15.12.05
15:57
Искам да споделя нещо купих си 3кг кофа проголд 90 на Нутрим и досега го пиех винаги смесен с мляко и един банан, на вкус беше чудесен , но вчера го разтворих във вода и много бях изненадан когато съвсем ясно усетих вкус на соя!? Какво мислите за това ,възможно ли е да са толкова некоректни от Нутрим или в магазина да са му правили магии :evil: ?
15.12.05
16:32
Ще ти кажа само едно - купил си си или ягода или млечен шоколад :twisted:
15.12.05
16:48
[quote author=“red”]Искам да споделя нещо купих си 3кг кофа проголд 90 на Нутрим и досега го пиех винаги смесен с мляко и един банан, на вкус беше чудесен , но вчера го разтворих във вода и много бях изненадан когато съвсем ясно усетих вкус на соя!? Какво мислите за това ,възможно ли е да са толкова некоректни от Нутрим или в магазина да са му правили магии :evil: ?
Аз тва от кога го разправям. Затва вече не си купувам нищо на Нутрим. Преди време си бях взел Про Голд и определено като го пиеш си докарва на соя тоя вкус не мога да го объркам.
15.12.05
18:53
Тва са пълни глупости няма такова нещо! Въобразяваш си
Абе момчета вие на нищо не вярвате като пише че не соев значи че няма основно вещество (соя)
Като искате пръскайте си парите за МЛО и други .... ненужно скъпи протеини
15.12.05
20:07
Абе това за мене е един от най-добрите български продукти(можеби и най използвания)сигурен съм че това за соята е пулна глупост :twisted:
:)Същото нещо ми се случи с този протеин,само че бях си купил 5 килограмова кофа.Съвсем явно се усеща соята и като вкус и като разтворимост.Преди години си купувах ПРО-90 редовно и нямаше такова нещо,но сега определно са го развалили.Иначе суроватъчните им протеини са супер,много съм доволен от тях и ги ползвам редовно.
Нищо не са развалили.Всичко си е на 6 :wink:
15.12.05
21:44
Абе вкуса и аз го усещам при Про Голда, ама пробвайте Джуниър да видите за к’ви л*йна става дума!
Може така да се усеща (въобразявате) на соя но няма вътре подобно нещо (преобладаващо че да се усети)
Така стана при мен и с натуралния на ананас веднъж си представих че мирише и има вкус на драйфано и от тогава не мога и да си помисля да го пия :lol:
Отдавна се канех, но вече съм решил да занеса проба в хеи за изследване, само не знам дали правят такива услуги! На етикета пише , че са сертифицирани по ISO , а аз работя в тази област и ако продукта не отговаря на етикета ще им създам доста неприятности !
Ако получиш някакви резултати напиши във форума да знаеме сички за напред :D
можеш да изследваш протеина точно в ХЕИ! лично аз съм носил разни работи в тукашното и не ми вземаха пари ама то пък тая там е позната на маика ми ... иначе незнам може и да те накарат някои лев да платиш
аи и да кажеш резултата :?
16.12.05
12:34
Ето какво пишат от Нутрим:
Няма такова нещо! Това се спекулации от недоброжелатели, който използват продукти на други фирми или които изобщо не разбират от хранителни добавки. Нутрим е от достатъчно дълго време на пазара и държи на името си! Качеството е гарантирано, и за да сте спокойни ви препоръчвам да купувате продуктите на фирмата директно от офисите