стероиди уголемяващи половите органи...

Темата е заключена.

16.12.05
15:19

ако някои знае кои стероиди уголемяват половите органи при мъжете да ги изброят.

16.12.05
16:19

За астероиди дето оголемяват половите органи не съм чувъл.Ако не си доволен от размера на половия си орган,ами не знам.Пробваи да вземаш трибестан,наи-вероятно няма да ти помогне ама знаеш ли....
Прочетох малко за него и разбрах че оказва положително влияние на половата с-ма.

(знам че се пише стероиди ама вчера четох едни бисери из форума и..)

HR

16.12.05
16:19

Господи.....ти сериозен ли си с този въпрос? :shock:

Няма такива, само Прегнила възвръща атрофирали тестиси до нормалната им големина, но прегнила дори не е стероид.

Ако си незадоволен с размерите на половите ти органи, зобенето определено нема да ти помогне :lol:

16.12.05
16:22

не че сам недоволен ама може и още

16.12.05
16:27

Тя темата не е свързана с фитнес ама караи.
Ман то за жените няма особенно голямо значение размера,10см. са им достатъчни.
Ама щом искаш още см. да го удължиш,гледъл съм по телевизията вечер рекламират едни помпички и някви такива работи.

16.12.05
17:14

Има хапове и мазила ама са мноо мноо скапи!
Естествено мене не ма барка щото ми е доста голям!
Бтв да отбележа за децата!
Женската вагина,маи стените и имат разтегливост така че дали ще вкараш пишка 10 см или 20 см се същото!Само че с 20 см може да и докараш някои кравоизлив както се случи веднаж,които раота!
За тва ко не са ви по 5 см, не се ядосваите, ми си ебете без да се притеснявате!

AN

16.12.05
20:24

[quote author=“HomeBoy Recz”]Господи.....ти сериозен ли си с този въпрос? :shock:

Няма такива, само Прегнила възвръща атрофирали тестиси до нормалната им големина, но прегнила дори не е стероид.

Ако си незадоволен с размерите на половите ти органи, зобенето определено нема да ти помогне :lol:

Четох някъде някакви странични ефекти на опрелен стероид (не помня кой) и пишеше уголемяване на пениса. То си беше направи преписана листовката от лекарството и постната в интернет

ST

16.12.05
20:53

ми то които незнае как да го ползва търси размер  :twisted:  :twisted:
ами няма такъв стероид специално да оголемява половите органи
ам се пак тестостероните имат някакво минимално деиствие в  тази насока

Заключена
Йода

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1