05.07.04
12:46
Идват жегите,навсякаде мирише на море(поне на мен в Пловдив ми мирише вече :D )!Вие в оставащите месеци от ваканцията ще ходите ли на моренце,да пърцате рускини,да се пльоскате в яката черноморска водица?Аз ще ходя както винаги при дядо ми в Шабла(няй-готиното местенце в БГ вярвайте ми) за около 25 дена през август.
05.07.04
13:25
Ами аз ще ходя разбира се, но след кандидат-студентските изпити. Но да ви кажа честно в по-големите градове (като Варна) е кофти да ходиш на плаж, защото е много мръсно и пълно с разни мангали и от някви селца и т.н. Аз лично предпочитам в Албена, Златните и ви препоръчвам на Фичоза (близо е до Варна). Ей там със сигурност е по-добро от Шабла :lol:
05.07.04
13:44
На 27 юли ми е последният изпит, после 20 дни класираници и след това бачкане по 12-16 часа до края на септември ... не го виждам къде ще пасне морето ... но такъв е живота.
Аз ще ходя на Албена. Тази година каточели там е най-добре, защото по другите курорти построиха хиляди хотели и ще е супер гъч. :)
Бих отишъл до Балчик, но с тези абрашевски простотии около двореца, малко се колебая...
05.07.04
16:57
На мене ми мирише на недобре напляскани хубави каки 8) .
Пък от мангалите ко да се притеснявате..........те си знаят от кои какво да вземат,много добре знаят кои къде защо!
Пък аз както съм тръгнал няма да направя и 1 баня въпреки че съм от Варна :oops: .
05.07.04
17:01
И аз няма да ходя на море. Предпочитам на планина, че е по-спокойно пък и е повече като санаториум, което по ми харесва от това, по цял ден да се пържа на плажа и да се топя в големия гьол. Аз мразя жегите и слънцето.
05.07.04
17:35
Тази година задължително ще ходя на море защото миналата пропуснах и си седях вкъщи :cry: Сигурно на Приморско или Китен че там купона е най-голям(просто комбинацията много заведения хубав плаж и тава на снасни цени ) привлича най-много хора на моята възраст 8)
Da, mi i az shte hodya s jenata i hlapeto na Kiten na bungalo ve4e se podgotvyam misleno za toya eksperiment, shtoto hlapeto mi e na godina i pet meseca i sigurno shte bube golem cirk ma ve4e ne izdurjam v Sofiyata ot 2 godini ne sum murdal nikude i ve4e na trevicata deto e pokarala mejdu trotoarnite plo4ki se radvam. Ta takiva mi ti raboti izperkal sum ot tolko “urban” estetika naposleduk i se reshih da si zamukna debeliya zadnik nai setne na istok kum morenceto puk i da vida nekoi i drug priyatel ot epohata predi da se zadomya.
05.07.04
17:50
С тези думи плашиш всички които мислят за брак ...
05.07.04
17:54
И аз ще бачкам... Очаква Ви нов раздел за хранене. По-голям, по-подробен, с максимална точност на информацията. Този път ще е написан обективно без всякакви пристрастия. Ще си постна една темичка във форума където ще ми казвате статиика за какво искате.
Опа,... отнесох се! Никакво море докато не направя от раздел “Хранене” малка енциклопедия.
I az she bachkam…obache kato hamalin :evil:
Obache posle septemvri smqtam da se razmaja po zavaedeniqta vuv varna i blizkite plajove :wink:
05.07.04
20:39
Neonik пич не се притесняваи че ще бачкаш като хамалин,и аз това се очертава да правя лятото :wink: .Пък ти гарантирам че на мен ще ми стои още по неловко защото съм с дълга руса коса,сини очи и бяла кожа.......некак нема се вписвам сред братята роми.
lesno_nema, brato, az nqma da bachkam v bg hamalin, pone da si bqh vuv varna, shtqh da go prejiveq po-lesno :wink: Ama posle kato si doida…OH KOTIO 8) Aide, i uspeh s rabotata/diganeto :wink:
05.07.04
21:23
Няма значение България Германия,хамалина си остава хамалин цял живот:)
Хамалогия да има :)
Аз ще ходя края на юли началото на август на слънчев да изкарам негатива :)
Ест. че ще ходя на море.... голям купон свърши учебната година минаха ми и изпитите (FCE) ииииии отиваме първо от 30.07 на Созопол а после с братовчеда къде кажем (май Sunny Beach) :D :D :D
Мразя слънцето!!!
Мразя пясъка!!!
Мразя да съм с много хора на едно място!!!
Определено няма да ходя на море.
Нито миналата, нито тая година :lol:
29.06.05
10:37
ех марто марто видяла че не може да стигне гроздето лисицата и казала че е кисело :lol: стига бе кои не харесва слънце море , жени по прашки и монокини :wink:
и как да не ходя на море та аз съм от варна :)
мнооо ясно само морето рулз !!!!!!!!
Поздрави на всички варненциуаааааа
29.06.05
10:54
И аз няма да ходя....не съм ходил вече няколко години..... :(
От 3 години поред работа в Слънчев бряг ми се разбиха представите за почивка на море. Тази година може би ще пропусна, поради липса на отпуска(вече не работя по морето). Но вече имам 1 морска баня от Варна, където бях преди 10 дни за малко.
Аз май ще ида тая година на море за купон, здраве, мацки и ЯДЕНИЕ И ПИЕНИЕ
Иначе като Софийско чедо да отида на планина зимата ми е много по-голям кеф. Просто на морето и ми е скъпо и рядко отиваме голяма компания винаги се цепят компаниите. Просто за са съмостоятелно само едно добро море съм изкарал.
Голям кеф ми е да ходя до чужбина. Ходил съм няколко пъти и нали замисляхме мероприятие да гледаме европейското. Ако искате винаги има догодина. Просто голям купон е да правиш гражданчетата от другите държави на луди :) :)
по-здрави
това лято 6те пропусна морето-работа и работа и септември може 10-тина дни на несебър-там ми харесва :roll:
02.07.05
12:50
[quote author=“Martin”]Мразя слънцето!!!
Мразя пясъка!!!
Мразя да съм с много хора на едно място!!!
Определено няма да ходя на море.
Нито миналата, нито тая година :lol:
тва не е истина .... и аз съм така !!!айде да пясака ... няма да кажа нищо ... се ми е тая за него но мразя да съм на места дет има много много хора ... и мразя да ме грее слънцето !!! направо подивавам кат ми стане горещо :evil: :evil: :evil: иде ми да убия накои ...
по добре да ги дам тея пари за бира късно вечер някаде с приятели и приятелки и каквото остане за суплименти :twisted: :twisted: :twisted:
02.07.05
12:54
И аз няма да ходя! Не обичам морето. Предпочитам в Сандански или Велинград на басейнче за 3-4 дена и тва е.
аз пък ще ходя на море,ще си пека задника на слънцето,ще се търкалям на плажа,ще се нагълтам с морска вода,ще се накефя на нощния живот и мацките и ще покажа какво съм направил тая година,абе няма спор много ще ми е гот 8) :D :D :D
ама и аз незнам кви ги пи6а.6те съ4етая работата с приятното.
затова 6те работя на плажа.
02.07.05
17:33
Хе Хе Хе !!! как бе! на морето сме!! :lol: :lol: :lol: ай дано да имам до тогава пари де.. :lol: