17.12.05
00:08
искам да ви попитам - решил съм да стана редовен клиент на тва спесание :) демек да си купуавам всеки брои / то нали излиза 1 брои през 3 седмици/ искам да ви попитам и да ми отговорите честну:
има ли смисъл да си го купувам - знам че списанието се води с доста голяма класа сред всички други списания и е на голямо ниво...но както разбрах едно момче ми каза че вътре пишело програми от културисти за културиси - демек напримерно 15 серии за бицепс...и то някви тежки - маи са само за състезатели, или пък добавките - по 10 добавки на ден , витамини,креатин,глутамин,протеин,казеин,карнитин,ацитал и още други....демек искам да попитам дали да си го взимам или да не го взимам защото е само за напреднали и то доста напреднали / програми много сложни и тежки само за състезатели / ???
17.12.05
00:27
А бе човек от когато се занимавам с фитнес това са 4 години почти не съм изтървал брой на списание .Било то “Олимп ” “Мускули” “Мускули и фитнес вестника” “Мускули и итнесс списанието ” и “Фитнесс и културизъм на Еню Рангелов .От всичките тези които съм прочел най ми допадат на Еню Списанията .Докато бях в щатите не пропусках брой на “FLEX” и “Muscle & Fitness ” както знаем БГ списанията черпят от там информация и е много кофти когато прочетеш в “FLEX” или в “Muscle & Fitness” дадена статия и след месец я виждаш на БГ в “Олимп ” и “Мускули и фитнес ” а защо не и в ” Мускули” Вземам списания темата хранене се повтаря в другите 2 излиза че аз съм си я взел просто ей така .Та продължавам да ги взимам защото винаги намирам дори и един полезен ред .Така че купувай си всичко по добре от знанието няма .А и то да няма само трнировки в културизма я има и други фактори които влияят на формата .
Аз си купувам и двете, но повече си заслужава Олимп, има повече авторски статии, по-малко реклами. Програмите са същите като в МиФ. Винаги обаче има нещо различно. Аз предпочитам Олимп, но за нищо на света не бих пропуснал да видя статията (прочетох я вече) за Бертил Фокс - която е уникална. На мен лично много ми хареса. Недостатък е че в Олимп не можеш да видиш интервюта на състезатели на Нутрим, ОН и Христомир вече. Така че ако имаш възможност си взимай и двете.
БТВ: От вчера МиФ струва 5лв, но на 100 страници
Aз бях фен на М и Ф защото интервюта даваха БГ културисти , но днес взех последния брой , няма да го купувам вече просто не виждам нещо интересно в него
За мен М и Ф е нещо като мъжки вариант на” Космополитан” ...некадърно,недоносено и безумно безполезно списание !
17.12.05
11:00
Преди си купувах и Олимп и М&Ф, но спрях Олимпа. Ако искате ми вярвайте спрях го заради типографията и “дизайна” по страниците. В М&Ф поне различавам фон от текст. Нито заглавията нито текстовете в Олимп са четими!
Още не съм го чел новия М&Ф, но като го разлистих ми се вижда много “празен”. Нищо не ми хвана окото. От време на време превеждат по някоя интересна статия от Флекс и това е. В Олимп ми харесваше най-много статиите на тема “Медицина” или както се казваше, сещате се за какво говоря.
Продължавам да си купувам М&Ф, но чета все по-малко и по-малко от него.
По-скоро Playboy е мъжкия вариант на Cosmopolitan… Все пак в М и Ф май няма вътре истории за другия пол 8)
По-скоро Playboy е мъжкия вариант на Cosmopolitan… Все пак в М и Ф май няма вътре истории за другия пол 8)
Да бе -нямало !Малко ли си показва АнДжи силиконовите цици?:)
Исках да кажа,че е също толкова пошло като Космополитан.Само реклама и текстове написани накрак от некадърни драскачи .Опитват се да правят нещо като лайф-стайл списание,с лесносмилаеми статийки,но резултата според мен е катострофален !
За полиграфията на Олимп и аз нямам думи !
Аз го купувах последните няколко месеца, но вече не мисля да го взимам. Навремето черпех някакви знания от пресата, но сега имам по - добри източници на информация ;) Да не казвам колко много статии преди МиФ съм ги чел на www.bodybuilding.com (или други места) ;) С една дума - почти не се намира нещо полезно. Не и за 5 лева.
17.12.05
15:46
Купувам си тези списания от 98,че май имам и от по-рано. Стават все по-безмислени, не бях взимал около 4 месеца исега взех 2 та последни броя и надвете ми се струват много слаби. Статиите е ясно от каде ги взимат :). Ако сте си купили 12-13 броя от тях, ще наете всичко което пише. Има по една две статии които си заслужават на брой.
17.12.05
16:05
е в този случеи каква списание да си купувам - дето наистина е много хубаво и има хубави статии ??? :roll:
Ами няма такова. Чети в интернет, някаква сериозна литература, книги и т.н.
според мен тея 5лв ги спестявай а чети повече в нета.не съм ли прав :wink:
за тези 5 лева можеш да си купиш нещо за хапване
а да прочетеш нещо интересно от нета за без пари !
Е и нета е с пари но наистина може да се прескочи информацията им.
Например тук има кой да ти отговори на въпроса която те интересува а там не винаги се получава да четеш това което ти се иска
НЕЩО В МЕН СЕ ПРЕЧУПИ.......
от първия брой на вестник “правете мускули”, през вестник “мускули”, следван от вестник и списание “мускули и фитнес”, а сега вече само списание “мускули и фитнес” за 13 години не бях пропускал нито брой до миналия месец. и не за информацията, която получавам от тези издания, а за самата идея. за идеята да съм същия маниак, като на 14 години. но просто вече не издържах миналия месец и дадох команда “свободно” на уважаемия господин Хубенов и целия му екип, който всъщност е просто семейството му. съжалявам много, но някои неща просто си имат граница. моето търпение също.няма да се увличам да правя разбори статия по статия и страница по страница, защото е безсмислено и няма кой да ме чуе. миналата седмица не издържах и дадох 5 лева за вече голямото издание от 100 страници. отново набухватели и автореклама. ( за който не знае - “атлас лаб”, която внася уредите “васил” и т.нар. полска сила, си е фирмата на самия господин хубенов и 4/5 от рекламите му са автореклами. ) няма лошо, ама да се рекламираш, пък и пари отгоре да ми искаш някакси не ми се връзва:):):). влиза периодично и в отношения било с мусаши, било с оптимум и половината списание е пълно с реклами/статии на многознайковци за ползата от техните продукти. и какво остава за верния фен - за 5 лева половин час четене и после списанието да мухлясва при старите издания и да им се радва на голямата купчинка. а колко ме изнервя повтарянето на статии от олимп и м&ф. ужасссссссссс. “олимп” и него го купувам редовно от 98 година . маааалко по - добър боклук, но пак си е боклук - особено стероидните препоръки на недик са абсурдни.
общо взето господин рангелов е единственият, който някога си е заслужавал парите и то не заради статиите за хранене и тренировки, които понякога са несъстоятелни, а най - вече заради мотивациооните си редове. няма равен в това отношение и си личи , че е пълен “психопат” на тая тема:) неговата книга “правете мускули” ме запали 92 година и на тоя човек ще съм му благодарен до гроб. БЛАГОДАРЯ ГОСПОДИН РАНГЕЛОВ!!!
И аз така тато Жоро дадох му (на Хубенов) направление
Писна ми от едни и същи муцуни вътре
Вече няма да му пускам в касичката 5 кинта
[quote author=“joropower”]НЕЩО В МЕН СЕ ПРЕЧУПИ.......
от първия брой на вестник “правете мускули”, през вестник “мускули”, следван от вестник и списание “мускули и фитнес”, а сега вече само списание “мускули и фитнес” за 13 години не бях пропускал нито брой до миналия месец. и не за информацията, която получавам от тези издания, а за самата идея. за идеята да съм същия маниак, като на 14 години. но просто вече не издържах миналия месец и дадох команда “свободно” на уважаемия господин Хубенов и целия му екип, който всъщност е просто семейството му. съжалявам много, но някои неща просто си имат граница. моето търпение също.няма да се увличам да правя разбори статия по статия и страница по страница, защото е безсмислено и няма кой да ме чуе. миналата седмица не издържах и дадох 5 лева за вече голямото издание от 100 страници. отново набухватели и автореклама. ( за който не знае - “атлас лаб”, която внася уредите “васил” и т.нар. полска сила, си е фирмата на самия господин хубенов и 4/5 от рекламите му са автореклами. ) няма лошо, ама да се рекламираш, пък и пари отгоре да ми искаш някакси не ми се връзва:):):). влиза периодично и в отношения било с мусаши, било с оптимум и половината списание е пълно с реклами/статии на многознайковци за ползата от техните продукти. и какво остава за верния фен - за 5 лева половин час четене и после списанието да мухлясва при старите издания и да им се радва на голямата купчинка. а колко ме изнервя повтарянето на статии от олимп и м&ф. ужасссссссссс. “олимп” и него го купувам редовно от 98 година . маааалко по - добър боклук, но пак си е боклук - особено стероидните препоръки на недик са абсурдни.
общо взето господин рангелов е единственият, който някога си е заслужавал парите и то не заради статиите за хранене и тренировки, които понякога са несъстоятелни, а най - вече заради мотивациооните си редове. няма равен в това отношение и си личи , че е пълен “психопат” на тая тема:) неговата книга “правете мускули” ме запали 92 година и на тоя човек ще съм му благодарен до гроб. БЛАГОДАРЯ ГОСПОДИН РАНГЕЛОВ!!!
Аз съм абсолютно като тебе.Отдавна ми е дотегнало,но по силата на навика все още си го купувам,но освен реклами нищо смислено не виждам.Даже последните 3-4 броя отлежават в къщи и само събират прах.Преди години ги ядях с корицата,ама сега....Що се отнася до Еню Рангелов,имаше абсолютно същото въздействие в/у мене и когато му излязоха книгите,ме върнаха отново в залата след доста време прекъсване.
[quote author=”Миле”][quote author=“joropower”]НЕЩО В МЕН СЕ ПРЕЧУПИ.......
Аз съм абсолютно като тебе.Отдавна ми е дотегнало,но по силата на навика все още си го купувам,но освен реклами нищо смислено не виждам.Даже последните 3-4 броя отлежават в къщи и само събират прах.Преди години ги ядях с корицата,ама сега....Що се отнася до Еню Рангелов,имаше абсолютно същото въздействие в/у мене и когато му излязоха книгите,ме върнаха отново в залата след доста време прекъсване.
и като си спомня, че от първия брой на вестник “правете мускули” не можех цял месец да откъсна поглед и снимките и статиите съм ги гледал под лупа буквално. само че с времето детският ентусиазъм отстъпва място на прагматичността и взискателността и купуването на изданията става навик, който обаче, като всеки навик, след време додява на човек.
друго си е да прочетеш нещо от еню рангелов със заглавие от рода на “здравейте синове на желязото”. :twisted:
20.12.05
18:56
Какво стана с този човек имам му всички книги и списания .И няколко броя от вестниците.Разбрах че писъл други книги само че за руския пазар.Еню е отхвърлян от някои, и обичан от други.Много бих искъл да издава пак списание макар че последните броеве малко се комерселиазира .Но не бих отказал и още книги .И както казва той СИНОВЕ НА ЖЕЛЯЗОТО или пък МЪЖЕТЕ СИЛНИ ЖЕНИТЕ СТРОЙНИ.Още ми липсават есетата му за начина на живот.
20.12.05
19:04
Абе за рекламите не можед го обвиняваме и той хляб яде :) в олимп пък рекламират само тяхни фирми така, че за рекламите и те са същите. Друг е въпроса, че нито едно от списанията вече не си заслужава парите. Те са платформа за реклама на продукти. А ние потребителите да го дух... ;)
Спометата от Жоро книга е първото ми четиво за този спорт :)
20.12.05
19:22
Абе то от 1 списание неможе да станеш здрав независимо дали е Мусколи и фитнес , флекс, аиран мен, олимп или каквото и да е хубаво е да се чете литература свъразна със спорта за да поддържа оганя да ти подържа интереса пък може и имформация да си набавяш по повечето въпроси ! Ако греша поправете ме !
в интерес на истината имам едни американски флексове от 94 година. и те са много по-добри като информация и съдържание от сегашните издания. все по-дебели и все по-глупави.
21.12.05
13:55
Аз не бях че и за това си взех септемврииския Флекс .. 300 страници, от тях буквално 240+ бяха реклами! Голям комерс голямо нещо!