06.12.05
18:31
Ако може някой да ми каже как да взимам метана ама ако може някой програма (пирамида) и да се стига до 7 хапчета на ден благодаря.
06.12.05
20:07
не се стига до брои таблети а до мг/ден
07.12.05
19:25
[quote author=“_Milanov_”]Ако може някой да ми каже как да взимам метана ама ако може някой програма (пирамида) и да се стига до 7 хапчета на ден благодаря.
аз имам добра програма, ама тя не е пирамида!
07.12.05
20:26
Ами кажи ми, нищо, че не е пирамида. Доволен ли си от нея, аз може и така да го правя цикъла.
Превод
Miraculix.bb
08.12.05
12:14
[quote author=“_Milanov_”]Ами кажи ми, нищо, че не е пирамида. Доволен ли си от нея, аз може и така да го правя цикъла.
Превод
Miraculix.bb
да доволен съм
45 мг на ден. Продължителност месец и половина.
ако му еп първи цикъл не е ли множко 45мг/ден ? се си мисля, че със 15-20 ще качи повече от доволно.
аа ко е парви (не че искам са бъркам) ма 15-20 мг както каза графа!
Туи 45 мг направо ще го закопае и няма да има и смисал особен!Щото няма да усвои всичко!
да не говорим че гозите над 30 мг са доста опасни нали знаите..
То не е лесно хем да те сърби, хем да те боли.. 6 седмици с по 45-50 мг. на ден не е кой знае какво.
дам за месец по 15-20мг може с нещо като връх до макс 30мг!!!
Това е за теб
А горе долу какъв ефект ще има от пирамида до 30 мг В смисал колко ще качиш :) щот сам чувал добри работи за метана :roll:
Е няма да е лошо ако някои напише и пирамида с метан.По колко мг. на ден,колко дена?Какво друго да се взема с метана докато се прави пирамидата.