Myo-Inositol изгодно - как?

07.10.14
14:25

Трябва ми да експериментирам върху себе си-лекуване на болест за която докторите не можаха да помогнат.Лошото е че е нужна голяма доза-20грама дневно в продължение на дълго време-поне година.Дозата е ясно че е безвредна поради спецификата на това вещество.А и така или иначе ще я покачвам плавно,та ако има някакви странични ефекти все пак ще я намаля.Но не вярвам да има.
Виждам че има доста хр.добавки и препарати в които го има,но те са предвидени да се пие по 500мг на ден,съответно трябва да скапвам една опаковка от 70-80лв. в продължение на 3-4дни,което като теглиш чертата за година ми се явява непосилен разход.
Да ям 10кила праскови на ден също не е оферта,щото ще трябва да клеча денонощно в кенефа...А и зимата праскови отде??
Лецитина е другия вариант,но там пак не става-съдържанието му е малко,в количествата в които е нужно за да стигна 20гр. инозитол останалите съставки като холина например ще са в пъти повече от 20гр. и при тези дози вече силно ще дразнят стомашно-чревния тракт.
Та дайте идея?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.10.14 14:49.

07.10.14
15:08

Килограм може да се намери за около 40 долара  +  23-24 долара за доставка.

08.10.14
09:36

В айхърб най-добрата оферта “цена-количество” е 32 долара за 454 гр, доставката е 4 долара.

Каква е болеста, ако не е тайна ?

08.10.14
18:45

Много благодаря за отговорите.
Не съм болен аз-помагам на близък роднина.Болестта е натраплива невроза(вече помодерному-ОКР).
Някой наема ли се да го поръча от мое име?Предварително ще му пратя парата.

Мнението беше редактирано от derovalf derovalf на 08.10.14 18:48.

09.10.14
09:07

Писах ти лично съобщение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1