15.12.05
21:27
Лошо за феновете на ЦСКА отпадна от следващия кръг на УЕФА и то от отбор не много по добър от него , поне бяха равностойни през по голямата част на мача
Защо да отпадат, Хамбургер нали бият с два гола(2-0), така не се ли класират ЦСКА, нямаше ли някаква такава врътка.
щото ЦСКА са последни в групата с 3 точки b/w не бяха толкова равностоини ониа се счупиха да изтърват а ЦСКА-то нямаха почти нищо
[quote author=“x_3_mar”]щото ЦСКА са последни в групата с 3 точки b/w не бяха толкова равностоини ониа се счупиха да изтърват а ЦСКА-то нямаха почти нищо
Това може да го каже само фен на Левски , поне обективно да говорим
На ЦСКА им стигаше и равен но не успяха за жалост
Сега за злобея ли, айде няма...много :lol: Достойно се представи ЦСКА, ма пак остана с прът в уста. Какво да правиш, крайният резултат е важен.
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“x_3_mar”]щото ЦСКА са последни в групата с 3 точки b/w не бяха толкова равностоини ониа се счупиха да изтърват а ЦСКА-то нямаха почти нищо
Това може да го каже само фен на Левски , поне обективно да говорим
На ЦСКА им стигаше и равен но не успяха за жалост
:( стига бе Джорджо аз пък наи малко съм фен на Левски ! през целия мач съм бил с хипертония чупих се да да викам ... първото полувреме и двата отбора горе долу нищо нямаха ама второто колко пъти излезнаха сами срещу Максич ? да беше чул по Нтв кво казаха във вечерните новини за ЦСКА пък не е като и аз да не разбирам от футбол. уважение уважение към ЦСКА ама ониа си играха с такава лекота никав зор не си даваха тоя пък за 8 милиона хич няма да го коментирам като състезател на 100м ги минаваше... виж да кажеш че за Литекс резултата не е обективен го разбирам въпреки че паднаха с повече ....
16.12.05
12:59
ЦСКА имаха възможности, но за да се победи трябва да се вкара повече от противника. Определено слабото място на БГ отбори е при завършващите удари. Постоянно бият с по 1 гол от 6-8 положения и така трудно става. :wink:
Монако играха по стабилно в мача и имаха повече положения за съжаление :cry:
Достойно. Какво можем друго да кажем - Мъчно ми е! Но достойно излязохме. Вторият гол беше от засада, а полуженията които не свири съдията и които свири просто бяха класика в жанра на усирането!
Гадно ми е, напихме се с марто вчера малко да удавим мъката и така. Поне се радвам за другите два отбора, но за мен не е същото! ЦСКА Завинаги!
[quote author=”^Vlastelina^”]ЦСКА имаха възможности, но за да се победи трябва да се вкара повече от противника. Определено слабото място на БГ отбори е при завършващите удари. Постоянно бият с по 1 гол от 6-8 положения и така трудно става. :wink:
Монако играха по стабилно в мача и имаха повече положения за съжаление :cry:
Какво искаш като ЦСКА излиза с 1 нападател... Според мен беше голяма грешка, защото и равен ги устройваше, нямаше какво да се губи и трябваше да се напада стабилно.
Айде, че ставате смешни ве. Много добър треньор и отбора беше за почит!!! Толкова, вижте колко контузии и т.н. имаше!