Слабост, хрупане и пукане в рамото.

Здравейте хора. От месец и нещо насам изпитвам слабост в дясното рамо. Предполагам, че се дължи на една лека тренировка в залата. Случи се следното: правих гърди на машина с доста малко килограми, когато съвсем леко си изкривих ръката с цел да се наместя по-удобно (вече бях бутнал тежестите) и усетих лека болка в рамото. Притесних се, зАщото точно 2-3 месеца преди това си бях извадил лявото (за втори път, първия беше преди около 2 години) и имам доста реална представа точно колко лоши са раменните травми. По принцип мисля, че имам доста здрави рамена (и двата случая с изваждането са нелепи и вследствие на простотия). Започнах отново да пия super cissus на usp labs, тъй като ми помогнаха адски много за възстановяването и лекуването на изваденото рамо. Хрупането го има, но е по-леко. Когато тренирам усещам дясната си ръка леко умаляла отвреме навреме, а понякога (но рядко) имам леки болки, които се усещат като че ли цялата ръка ме боли, след известно време отминават. Гледам да не ги натоварвам много, пазя ги и ги оставям да си починат и всичко това изцяло заради дясното (което впрочем не е било вадено). След второто изваждане с лявото не съм имал още проблеми (да чукам на дърво) - няма слабост или болка. Пука понякога, но това си е напълно нормално. Днес ми се наложи след тренировка да нося едни чувалИ, при което доста се понатоварих. Сега усешам лека отпадналост съпроводена с хрупане при кръгови движения. Много ще се радвам, ако някой сподели от опита си с по-некомпетентните. Благодаря ви за отделеното време!

Темата беше редактирана от Йордан Красимиров на 09.10.14 02:51.

09.10.14
13:52

Здрасти! Имам абсолютно същият проблем. При мен се получи от недобра загрявка и канадска борба. Рамото ми пука и го чувствах нестабилно, и когато се качвах на успоредката изпитвах неприятна болка. Отидох на ортопед, който ми сложи кинезоленти и ми изписа нестероиден антивъзпалител на прах - Фламексин. Допълнително си пия хранителната добавка Реновакс, която съдържа глюкозамин, магнезии и др. Месец и половина не можех да тренирам и се притесних, че ще е хроничен проблем. Но вече съм много по-добре, даже вчера отидох да правя набирания и нямам оплаквания, освен че още пука дори и след стабилна загрявка... Ама аз целия си пукам, мога цяла симфония да направя. При мен се дължи на това, че бях с много наднормено тегло и не съм мислил на време... На 19г. съм от Варна и ти препоръчвам д-р. Момчил Георгиев от Градска болница. Успех!

Благодаря много за информацията! Моята ситуация мисля, че е по-лека защото си тренирам без проблем (слабостта се усеща понякога само). Но няма да чакам да се влоши. Поне се успокоих, че не е нещо сериозно (поне за сега). Отново благодаря. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1