MEX Flex Wheeler’s Pro line отзиви

01.10.14
10:10

Здравейте, събирам мнения за сравнително новата MEX Flex Wheeler’s Pro line.

Лично аз съм много доволен от МЕКС, пробвал съм им протеините, аминото, креатина и останах приятно изненадан.
Не са най-добре изглеждащите на външен вид, нови недоказани като марка, цените са от средни клонящи към ниски, а качеството е отлично. В началото дори бях сигурен, че са български :D като Pure, но впоследствие намесата на Флекс Уилър “леко” ми разсея съмненията.

Вчера поръчах промото 2 M-Pak на цената на един. Ще споделя впечатления скоро. Ако някой друг е тествал нещо от линията, моля да сподели.

Благодаря !

01.10.14
21:34

силно се съмнявам че Флекс Уилър  е чул за добавки Мекс ;)

02.10.14
08:58

http://www.muscleexcellence.com/index.php/flex-wheeler-named-vice-president-at-muscle-excellence/

Провери първо преди да се изказваш, има гугъл.

02.10.14
17:12

Аз пък взех двата гейнъра на цената на 1. Като цяло не съм фен на гейнърите но марката явно прави качествени неща, тъй като генерът им е с почти 50% съдържание на протеин. Още е рано да споделя за ефектите, но като вкус, разтворимост и плътност е екстра.

02.10.14
23:35

Скоро възнамерявам да започна да се осакатявам...ще наблягам на максовете и подобряване на лични рекорди. Съвместно с това възнамерявам да паткам превантивно ставно възстановителния им продукт. Мяза на аналог на Анимал Флекс, но ми допада това, че пише черно на бяло от кое колко слагат. От протеиновите им пудри съм пробвал матричния им и мога да кажа ,че е отличен предвид белтъчно съдържание и всички останали второстепенни фактори - разтворимост и вкус (ванилията е уникален, ако изобщо това е от значение при 2 сървинга на прием). Друго, което ми е направило впечатление е добре дозиранта им дейли формула. В една таблетчица б-комплекса е 1000+ над дневните стойности. Всички минерали са в добре усвоими форми, а витамините пък не са синтетични. Ако ги направите по 2-3 таблети дневно са си чук.

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 02.10.14 23:37.

03.10.14
12:08

М-пак ми дойде, изглеждат много добре пакетчетата. Имам да допълня още няколко компонента от стака ми и се запуквам тежко.
Матрикс 10 за пореден път споделям във форума, че е супер протеин. Шоколада ми е много любим.
Разтворимото им БЦАА не се представи добре при мен, Амино 20 К е по-добрият вариант.

11.11.14
11:44

Така, М-пак-а ми свърши вчера. Не бих повторил повече. Ефект нулев, даже и прословутото оцветяване на урината не се прояви.
Имах чувстовото, че пия 5 гипсови хапа + 1 драже евтино рибено масло. Това ми е трети или четвърти опит с такъв комбиниран продукт, е стига експерименти.

Само да вметна, пробвах 5-6 дози Mex Carni-Shot 3.5k и останах доволен, работят перфектно.

Не знам, някои продукти са им сполучливи, другите са им трагедия.

11.11.14
17:16

И на мен ми го препоръчаха и ще го почвам скоро, така че ще ви споделя мнение. Последните 2 месеца пих high protein gainer-a на MEX и останах супер доволен от марката, така, че мисля сега да пробвам и бустера. За тези 2 месеца успях да кача 4 кг и сега смятам да обработя малко мускулатурата. Аз така правя по принцип - 2-3 месеца качвам, после 1-2 обработвам, че ако направя цяла зима основен, после много трудно се чистя. Ако някой друг вече е пробвал Nitro Pro, нека сподели.

13.11.14
21:46

За тези, които винаги търсят конспирации и се съмняват Флекс да е чувал за Мекс, нека изгледат това видео и да преценят -  https://www.youtube.com/watch?v=NUh9LOMgN3k

14.11.14
17:56

казано от Tyler Galabov на 13.11.14, 21:46:

За тези, които винаги търсят конспирации и се съмняват Флекс да е чувал за Мекс, нека изгледат това видео и да преценят -  https://www.youtube.com/watch?v=NUh9LOMgN3k

За мен от всички марки, свързани с големите имена, MEX и Gaspary са най-добрите. Останалите се въртят повече около маркетинг, отколкото около качеството.

14.11.14
18:08

казано от Александър на 14.11.14, 17:56:

казано от Tyler Galabov на 13.11.14, 21:46:

За мен от всички марки, свързани с големите имена, MEX и Gaspary са най-добрите. Останалите се въртят повече около маркетинг, отколкото около качеството.

Има далеч по-добри марки и от “gaspary и от mex,mex са под всякаква критика,кеото и тяхно нещо да съм пил не съм бил доволен,протеините им “изолата” в период на изчистване ме освини много,нищо друго не бях променил,просто добавих този протеин и се надух като балон с вода (явно има въглехидрати или нещо друго) Аминото все едно пиеш степче,фет бърнърите не се усещат ...

17.11.14
17:11

Няма как от един изолат да се освиниш, и то в период на изчистване .... ако ще и чиста захар да е, и да си пил по 200 гр на ден ... Явно някъде другаде си сбъркал.

02.12.14
11:48

Няма значение кой рекламира бранда,ако той е слаб си остава такъв. Хубавите неща не им трябва реклама,ако ме разбирате.

02.12.14
18:05

Как може да сложиш MEX до GASPARI, все едно да кажеш за мен най-добрите коли са Ауди и Датчиа... Какъв MEX какви добри отзиви. Пробвал съм 2 техни продукта - аминото и изолата, от нито един не останах доволен, даже напротив. В изолата явно има толкова лактоза, че от водната задръжка започнах да си нося часовника на следващата дупка. Аминото както каза колегата по-горе е като степче, натрапчив вкус и никакво действие.  По-добре отделете малко повече пари и си вземете нещо качествено.

Само да си знаете, че собственика на тази прочута Х’американска фирма - “МЕX” си промотира протеина по фитнес залите и дори събира впечатления какъв вкус да направи! Аз лично присъствах на такава дегустация в Атлетик. Ако ще и Батман да е рекламно лице, в продуктите няма нищо друго освен брашно и сухо мляко.

MEX ... Неща, които получават много реклама и уж добри отзиви ... всъщност са най-непродуктивни. Ще пропусна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1