16.12.05
15:19
ако някои знае кои стероиди уголемяват половите органи при мъжете да ги изброят.
За астероиди дето оголемяват половите органи не съм чувъл.Ако не си доволен от размера на половия си орган,ами не знам.Пробваи да вземаш трибестан,наи-вероятно няма да ти помогне ама знаеш ли....
Прочетох малко за него и разбрах че оказва положително влияние на половата с-ма.
(знам че се пише стероиди ама вчера четох едни бисери из форума и..)
16.12.05
16:19
Господи.....ти сериозен ли си с този въпрос? :shock:
Няма такива, само Прегнила възвръща атрофирали тестиси до нормалната им големина, но прегнила дори не е стероид.
Ако си незадоволен с размерите на половите ти органи, зобенето определено нема да ти помогне :lol:
Тя темата не е свързана с фитнес ама караи.
Ман то за жените няма особенно голямо значение размера,10см. са им достатъчни.
Ама щом искаш още см. да го удължиш,гледъл съм по телевизията вечер рекламират едни помпички и някви такива работи.
Има хапове и мазила ама са мноо мноо скапи!
Естествено мене не ма барка щото ми е доста голям!
Бтв да отбележа за децата!
Женската вагина,маи стените и имат разтегливост така че дали ще вкараш пишка 10 см или 20 см се същото!Само че с 20 см може да и докараш някои кравоизлив както се случи веднаж,които раота!
За тва ко не са ви по 5 см, не се ядосваите, ми си ебете без да се притеснявате!
16.12.05
20:24
[quote author=“HomeBoy Recz”]Господи.....ти сериозен ли си с този въпрос? :shock:
Няма такива, само Прегнила възвръща атрофирали тестиси до нормалната им големина, но прегнила дори не е стероид.
Ако си незадоволен с размерите на половите ти органи, зобенето определено нема да ти помогне :lol:
Четох някъде някакви странични ефекти на опрелен стероид (не помня кой) и пишеше уголемяване на пениса. То си беше направи преписана листовката от лекарството и постната в интернет
16.12.05
20:53
ми то които незнае как да го ползва търси размер :twisted: :twisted:
ами няма такъв стероид специално да оголемява половите органи
ам се пак тестостероните имат някакво минимално деиствие в тази насока
Заключена
Йода