казано от Стоян на 10.08.14, 20:12:
Тая отпуска не свърши ли :D
Стига си клел- заслужена е :D утре последно...
казано от Петър на 11.08.14, 11:22:
казано от Стоян на 10.08.14, 20:12:
Тая отпуска не свърши ли :D
Според фб още пие бири на морето :D
От петък смених на твърда земя и ме държа инерцията още 2 дни... приключих с бирите вече :(
казано от Херцог Трън на 11.08.14, 11:27:
Прибрал се е в София вече и страда :D :D :D
Така е- още не се бях прибрал и задачко-закачките почнаха. Ама не се оплаквам 8-)
Кратко резюме- бях на Градина, Варненски окръг също, Бургас и най-вече Созопол. Доста силно море и наистина почивка не че щях да върна още една седмица :D.
ЗА тренировките- над 20 дни не бях тренирал, което не знам от кога не се е случвало- много дълга почивка. Бях казал, че на 11ти почвам пак- така и стана с Николай направихме една бърза тренировка. Визуално нещата са ок- дори смятам че изглеждам по-добре- може би заради лекия тен. Теглото не съм мерил, но едва ли съм качил повече от 1кг, ако въобще има промяна. Силово мега зле, ама това са над 3 седмици лентяйство. Тъпото е, че още кашлям гадно и не мога да правя кардио и някакви по-интензивни неща щото почвам да кашлям... пия някви хапове ама да видим. Продължавам си по схемата лека полека- 3-4 пъти зала + кардио като спра да кашлям. и пудовката колкото може по-често. Храната непроменена и броене и прогнозата за октомври вероятно ще се измести с още един месец, но няма значение- Чакат ме все пак още 3 до 6 кг за сваляне. Пак ще пиша някой ден.
Трудна работа да не пишеш, 4 годишен навик се изкоренява трудно. От няколко дни тренирам вече редовно- за сега по-скромни тренировки, но имам цел да тренирам всеки ден, ако изкарам 30 дена така ще съм доволен. Последната седмица вече може да се каже, че не кашлям имам 1 хапче още и ще мога да натисна и аеробни дейности. Силови цели нямам за момента просто искам да се движа всекидневно и мазнините да вървят надолу. Бях прав точно 1кг бях качил. Надявам се следващото включване да има с какво да се похваля.
Не че има значение, но да напиша нещо. Тренирам* всеки ден- вече 20 дни поред- кога в зала, кога само колело, пудовка или лостове. Със звездичка, защото вече тия активности не заслужават името тренировки. Обема не е голям, но се опитвам да е всеки ден по нещичко. Силата си я връщам по малко- 10ка на 70 лег, 3ки тяга на 130 надхват и без колан/с голям резерв, но хвата ми е отслабнал/ и на други движения също.
Отново динамиката при мен е голяма- промени в работа- към по-хубаво (уж), борби пехливански с ТУ(1 изпит остана). Не мога да спя добре последните дни, защото не ми стига времето за всичко, НО се движа. Наблюдавам някакви вариации в теглото +-2кг- между 77 и 79. Забелязах, че когато не ограничавам въглехидратите- сиреч не съм на нула или близо, съвсем спокойно си преживявам и с 1500 калории на ден без да ми пада кръвно и тн. това са инцидентни де, но се движа около 1800-2000. Храната за сега няма да я променям- от тия дни почвам да правя повече кардио, като продължителност и може би в “силовите” дни няма да има, защото не ми стига времето преди работа за всичко и закъснявам почти всеки път- добре че са либерални. След някакви дни пак ще драсна.
Докарах 30 дни :) Както казах не всички се вписват в графа- “тренирах”, а по-скоро ‘раздвижих”, но целта е изпълнена. Идеята ми беше да си създам навик, ако не друго да имам някакво движение всеки ден. Правих гръб- набирания, тяга, скрипец, гребане с щанга. На тягата 2ка на 140 пак надхват и без колан- хвата ми щеше да изпусне за 3то, но не бързам- иначе са ми леки, ако обърна хвата може спокойно още. Онзи ден 3ка на 80 лег с аванс за 4- но нямах пазач и не рискувах. В общи линии добре се движат нещата. Бях на пътеката около 15 минути максимален наклон, а после бягах 2км навън за под 14 минути, което е плачевно като време, но идеята беше да държа темпо. Утре сутрин ще се набирам, ще правя корем и кардио 30-40 минути преди работа. Слаб съм, но не много повече от преди, а съм доста по-лек, а и не съм имал за цел да тренирам силово. Новости пак след някакво време.
Няколко форум теми пръщят от постове, огън, жупел, висок брой уникални посещения и потенциално отиващи към топлата цветова гама коментари.. и Паоло разбира се. За туй нямаше как да не напиша нещо и в моят си коптор.
Броя от днеска 60 дни да сваля 4кг и евентуално да се покажат някакви наченки на релеф. Трябват срокове от време на време, защото като няма понякога залиняват нещата. Тренировки- възможно най-често- обема си го преценям според моментното състояние. Кардио всеки път след силова/ако има време/ и отделни дни само кардио. Вчера кляках на гръб- от Джонито насам не го бях правил- стигнах до 115кг без колан с аванс за 120 и може би 125, което не е много зле- довърших с преден клек и суперсерии без почивка сгъване/разгъване с акцент на вътрешната част на бедрото. После корем и колело. За храната- няма промяна мисля, че съм ок като количества и пропорции на нутриентите- просто ми трябва повече активност. Имам енергия- тия дни ще имам възможност и да си нормализирам съня, че последната седмица спя по няколко часа и пия много кафета. Между другото телешкия протеин на Бълк е супер- за пръв път пудра ме засища, а и е уж 97%!
Мнението беше редактирано от Бойко на 30.09.14 14:43.
За разнообразие да напиша един ден.
Храна:
9:00- 40гр телешки протеин 97%, 30гр фъстъчено масло
15:30- 250гр котлет свински, 50гр оризовки, салата зеле и краставици с оцет
***20:30
23:00- 5 яйца, 250гр ориз/сготвено състояние/, салата зеле с оцет
Калории- 1,674* въглехидрати- 119 мазнини- 67 протеин- 147
*салатите не са отчетени, както и една овесена сладка, а да имам и малко горчица
***Тренировка:
лег- 6х75кг 7х75кг 5х75кг
полулег с дъмбели- 2х10х25кг 9х25кг
сгъване за бицепс- 10х30кг 2х10х35кг
чуково сгъване с дъмбели- 10х16кг 8х16кг
корем
кардио- 30 минути пътека
Добавки- 2 табл. мултивитамини бълк, 2 таблетки ензими с пробиотици и бетаин на бълк, 30мг оптицинк, 500мг магнерич, 1гр тирозин, 350мг ДАА, 1гр АЛКАР, едно кафе, 15гр ВСАА
Мнението беше редактирано от Бойко на 30.09.14 23:07.
казано от Бойко на 30.09.14, 23:06:
500мг магнерич
Имала е ефект рекламата, дето вървеше тук :Д
казано от ddd на 30.09.14, 23:11:
казано от Бойко на 30.09.14, 23:06:
500мг магнерич
Имала е ефект рекламата, дето вървеше тук :Д
Не знам къде е вървяла тая реклама- на никой от компютрите и респективно браузърите, които ползвам няма реклами :)
Знам че е добре да се ротира приема на магнезий, пък тоя не е и скъп и смених бисглицината с него.
ПП Ако това е майтап с нещо писано по форума може би не го схващам щото не съм попадал. Аз съм станал сухар :(
Мнението беше редактирано от Бойко на 01.10.14 00:07.
Не :Д Споко, вървеше реклама в сайта и то доста и си викам, ето набило му се в главата на някой :Д
Май ми се пише пак. Последните 2 дни физическата активност я няма. Вчера/вече/ спах 11 часа + заспиване привечер и след малко пак лягам- последните 2 седмици читав сън не съм имал/не че крайният резултат заслужаваше, но това е друга тема/ и явно имах нужда. Утре гласуване и тренировка- почвам по-интензивно. Ще потичвам и навън, макар че не обичам на асфалт.
***Тренировка:
Раменна преса с дъмбели- 10х25кг 7х25кг 2х10х23кг
разтваряне встрани- отказ х 7,5кг, 7,5кг, 4кг, 4кг
изнасяне на диск напред- отказ х 15кг, 10кг
корем
кардио пътека
Още миналия път ми бяха леки 23ките, но ме достраша за 25ците + че вече ми става трудно сам да ги взема удобно. Сега ще натискам на тия, докато не направя 13-14 повторения спокойно, че следващите са 30- междинните са счупени. Корема го понатоваих добре- прилична тренировка. Нещо ми изтръпват пръстите на десния крак, което не ме радва. Утре трябва клек.
***Тренировка:
клек- 10х80кг 5х90кг 3х100кг
преден клек- 3х5х75кг
сгънаве/разгъване за бедро- 15х25кг/15х10кг 10х30кг/15х10кг 15х25кг/15х10кг
корем
кардио- колело
За втори път клек на гръб от април насам- трудничко е, повече от 100кг няма да качвам. Предния- на краката не тежи, ама корема слаб. После суперсериите добре влезнаха- на сгъването, като сложа 30 нещо ме опъва на десния бедър и за туй върнах. На корема бруталния дроп на планка- доволен съм. Въртях колело накрая и туй то. Сега пъстърва за вечеря с айсберг само на оцет и 2 оризовки за цвят. Утре ще го видя какво ще е.
Мнението беше редактирано от Бойко на 06.10.14 21:47.
***Тренировка:
лег- 7х75кг 6х75кг 7х70кг
полулег с дъмбели- 2х10х25кг 15х20,5кг
скотово с дъмбел- 2х10х16кг
сгъване с щанга- 2х10х30кг
сгъване с въже- 15х20кг
кардио пътека
Много ми се спи- едвам гледам, но се занесох в залата. Първите 20 минути събуждане ужким- бе всичко ми тежеше, трудно и тн. Лоша тренировка по-добре от никаква. Мислех да не правя кардио- щото ме мързеше, но се качих на пътеката и си поставих за цел 10 минути, колкото да не е без хич- почти ги утроих, така че се отчетох. Сега ще хрупам овес, яйца, кисело мляко и домашно сладко малко. За обед месо и салата, а вечерята е неизвестна.
***Тренировка:
набирания- 10,10,10,10- 40 общо
гребане с щанга- 3х10х70кг
тяга- 3х110кг 2х4х130кг 3х140кг 1х150кг
хамър машина- 2х15х25кг //на страна
разгъване на скрипец- 10х20г 10х30кг 10х40кг 10х50кг 10х60кг //през 1 минута, две макари
тесен лег- 8х60кг 8х55кг 10х50кг
Набиранията нещо не вървят, а и се обади една болежка от тях. Може да ги махна за малко или да ги фрагментирам на 5ци пръснати из тренировката. Гребането и тягата ок- снимах клип да видя как са нещата- не съм особено очарован от формата- трябва да работя над тоя слаб пояс и се връщам на 120- по-тежко няма да слагам за сега- ясно е, че сила на това движение не съм загубил много. На хамър машината се поизпомпих щото ми харесва. Последно време не правя кофички, че нещо пак разтегнах лявата гърда леко и левия лакът се обажда и за това и леко. Раздвижих колкото кръвта да мине. Наложи ми се да изляза от залата скорострелно и корема и кардиото отекоха днес... Вероятно ще е добре да измисля някаква структурираност на тренировките, че в момента е леко хаос.
тест
ЕДИТ За трети път пиша мнение във формата и като натисна бутона за пращане ми итрива всичко и ме връща...
На кратко- поръчах това. реших че не ми се занимава пак да си прадвя, а и се износи прекалено бързо това дето сглобих и не беше удобно, защото пригодих дръжки от друго въже. Ще дам мнение, като пристигне.
Ако някой може да сподели читава зала в Свиленград нека сподели- може да ми остане време за тренировка.
Днес за пръв път от много месеци/над година/ не успях да се премеря и взема мерки. Ще изместя деня в сряда или четвъртък за напред. Бях написал и други работи, ама толко.
Мнението беше редактирано от Бойко на 10.10.14 13:08.
казано от Бойко на 10.10.14, 12:11:
тест
Явно работи... Каквото и да тестваш. :)
казано от Boby_ на 10.10.14, 12:22:
тест
Явно работи... Каквото и да тестваш. :)
Ми не баш- написах го това и тръгнах да едитвам, но ми изникна работа и за това се забивих :) Горе пише проблема.
10.10.14
13:11
тест
ЕДИТ За трети път пиша мнение във формата и като натисна бутона за пращане ми итрива всичко и ме връща...
На кратко- поръчах това. реших че не ми се занимава пак да си прадвя, а и се износи прекалено бързо това дето сглобих и не беше удобно, защото пригодих дръжки от друго въже. Ще дам мнение, като пристигне.
Ако някой може да сподели читава зала в Свиленград нека сподели- може да ми остане време за тренировка.
Днес за пръв път от много месеци/над година/ не успях да се премеря и взема мерки. Ще изместя деня в сряда или четвъртък за напред. Бях написал и други работи, ама толко.
Имам същото въженце, на него се научих да правя дабъл ъндърите, ама как боли като не уцелиш:))))
Мдаа- особено ако си с някакви къси панталони :D Иначе трудни са ми ти ядабълъндъри- дърво съм губя ритъм, свивам си много краката- до 5-6 съм и докарвал. Как да е ще се уча- аз не можех въобще да скачам до скоро така че пак е нещо. Много готино натоварване е въжето.
***Тренировка:
Раменна преса с дъмбели- 5х30кг 10х25кг 8х25кг 7х25кг
разтваряне встрани- отказ х 5кг, 5кг
корем
Много доволно на раменната преса- дали не бяха и 6, ама не помня за това ги оставям 5 на 30кг. Всичките серии бяха до колкото мога наистина даже с лека помощ на последните, но малко щото се мъчих по няколко секунди- Николай доста добре се включи. За кардио нямаше време, но така или иначе по план довечера трябва да търча. Иначе последните дни са от типа- лаком гъз глава затрива. Не е истина какви неща ядох и по колко, ама ми беше вкусно и не съжалявам :D ся ГБСто продължава.
***Тренировка 2:
търчане- ~3км за ~21 минути.
Вместо да бягам към 7 и 30, както беше плана се появиха разни неща екстремни. Няма просто как да направя план и да се изпълни по конец- все изскача нещо :) Хич не ми се мърдаше, но се събрах. Сега дроб и ориз. Преди лягане протеин и ако остават калории фъстъчено, ако не- ГБС :D. Но съм доста голям дроб и аз- това бягане- то по-скоро свински тръс е ултра зле. а съм правил 5к за около 25 минути...
***Тренировка:
клек- 3х5х90кг
преден клек- 3х5х80кг
сгънаве/разгъване за бедро- 3х 15х15кг/15х10кг
Пак така припряно преди работа, но бива. На клека бавно изпълнение- ок са ми 90- няма да слагам повече за сега. От предния съм доволен- доста измъчени последни повторения- щото ме сгъват- не ми тежат на кракта- и там може би няма да клагам повече- ще гоня бройки. Нещо хамстринговете не са добре- на 25 боли, на 20 също и за това праснах 15 колкото да раздвижа. Би било добре и тая вечер да потърча, ама да видим.
***Тренировка:
Търчане- 3км ~23минути
Ултра зле, макар че трасето е едно и също и не скатавам от завоите жепееса дава различно показание... как да е- доволен съм от това, че след работа дремнах 30 минути и се вдигнах да тичам. Даже ме валя леко/бонус точки :D/. Утре сутрин лег. Сигурно ще правя на 72,5 и ще гоня 8ци. Сега яйца и там още нещо да закрепя калориите, до тука съм на 40гр протеин, 350гр пилешко, зелена салата и 2 малки домашни ябълки и 300гр картоф забравих да напиша.
Мнението беше редактирано от Бойко на 15.10.14 22:04.
***Тренировка:
лег- 9х72,5кг 2х8х72,5кг
полулег с дъмбели- 2х7х30кг 15х23кг
хамър машина- отказ х10кг //на страна
Първата серия 9ка направих- която си беше позитивен отказ- следващите 2 серии 8ци, като на последната беше доста трудно, но станаха. Другия път пак на 75 ще кача. На полулега 30ките бяха перфектни за тия 7ци, но това е предела. Както Николай каза- не е нормално за рамо да правя 5ци с 30ките а за гърди 7ци със същата тежест- има нещо. Накрая така 15ката и после на хамър машината да изпомпя хубаво. Николай ми пре*б@ кардиото, че трябваше да му пазя и да вадя щангата. Довечера няма да имам време да бягам или нещо такова, че имам други задачи. Утре сутрин пак така набързо.
Взех си карта за неограничено посещаване на залата- 35 кинта направо без пари. Почвам всяка/или поне повечето/ сутрин преди работа да ходя и по класически билдърски ще правя по една мускулна група и кардио- тъкмо ще ми стига времето. Друго за отбелязване- премерих се- няма промяна, макар че е възможно просто да съм възстановил разликата от 4 дневното плюскане- при всички случаи това скоро няма да се повтори скоро и ще видя и другата седмица какво ще покаже прибора. Има ли пак греда ще навлязат по-сурови рестрикции.
16.10.14
12:03
По-сурови от сегашните значи да ти режат месо, катил :D :* Ман’кенка такава :D
Не съм виждал манекенка да яде по 5 яйца и 500гр месо на ден :D Реално има какво да се затегне. Надявам се, че просто съм си попречил на прогреса и съм създал регрес за 4те дни, в които се освиних :D Ако и другата седмица меренето е на зле или неутрално ще се орежат въглехидратите и ще хрупам плява и месо с яйца и там по някоя мазнина да закрепя калориите, ако пак е зле още 300 калории режа и така докато не стигна на минус :D Кво беше- тва магаре тамън го научих да не яде и то взе че умря :D Щом не свалям явно не съм на отрицателни калории- знам ли вече и аз.
16.10.14
13:00
А защо като един истински билдър не включиш повече упражнения за дадена група?
казано от Мила на 16.10.14, 13:00:
А защо като един истински билдър не включиш повече упражнения за дадена група?
Уместна забележка- до скоро правех кофички и набирания всеки път /или почти всеки/ и се въздържах от повече обем, а и принципно днеска трбяваше да правя и бицепс. Сега като фрагментирам тренировките ще успявам да вкарам повече упражнения за група, защото и времето ще ми е повече.
казано от Бойко на 16.10.14, 13:04:
Уместна забележка- до скоро правех кофички и набирания всеки път /или почти всеки/ и се въздържах от повече обем, а и принципно днеска трбяваше да правя и бицепс. Сега като фрагментирам тренировките ще успявам да вкарам повече упражнения за група, защото и времето ще ми е повече.
Какъв правилен изказ - все едно съм на изпит по синтаксис :D (wait)
Мнението беше редактирано от Петър на 16.10.14 13:07.
казано от Петър на 16.10.14, 13:07:
казано от Бойко на 16.10.14, 13:04:
Какъв правилен изказ - все едно съм на изпит по синтаксис :D (wait)
Блондин съм и не знам ебаваш ли се с мен или напротив (dull) :( :D А и в ТУ на изказ не ни учеха- за пред изпит пък съвсем :D
Не бе, не те ебавам :) Много издържано ти звучи изказа, дори бих казал леко прекалено официално-делово :D…
***Тренировка:
набирания- 10,10,10,10- 40 общо
тяга- 3х5х120кг
хамър машина- 15х25кг 10х30кг 10х30+7х25кг //на страна
Хоризонтален скрипец широко- 12х50кг 10х60кг
Не беше добре днеска и пак закъснях за работа. Пълно щастие няма.
казано от Петър на 16.10.14, 14:40:
Не бе, не те ебавам :) Много издържано ти звучи изказа, дори бих казал леко прекалено официално-делово :D…
Ми не е нарочно- така си бръщолевя на моменти, особено като се опитвам някаква логика да вкарам и последователност на мисълта/ако има так8ава :D/.
Мнението беше редактирано от Бойко на 17.10.14 10:28.
***Тренировка:
тесен лег/сгъване за бицепс- 5х50кг/5х40кг 10х60кг/8х40кг 7х65кг/6х50кг 6х60кг/8х40кг
едностранно разгъване на дъмбел/скотово с дъмбел- 12х9кг/10х14кг 10х11кг/10х16кг
разгъване с въже/сгъване с въже- 15х40кг/10х60кг 12х45кг/10х55кг //две макари
кардио- пътека + степер
Краката са ми на камИк- почнах ужким с колело да раздвижа кръвта и то на едно колело, което не се регулира- все едно правя повторения 50-60. Почивките са минимални по 1 минута минута и малко или от уред до уред при суперсериите. После пътека и накрая си викам айде малко степер- същото като с онова колело- буквално след 5 минути ми се схванаха бедрата. Намалих усилието то пък не мога да смогна на скоростта. Добре беше- разтоварващо едно.
Мнението беше редактирано от Бойко на 18.10.14 12:12.
***Тренировка:
Раменна преса с дъмбели- 5х30кг 2х8х25кг
разтваряне встрани- 2х10х5кг
изнасяне на диск напред + изометрия- 15кг
кардио пътека
Пак ми се изтри мнението, така че на кратко- миналата седмица доволно- 5 пъти зала 2 пъти бягане навън. Сила имах сутринта, но умората на трицепсите не ми позволи да направя 10ки за това и съкратих едната серия. Довечера може би ще легна с кокошките и тоя път контрол+С преди да постна мнението...
ЕДИТ- добре че копирах- пак го изтри.
***Тренировка:
клек- 3х6х90кг
преден клек- 2х6х80кг 3х80кг
сгънаве/разгъване за бедро- 3х 15х15кг/12х10кг
В началото малко пътека за събуждане и загрявка имаше. И на предния и на гръб не ми тежат на краката, но почвам да се гъна, но няма да слагам колан и ще си седя на същите кила докато не докарам прилични бройки. Вчера заспах в 8 без нещо и станах след 10, за да ям и пак легнах- добре беше ама иска още сън.
***Тренировка:
кардио- колело + пътека
корем
В началото краката ми бяха сковани много, но като минаха първите 15 минути стана по-леко. Накрая като приключвах даже бях набрал инерция можеше още да изкарам. За днеска толкова.
ЕДИТ да опиша малко по-подробно тренировката, щото съм по-свободен за сега. Почнах с колело 20 минути тотал, като в началото почнах с по-малко съпротиврмение след 10тата минута го увеличих, но запазих каданса. втората част беше пътека- почнах максимален наклон от 3км до 4,2км/ч плавно увеличаване до 12та минута, след което намалях наклона с по 3 степени/от 20 общо/ и увеличавах скоростта. Накрая бях със скорост 7 км/ч, което е на предела на бързото ходене при мен. 25 минути откарах на пътеката. На последната степен е доста стръмно, като градуси е поне 30. Корема ми беше суперсерия повдигане на краката от вис и молитва от горен скрипец прав. После правих ренегадско и накрая малко V преси. Другия път ще правя планк за сега имам около 40 секунди на 50кг- целта ми е 75кг за 1 минута, което си е напълно постижимо. За корема в общи линии гледам всеки път да е различно.
Мнението беше редактирано от Бойко на 22.10.14 11:20.
***Тренировка:
лег- 8х75кг 7х75кг* 6х75кг*
полулег с щанга- 8х60кг 7х60кг 6х60кг
хамър машина- отказ х15кг //на страна
корем
кардио- пътека
Сутринта не ми се получи да тренирам, че трябваше да се търчи до поликлиниката и прочие- утре също няма да тренирам- всъщност най-рано в неделя. Инак в сравнение с 8ми октомври на лега има подобрение- на първата серия самичък 8ца, а последвалите 2 серии ми помогнаха малко за последните повторения. Другия път пак същите кила- няма да увеличавам. Нямаше читави хора за подаване на дъмбели и за това реших да пробвам лежанка- може би 55 щяха да са тъкмо за 10ки. 15ките на хамъра бяха тежички- истината е че трябва да вкарам кофи пак, но съм разтегнал нещо от ляво + че левия трицепс лееко се опитва да се обади и гледам да съм внимателен. Малко планк и после пътека и то стана 10 и нещо... Днеска не успях да се премеря, което прави 2 седмици без кантар, което ми е малко странно, щото съм свикнал. Не мога да видя разлика освен по дънките, че като че ли са ми по-свободни, ама тумбака си седи. Другата седмица вече ще се премеря да видя как вървят нещата и до тогава няма да променям нищо.
И аз да се се изкажа зимно. Тръгнахме днеска с един приятел с крайна цел Силистра- по знайни и незнайни пътеки- или поне това беше плана от преди 1 месец... в крайна сметка на прохода при Котел се отказахме, заради обърнал се тир и се озовахме в Стара Загора :D Казано иначе- супер забавния ден с премеждия, много шофиране и простеене в прилични дози :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 27.10.14 08:05.
***Тренировка:
придърпване на скрипец V- 2х10х70кг 9х70кг
хамър машина- 2х10х25кг 7х25кг //различни хватове; на страна
пулоувър машина- 10х25кг 10х35кг 10х50кг //на страна
трапец
Никаква работа днеска- закъснях и без това няма много време сутрин не мога да се събудя още. зарязах тягата и набирания за днеска и просто гледах да се раздвижи кръвта. Няма повече какво да се коментира.
***Тренировка:
тесен лег/сгъване за бицепс- 10х60кг/6х40кг 6х65кг/8х35кг 8х60кг/10х30кг 7х60кг/10х30кг
едностранно разгъване на дъмбел/скотово с дъмбел- 6х10кг/10х14.5кг 10х9.5кг/8х15кг
разгъване с въже/сгъване с въже- 15х25кг/10х40кг 15х25кг/12х35кг //две макари
кардио- пътека
Тая сутрин телефонът ми беше умрял и се събудих към 9- сиреч бях изпуснал времето да ходя на зала- интересното е, че снощи още в 11 обърнах очите. Като цяло имам нужда няколко дни да не правя нищо- филми и лежане, но да видим кога ще ми се усмихне късметът. Тренировката- слаба работа- иначе тежестите са различни от предния път щото тогава беше в друга зала, където скрипците са в перфектно състояние и няма такова триене. Иначе лоста май не беше 10кг, както го смятах- много беше тежко.. Кардиото го спрях щото ми беше прилошало и ме заболя далака- лиготии просто казано.