12.10.14
19:27
Здравейте хора :)
Някои от вас може би се сещат за мен, но повечето сигурно няма да се сетят коя съм. Казвам се Надежда и съм на 15 ( почти на 16 ) и съм пристрастена към здравословния начин на живот. На кратко ще ви разкажа какво се случи. След лятото прекарано в България (живея в чужбина) си дойдох и бях в настроението да си хапвам от всичко по малко. Естественно, като човек който се е пазил далеч от боклучава храна дълго време ми се ослади и хапването си стана една голяма свинщина! Резултата съответно са килограми нагоре,скапано настроение. Само да вмъкна ,че не съм спряла да тренирам, освен през 2те седмици след като ми махнаха бенка от корема. Отчаяно искам да си върна старото тяло защото така се чувствам ужасно! Знам, че мога да го направя здравословно. Нямам срок за спазване, но искам това да стане колкото се може по-бързо. Разбира се, нямам в предвид 2-3 седмици :) Бих искала подкрепа и съвети :) Ще се опитам да пиша колкото се може по-често и също така ще пробвам да си описвам тренировките :)
Ето ги и моите цели :
* Намаляне на мерки
* Минус 10-12кг.
13.10.14
15:12
13-ти Октомври 2014
Здравейтее,
Днес денят започна малко по-различно понеже не съм на училище.
Закуска нямаше, защото станах прекалено късно
*към 10ч. : 2 в 1 + 1 цял грейпфрут + 1 чаена лъжица пчелен прашец + 1 капсула есенция от зелен чай
*12 часа : 100гр. пуешко месо без мазнина на скара + малко домати и краставици
*14 часа : кафе (черно) + 2 ябълки
*16:30: 100гр. риба тон в собствен сос + домати и краставици + 1/4 авокадо
*17 часа : Л-карнитин
*17:30 тренировка, може по-късно да я опиша
Попринцип за закуска ям 3-4 белтъка+семена от чия+25гр. овесени ядки и го правя на тиган без мазнина след това поръсвам с канела, но тази сутрин пропуснах :/
Мнението беше редактирано от nadezhda zlateva на 13.10.14 18:37.
13.10.14
15:14
А ти колко си висока, какви килограми си била и какви искаш сега да постигнеш ? (wasntme)
13.10.14
15:31
Бях 47-49 и съмм висока 160см. В момента съм 56.4 килограма. Извинявам се, че съм пропуснала да напиша и тези неща :) Искам да изчистя мазнини и да се върна към 48кг. Което означава ,че искам да сваля около 8кг. Просто си искам старото тяло :))
13.10.14
20:16
Чистенето на мазнини става с много щанги, отличен хранителен режим и може да добавиш малко кардио. Но първите две са приоритет! ;)
Избягването на мазнините няма да те отведе към желаната цел. Поне жълтъците си яж.
И 2 в 1 не ти препоръчвам, пий си истинско кафе с истинско мляко.
13.10.14
22:01
Днес тренирах цяло тяло и няма смисал да описвам след като не мога да кажа имената на всичките упражнения. Важното е, че вече клякам с 15кг. :D Започнах с 10мин. крос тренажор и накрая 45мин. бързо ходене под голяяям наклон. Доволна съм, защото винаги се потя доста на тренировка, което означава ,че не си губя времето.
За мазнините не ги отбягвам чак толкова много, просто сутрин ми става тежко ако ям ядки или някаква друга мазнина, а днес просто така се е случило. Прясно мляко спрях да пия, защото имам чувствителен стомах и много ме разтройва. Заменям го с бадемово мляко, непосладено :) А и като цяло аз свалям по-бързо без млечни продукти.
14.10.14
18:59
14-ти Октомври 2014
Привет :) Днес храната е :
Закуска в 6:30 :
-пчелен прашец и есенция от зелен чай
3 белтъка +25гр. овесени ядки + семена от чия( Първо ги смилам в блендера, а след това печа сместа на тигана без мазнина и поръсвам с канела) +1 грейпфрут + нес кафе с половин чаша гореща вода и половин бадемово мляко
към 8:30 ябълка
1:15 100гр. пуешко с 2 домата
към 4 часа : 2 домата + 1/4 авокадо + няколко листа спанак и кафе
5 часа Л-карнитин
*тренировка*
След тренировка протеинов шейк (Extreme nutrition)
- есенция от зелен чай
Това е от мен :)
15.10.14
09:37
Много зле тая храна! Опиши си поне тренировката.