04.10.14
17:46
Преди около няколко месеца ( май месец ако не се лъжа ) бях изпил един азотен бустер ( Assault ) и ми беше много лошо и се прибрах. Обаче когато легнах сърцето ми направо щеше да изкочи пулса ми беше много висок. Та на другият ден към 13-14 часа започна да ме свива в областа на сърцето, някакви бодежи, когато си поемах въздух също ... Спрях да ходя на зала за 1 седмица защото си мислих, че съм претренирал нещо, обаче ефекта беше нулев болките не си отидоха. След около няколко дена отидох на лекар направиха ми кардиограма и всичко ми беше наред, лекарката ми каза, че ми няма нищо и не ме прати на кардиолог. Но болките си останаха.Също така пулса не ми пада под 80 в спокойно състояние. В началото на септември отидох на спортен лекар и той ми каза, че може да е тахикардия. Защото пулса ми бил много висок за спортист (тренирам Хандбал). И ми препоръча да ида на кардиолог, но болките изведнъж намаляха драстично започна да ме боли на ден по 1-2 пъти... Но не изчезнаха на цяло и сега е същото боли ме по няколко пъти на ден... Болките са остри, пронизващи за секунди. Дайте някакви предложения, съвети и т.н.
Също забравих да отбележа, че съм на 16.
04.10.14
19:22
Предположението е, че ти се набиват ребрата и ти няма нищо. Ако е това можеш да помислиш за подобряване на стойката.
04.10.14
19:28
Как така ми се набиват ако може малко по-подробно да го напишеш. И какво имаш предвид под “подобряване на стойката”?
04.10.14
22:30
Силно вероятно е болката да е от ребрата. И доста слабо вероятно е да получаваш всеки ден инфаркти... и да си жив. Да имаш навика като си седнал да си необлегнат?
04.10.14
23:29
Ами понякога се изпотявам откъм гърба и не се облягам, защо ?
05.10.14
22:44
Може да седиш свит, оттам ребрата седят по-натиснати, разстоянията между тях намаляват, прищипва се нерв и те боли.
06.10.14
00:34
Бяха ми казали, че ако е нерв трябва да тръгва отзад, а мен ме боли точо областа на сърцето. Свит не седя гледам да седя изправен.
Мнението беше редактирано от Stoyan .... на 06.10.14 00:34.
06.10.14
00:55
Вместо да отидеш на лекар, ти пиши във форума..
06.10.14
09:59
Преди 1 седмица отновно ходих, правиха ми кардиограма и пак нищо ...