про голд 90 -соя?

15.12.05
15:57

Искам да споделя нещо купих си 3кг кофа проголд 90 на Нутрим и досега го пиех винаги смесен с мляко и един банан, на вкус беше чудесен , но вчера го разтворих във вода и много бях изненадан когато съвсем ясно усетих вкус на соя!? Какво мислите за това ,възможно ли е да са толкова некоректни от Нутрим или в магазина да са му правили магии :evil: ?

Ще ти кажа само едно - купил си си или ягода или млечен шоколад  :twisted:

RH

15.12.05
16:48

[quote author=“red”]Искам да споделя нещо купих си 3кг кофа проголд 90 на Нутрим и досега го пиех винаги смесен с мляко и един банан, на вкус беше чудесен , но вчера го разтворих във вода и много бях изненадан когато съвсем ясно усетих вкус на соя!? Какво мислите за това ,възможно ли е да са толкова некоректни от Нутрим или в магазина да са му правили магии :evil: ?

Аз тва от кога го разправям. Затва вече не си купувам нищо на Нутрим. Преди време си бях взел Про Голд и определено като го пиеш си докарва на соя тоя вкус не мога да го объркам.

SL

15.12.05
18:53

Тва са пълни глупости няма такова нещо! Въобразяваш си

15.12.05
19:18

Абе момчета вие на нищо не вярвате като пише че не соев значи че няма основно вещество (соя)
Като искате пръскайте си парите за МЛО и други .... ненужно скъпи протеини

АВ

15.12.05
20:07

Абе това за мене е един от най-добрите български продукти(можеби и най използвания)сигурен съм че това за соята е пулна глупост :twisted:

15.12.05
20:20

:)Същото нещо ми се случи с този протеин,само че бях си купил 5 килограмова кофа.Съвсем явно се усеща соята и като вкус и като разтворимост.Преди години си купувах ПРО-90 редовно и нямаше такова нещо,но сега определно са го развалили.Иначе суроватъчните им протеини са супер,много съм доволен от тях и ги ползвам редовно.

15.12.05
20:50

[quote author=“Caca”]:)Същото нещо ми се случи с този протеин,само че бях си купил 5 килограмова кофа.Съвсем явно се усеща соята и като вкус и като разтворимост.Преди години си купувах ПРО-90 редовно и нямаше такова нещо,но сега определно са го развалили.Иначе суроватъчните им протеини са супер,много съм доволен от тях и ги ползвам редовно.

Нищо не са развалили.Всичко си е на 6 :wink:

Абе вкуса и аз го усещам при Про Голда, ама пробвайте Джуниър да видите за к’ви л*йна става дума!

15.12.05
21:49

Може така да се усеща (въобразявате) на соя но няма вътре подобно нещо (преобладаващо че да се усети)

Така стана при мен и с натуралния на ананас веднъж си представих че мирише и има вкус на драйфано и от тогава не мога и  да си помисля да го пия  :lol:

16.12.05
00:13

са ако кажете и какво е соя :) ще съм благодарен

16.12.05
11:08

Отдавна се канех, но вече съм решил да занеса проба в хеи за изследване, само не знам дали правят такива услуги! На етикета пише , че са сертифицирани по ISO , а аз работя в тази област и ако продукта не отговаря на етикета ще им създам доста неприятности !

16.12.05
11:12

Ако получиш някакви резултати напиши във форума да знаеме сички за напред  :D

16.12.05
12:06

можеш да изследваш протеина точно в ХЕИ! лично аз съм носил разни работи в  тукашното и не ми вземаха пари ама то пък тая там е позната на маика ми ... иначе  незнам може и да те накарат някои лев да платиш
аи и да кажеш резултата  :?

16.12.05
12:34

Ето какво пишат от Нутрим:

Няма такова нещо! Това се спекулации от недоброжелатели, който използват продукти на други фирми или които изобщо не разбират от хранителни добавки. Нутрим е от достатъчно дълго време на пазара и държи на името си! Качеството е гарантирано, и за да сте спокойни ви препоръчвам да купувате продуктите на фирмата директно от офисите

16.12.05
22:14

[quote author=“pioneer”]са ако кажете и какво е соя :) ще съм благодарен

Хвани прочети нещо преди да задавац такива въпроси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1