Какви упражнения са подходящи за домашни условия?

29.09.14
22:19

Здравейте аз съм 19 г., 195 см., 72 кг., много бих желал да разбера кои упражнения са подходящи за домашни условия просто, за да знам как да поддържам тялото си. Нямам възможност да ползвам фитнес. Извинете ако съм пропуснал да добавя още неща!

30.09.14
00:23

Зависи. Какви уреди имаш?
Ако нямаш нищо (само един под), си ограничен до различни видове лицеви опори, клекове, планкове, евентуално раменни опори, супермен, коремни преси и други подобни. Ако има лост и успоредка, добавяш и разни видове набирания и кофички.

30.09.14
12:00

Както каза нямам нищо (имам само под). Но мисля занапред да си купя гири. ;)

30.09.14
16:24

Направи си лост за набиране, успоредка и си купи една щанга с тежести, за мен това е най - добре, за в домашни условия :). Може да тренираш с базови упражнения, е виж и за клека ще ти трябва стойка за щангата, но пак може да си я направиш сам :) завар оттук, завар оттам и си готов :D

01.10.14
00:57

Благодаря ти мисля да наблегна над нещата, които предложи. Най-вече над стойката за щанга. :)

Иван

01.10.14
06:47

02.10.14
15:28

моята стойка която ползвам за лежанка и горни куки има за клек и военна преса и излезна около 30 лв за матеряла и заварка от баща ми ...до сега съм качвал около 100 кг и държи.Правия лост си го купих за 30 лв (+/- 2-3 лв,че не помня точно)-ф28-180 см.Тежестите си ги взех на по 1лев и 20 ст. на килограм.Казвам го за да сметнеш горе долу колко пари минимум можеш да отделиш,за да си правиш сметка.Честно казано обаче,ако имаш спънат бюджет за такива неща си вземи първо дъмбели. Ако ме питаш лоста определено превъзхожда дъмбелите,но и трябват много тежести и излзиа доста по-дебело.С дъмбелите поне можеш да тренираш  бицепс,трицепс и рамо що годе добре.Пък в последствие ще ползваш тежестите от дъмбелите и на лоста,като си го купиш.Колкото до упаржненята със собствено тегло на пода-ще ти свършат някаква временна работа,но не очаквай кой знае какви резултати.И аз съм с куц бюджет и тренирам в домашни условия и с времето се оборудвах горе долу прилично.Ако искаш някакви насоки ми пиши на лично.

03.10.14
21:06

Отиди по пунктовете за вторични суровини има хубави неща , дори в редки случаи и щанги . Няма никакво значение дали тренираш с дъмбел от магазина за 80 лева или с тежести от пунктовете за 20 лева .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1