Ръцете ми нешо не растът!

16.12.05
12:32

ан 16 г съм стаж 1 година и поувина
ми програмата ми е
1 ден карака,горем
2 ден гърди
3 ден гръб
4 ден рамо
5 ръце,корем
първо започвам с трицепс:
френско 3х8
на скрипеца 3х8
с дъмпел зат врат 3х8
и бицепс:
с дъмбел 3х8
с прав лост 3х8
с крив лост на наклон 3х8
та ряцете ми сега са 38.5 см и не растат ве
—————————————
да не отварам нова тема ще питам тука
ще си земам Протеин,Креатин,Глутамин и Таурин
и въпроса ми е Креатин,Глутамин и Таурин ги има в 1 продукт .И как е по добре да ги зема като 1 продукт или по уделно?

^V

16.12.05
12:48

Явно претренираш. 5 последователни дни тренираш и няма кога да почиват ръцете

ПП: Оправи си малко правописа, ако искаш някои да разбере какво си написал  :lol:

KU

16.12.05
12:55

Аз бих сложил 1ден-ръце,5ден-крака

[quote author=“dj-coco”]да не отварам нова тема ще питам тука
и въпроса ми е Креатин,Глутамин и Таурин ги има в 1 продукт .И как е по добре да ги зема като 1 продукт или по уделно?

Отделно се пише с О бе човек  :shock:

По-добре да ги вземеш отделно, така ще са достатъчни самостоятелните дози.

16.12.05
14:06

[quote author=“Kulturistche”]Аз бих сложил 1ден-ръце,5ден-крака

Ми гърдите и гърба къде да ги сложа щот знам,че след или преди гърдите и гърба несе тренира ръце и сед гърди не трабвало да се тренира рамо и как да ги распредела ?
ПП:Др пят ще провера ко пиша,че горе изопщо не прочетох ко съм написал и сега като го чета и се хила на себеси  :lol:

KU

16.12.05
14:10

[quote author=“dj-coco”][quote author=“Kulturistche”]Аз бих сложил 1ден-ръце,5ден-крака

Ми гърдите и гърба къде да ги сложа щот знам,че след или преди гърдите и гърба несе тренира ръце и сед гърди не трабвало да се тренира рамо и как да ги распредела ?
ПП:Др пят ще провера ко пиша,че горе изопщо не прочетох ко съм написал и сега като го чета и се хила на себеси  :lol:

Значи щом ти изостават ръцете наблегни на тях.А другите мускулни групи ги остави на по-заден план.Няма две добри. :wink:

16.12.05
14:11

[quote author=“manson”][quote author=“dj-coco”]да не отварам нова тема ще питам тука

Отделно се пише с О бе човек  :shock:

По-добре да ги вземеш отделно, така ще са достатъчни самостоятелните дози.

10х.И аз мисла така но Недик постояно вика че има Креатин,Глутамин и Таурин в 1 продъкт и си мислиш че е подобро

16.12.05
14:49

dj-coco
Имам няколко забелешки 1-во по програмата, тия крака ги премести в 3-я ден да ти се явява пак като някъв вид почивка от кръста на горе.Мойта програма е същата и аз така съм ги направил.По въпроса за ръцете и мойте бяха в застой, но от както почнах да правя дроп сери започнаха да растът,другя вариант е да правиш 2 седмици едни упр. а след това да ги смениш с нови.Трябва да откриеш начина с който можеш да стресираш мускола.

16.12.05
15:17

[quote author=“Player”]dj-coco
Имам няколко забелешки 1-во по програмата, тия крака ги премести в 3-я ден да ти се явява пак като някъв вид почивка от кръста на горе.Мойта програма е същата и аз така съм ги направил.По въпроса за ръцете и мойте бяха в застой, но от както почнах да правя дроп сери започнаха да растът,другя вариант е да правиш 2 седмици едни упр. а след това да ги смениш с нови.Трябва да откриеш начина с който можеш да стресираш мускола.

1 ден гърди,корем
2 ден гръб
3 ден карака
4 ден ръце,корем
5 ден рамо
такали искаш да кажеш

16.12.05
15:25

Да.Самоче при мен рамото е 4-я ден а рацете са накрая, но това няма значение в случея.

20.12.05
10:14

за стаж 1 година 5 последователни тренировки в седмица не е мн препоръчително  :wink:

20.12.05
12:11

valaraukarky
Недей да бъдеш толкова сигурен :) Аз лично само 2 месеца съм тренирал по други програми като начинаещ и после само по тази програма..и имам такива резултати че.. са повече от задоволителни.(Вярно не всеки може така, до някъде си е и ген)

20.12.05
15:44

Аз сега съм на такава 5 дена и едвам издържам и ще слагам допълнителен ден почивка

20.12.05
16:50

[quote author=“dj-coco”]ан 16 г съм стаж 1 година и поувина
ми програмата ми е
1 ден карака,горем
2 ден гърди
3 ден гръб
4 ден рамо
5 ръце,корем
първо започвам с трицепс:
френско 3х8
на скрипеца 3х8
с дъмпел зат врат 3х8
и бицепс:
с дъмбел 3х8
с прав лост 3х8
с крив лост на наклон 3х8
та ряцете ми сега са 38.5 см и не растат ве
—————————————
да не отварам нова тема ще питам тука

И що реши че не ти вървят...не знам колко си кила,но ако си 70-80 на 170см/гадая/не виждам що да е зле.Няколко пъти съм споменавал четам нещата са малко тънки и се отива обикновенно към претрениране.Малък съвет.Почни първия ден след почивката с тях,на следващия пак почини и после си давай по програмата,или на следващия ден тренирай крака.Пробвай там е истината

21.12.05
06:28

Защо не изкараш ръцете в първия ден след като ти изостават?И друго много модерни станаха тia програми с една група на ден i vednyj sedmichno ,но аз като бях с твоя стаж тренирах една мускулна група два пъти седмично,сега съм на три едно..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1