Има ли разлика в енергийната стойност на българските и американските бадеми?

30.09.14
13:58

Искам да попитам дали има някаква разлика в калоричността на американските и българските бадеми, защото напоследък попадам само на американски. Може би си втълпявам но имам чувството, че 50 гр български ме нахранваха много повече от 50 гр американски. Изкажете и вашите мнения по въпроса.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 30.09.14 13:58.

С риск да изкажа глупост, мисля, че няма български бадеми като сорт. Откъде ги купуваш?

01.10.14
20:14

Еми от зеленчуковия си ги взимам на грамаж. Иначе в по големите магазини търсих на едно но срещнах някакви в които има изцяло въглехидрати около 50/60 грама което е абсурдно. Почти липсват мазнините и протеините в тях и за това сега не знам какво купувам и какво ям. Неща да си давам парите за въглехидрати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1