни да кажа мнение... :D Или ако не пиша няколко дни - да знаете, че действа... :D
29.09.14
10:36
Вече пътува към колегата Херцог Трън -очакваме ревю :)
29.09.14
17:50
Абсолютно същата случка с този продукт - попадна ми една опаковка - не съм я купувал. Изпих една капсула и това, което ми се случи във фитнеса няма аналог - едвам се прибрах до нас и яко студени душове. Не знаех къде съм! И аз съм пил бая добавки от тоя сорт и съм имал нежелани ефекти, като сърцетуп и причерняване, но не и в такъв размер!!! Не мога да ви пратя за проба, защото веднага я изхвърлих.
30.09.14
16:07
Така. Наркотика е при мен. Току що пих една капсула, сега ще пия и кафе. Ако до довечера не пиша - да знаете, че действа :D
30.09.14
17:34
Съвсем накратко - не съм впечатлен :D Никакви симптоми от описаните от колегите :D Прозявам се дори :D Единственият ефект, който усетих по-сериозен и предполагам е от капсулата - 40 минути бях опънал такава “палатка”, че не ми се верваше направо :D Може тия дни да рискувам с 2 капсули :P
И като добавка - приемам лични съобщения с дилъри на качествено бЕло, щото съм отчаян вече откъм стимуланти... :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 30.09.14 17:36.
30.09.14
21:17
Това за ‘палатката’ аз бях така хаха... :)
Относно добавката направо не мога да повярвам на очите си :) Мислех ,че ще те удари много както мен и моя приятел пък и като видях на колегата Тома се препокриват с моите странични ефекти :) чак пък и с кафе нашия я пил направо не знам.Много си толерантен значи към подобни суплементии :) хаха
30.09.14
22:02
Ъпдейт няколко часа по-късно :D Все пак ме “удари”, но не беше нещо нетърпимо - имах излизане, бързах, поразтуптя ми се сърцето малко повече от обикновено, но нищо чак до степен “да умирам” :) Трябва тия дни да опитам с йохимбето на натрол как ще е, дали ще има огромна разлика :)
30.09.14
23:06
Кажи утре кога си заспал :) hahah :)
01.10.14
11:20
Проблеми със заспиването нямах (легнах си стандартно към 1:30, ама аз винаги тогава лягам) :) Малко по-неспокоен сън сякаш, а и до към полунощ ме държа - усещах, че съм нащрек яко :D Иначе казано - дрогата става :D
Херцога, ти верно си много съмнителен с тия дроги, ако искаш да поръчам на местния готвач да ти забърка кристъл мет от турски течен ефедрин.
Ще измушиш кочината :)
01.10.14
11:38
Бухахаха, може, може :) Има хора, които да потвърдят, че почти нищо не ми действа като стимуланти :) Двойни, тройни дози бърнъри, бустери - нищо :) Бях готов да подема кампания “Да намерим бЕло за Херцога” :D
01.10.14
14:01
Херцог, ако трябва да съм честен аз също пия едно 5 кафета на ден, но това чудо ме удари яко. Иначе мислех да пробвам с половин доза, но хаповете не са твърди за да ги разрежа и го изхвърлих. Има и друх момент - на колко кг. лично тегло си я взел тая капсула. Иначе и аз потвърждавам за палатката.
01.10.14
14:14
Аа да вярно ти ако си 100++ нормално е да не те удря така аз съм ~80 :) другото което е ако е имало наличие на инсулин в кръвта ти до колкото знам му затъпява ефекта а.к.а прием на въглехидрати и йохембиин не би било удачно :) но предполагам ти го знаеш това :)
05.10.14
15:51
Какво стана тества ли с 2 капсули как ще е :D
15.12.14
16:08
Наскоро и аз имах възможността да пробвам продукта (ако може така да се нарече). Заглавието на темата важи и за мен в пълна сила - НИКОГА ПОВЕЧЕ! Приех 1 капсула сутринта на гладно след което последва неизпитвано досега сърцебиене, буквално някой на 2 метра от мен можеше да ми чуе сърцето, световъртеж и топли и студени вълни. Това в рамките на час, след което започнах да повръщам през 30-40 минути в продължение на 6 часа. Едва след приемането на активен въглен и деган спрях да повръщам и се посъвзех. Всичко това от 1 капсула на 102 кг лично тегло. Този продукт ако се приеме от някое момиче 50-60 кг не ми се мисли какви ще са последствията. Това са моите отзиви, сами си правете изводи за марката като цяло.
Поздрави!
15.12.14
16:28
Кириле, причината за страничните ефкти по-скоро не са заради марката. Това са типичните странични ефекти, т.нар. jitters при йохимбина под формата на екстракт (bark). При хидрохлоридната формула тези странични ефекти не се наблюдават.
казано от Мила на 15.12.14, 16:28:
Кириле, причината за страничните ефкти по-скоро не са заради марката. Това са типичните странични ефекти, т.нар. jitters при йохимбина под формата на екстракт (bark). При хидрохлоридната формула тези странични ефекти не се наблюдават.
Аз съм пил екстракт от кора (което е bark всъщност). Наблюдават се една малка частичка от тези странични ефекти. Щом се проявяват така, или дозировката на екстракта е сбъркана тотално, или има нещо друго, което предизвиква/катализира ефектите. И в двата случая е от марката.
15.12.14
16:55
Това е друсалка, има “Херцог Трън Narcotic Seal of approval” :D :D :D
15.12.14
17:15
казано от Phophy_ на 15.12.14, 16:40:
Аз съм пил екстракт от кора (което е bark всъщност). Наблюдават се една малка частичка от тези странични ефекти. Щом се проявяват така, или дозировката на екстракта е сбъркана тотално, или има нещо друго, което предизвиква/катализира ефектите. И в двата случая е от марката.
Пила съм и този и на Натрол Барка и на Туинлабс и в трите случая страничните ефекти бяха едни и същи при мен. Просто екстракта не е за всеки. Както и да е.
Мнението беше редактирано от Мила на 15.12.14 17:37.
15.12.14
19:16
Я стига... как може да кажеш, че това е нормално?! И аз съм пил синтетичен по 7.5мг на прием и барк на натрол 200мг в комбинация със 100 мг кофеин и ефекта няма нищо общо с този на силвър. Разказах случая на няколко мои познати и се оказа че един от тях също е пробвал продукта, само че е отворил капсулата и е изпил 1/3 от съдържанието в нея и ефекта е бил като на колегата който е създал темата. Може да е всичко друго но не и нормално! Някой ако иска да пробва мога да му изпратя от въпросния продукт? Мила??
Мнението беше редактирано от Кирил Генов на 15.12.14 19:30.
15.12.14
19:47
Ако това са типичните странични ефекти, не знам за теб кое е нетипичен страничен ефект :) Аз не мисля че е нормално подобен продукт да се продава и разпространява свободно. Знам за мнозина опарили се вече от този йохимбин и се надявам никой да не опитва
15.12.14
20:06
казано от Кирил Генов на 15.12.14, 19:16:
Я стига... как може да кажеш, че това е нормално?! И аз съм пил синтетичен по 7.5мг на прием и барк на натрол 200мг в комбинация със 100 мг кофеин и ефекта няма нищо общо с този на силвър. Разказах случая на няколко мои познати и се оказа че един от тях също е пробвал продукта, само че е отворил капсулата и е изпил 1/3 от съдържанието в нея и ефекта е бил като на колегата който е създал темата. Може да е всичко друго но не и нормално! Някой ако иска да пробва мога да му изпратя от въпросния продукт? Мила??
На мен, на мен! :D
15.12.14
20:27
казано от Николай Арабаджиев на 15.12.14, 19:47:
Ако това са типичните странични ефекти, не знам за теб кое е нетипичен страничен ефект :) Аз не мисля че е нормално подобен продукт да се продава и разпространява свободно. Знам за мнозина опарили се вече от този йохимбин и се надявам никой да не опитва
Момчета, силно ви препоръчвам да прочетете малко литература/клинични изследвания относно йохимбина, преди да ми задавате на мен въпросa кое според мен е типичен страничен ефект:))))
Повечето добавки, особено термогенните имат странични ефекти. Тези странични ефекти се определят при различни клинични проучвания върху хора. При една част от тях се проявяват силни странични ефекти, други пък го понасят доста по-добре. Аз не твърдя, че горепосочените странични ефекти са нормални в смисъла на “нормално е да повръщаш от добавки”, казвам, че това са нормалните странични ефекти, наблюдавани при индивиди по време на клинични опити с тази добавка. При мен се наблюдават всички горепосочени странични ефекти от 3 различни марки екстракт йохимбин. Просто не ми понася екстракта.
Както и да е, аз излизам от разговора, казах си мнението вече.:))))
Мнението беше редактирано от Мила на 16.12.14 00:32.
Мила, а ти като си чела проучвания, провери ли при какъв процент от участниците се проявяват въпросните странични ефекти от барка?
Точно в това е въпросът - при този продукт процентът явно е много по-висок, което значи, че нещо не е наред с дозировката или друго в продукта.
Като се аргументираш с проучвания, цитирай си източниците, за да видим всички кое проучване цитираш. Вероятно няма да намериш такова, защото описанията на странични ефекти в листовки и статии се базират на единични докладвани случаи.
Което ни връща към първоначалната теза - тук четирима от пет (Master Admin, Toma Tomov, Кирил Генов, поне един познат на Николай Арабаджиев) са проявили тежки странични ефекти, присъщи на много по-големи дози йохимбин и само един (Херцог Трън) не е. Това изобщо не е нормалното разпределение на страничните ефекти на йохимбе барк при останалите марки, при което бих очаквал един или двама от шестима да проявят някакви странични ефекти и никой до един - тежки.
Ако и това не те убеждава, дай да видим проучване, в което 80% от приелите 550 мг йохимбе барк като еднократна доза проявяват такива странични ефекти.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.12.14 08:27.
казано от Мила на 15.12.14, 20:27:
Всъщност, мисля че когато пише “bark”, означава че не е екатракт, а просто кората, и не се нарича йохимбин, а йохимбе.
Ако е екстракт е упоменато на опаковката обикновено. И не знам при йохимбето как е, но при повечето растения стандартизирания екстракт е доста по-скъпа форма на продукта.
Йохимбина е алкалоида, който се извлича от кората. Хидрохлоридната му форма мисля че е от евтините врианти.
Мнението беше редактирано от Margi на 16.12.14 08:58.
16.12.14
10:07
Боби се заяждаааа, Боби се зяждаааа :D
Боби затварям си очото, няма как да продължа тази дискусия, очевидно изгубена от мен, поради липса на това, че моите странични ефекти при приема на Yohimbe bark са еднакви при всички марки и ги приемам за нормални.
Смисъл ок, аз ги намирам за нормални, вие не и няма смисъл да продължаваме да се убеждаваме взаимно в обратното.
(handshake)
Мнението беше редактирано от Мила на 16.12.14 10:08.
Не съм използвала продукта, но съм използвала други подобни. Моето мнение потвърждава донякъде това на Мила, всички тези симптоми винаги са били налице. Веднъж дори се наложи да си тръгна от работа. Но пак казвам, конкретният продукт не ми е познат, но симптомите...
казано от Мила на 16.12.14, 10:07:
и няма смисъл да продължаваме да се убеждаваме взаимно в обратното.
офф/
Едно добро момиче, което спазва правилата за ползване :*
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.12.14 10:53.
16.12.14
10:50
Абе Мила донякъде е права, но не съвсем. Конкретният продукт работи ударно в някаква мизерна доза. Дори да предположим, че е някакъв мега качествен екстракт, а не просто стрита кора на прах, то пак резултатът е прекалено ударен и то за тежки мъже. Това не е хидрохлорид, че да объркаш дозата и вместо 2 мг, да е 20 мг в капсула, най-малкото капсулата те ограничава като грамаж.
А да, забравих. Продуктът го изтеглиха. :)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 16.12.14 10:52.
16.12.14
10:53
Мила, в случая говорим за нормални странични ефекти и ненормални. И аз съм пил на Натрол йохимбето (имам още даже) - 2 капсули + 2 капсули от бърнър с йохимбе + pre-workout с йохимбе и си свирках като пич. Една капсула от ТОВА йохимбе обаче ме раздруса далеч повече, макар и със забавяне (ефекта дойде след 3-4 часа, но трая поне още толкова). :)