14.10.14
22:25
Като за начало бих искала да ви разкажа доста дългата история в няколко изречения :D.
Аз съм на 18 години , висока съм 1.60 и в момента тежа 42 килограма (знам ,че са малко) ..Преди 2 години тренирах много усилено и се храних много здравословно...докъто в един момент не усетих ,че всичко това не е просто хоби ,а вманиаченост .За жалост всичко това имаше последствия и се разболях от анорексия и така стигнах ужасните 38 килограма. За щастие се стреснах и се взех в ръце и сега се възстановявам.Забраниха ми тренировките като цяло , но с удоволствие ще преглеждам дневниците и статиите тук...
Очаквам с нетърпение да мога да почна да тренирам отново (този път с обеца на ухото)
Темата беше редактирана от Eimy Arsova на 19.04.15 12:26.
15.10.14
09:34
За да стигнеш до анорексия, според мен, не си се хранила никак здравословно, а яко си се ограничавала! Напиши какви са ти били тренировките и хранителният режим преди.
15.10.14
14:50
Да направим само уточнението, че не си се хранила здравословно, а ужасно НЕздравословно. Явно все още бъркаш понятията, което никак не е добре т.е. не сме сигурни за обецата там ли е или не. Спорта от лекар ли ти е забранен?
15.10.14
15:05
Здравей :) И аз минах през този път ... Всичко е в главата ни ... От 38 сега съм към 43 кг ( за половин година) ,този сайт ще ти помогне ако се вслушаш в съветите на хората :)) ... Снимките,които си качила актуални ли са,защото не приличаш на анорексичка ...
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 15.10.14 15:24.
15.10.14
22:33
хранЕХ се здравословно,докъто не се случиха някой неща в личен план ,който ми повлияха до голяма степен и спрях да се храня.
Спортът е забранен от психолога който сметна ,че чрез спорта и супер изтощителните продължителни тренировки съм се опитвала да изгоря и малкото което съм имала.
А снимките не са актуални , от периода в който бях 48 килограма .
Мнението беше редактирано от Eimy Arsova на 15.10.14 22:36.
Миналата година бях тръгнала по твоя път.. Сега се опитвам да се отърва от това вманиачаване.. Пожелавам ти успех! Много е трудно да пренастроиш мисленето си
Ще ме извиниш, но не мисля че има такива неща, които да те накарат да спреш да се храниш. Това е основна потребност на тялото, за да оцелява. За да спре желанието за хранене, означава че е спряло желанието за живот. Всичко е в главата. И всичко е много прекрасно, докато не се стигне до системите и до спешното. Историята познава много такива случаи.
Интензивното движение може да не ти е позволено по разбираеми причини, но нищо не ти пречи да се захванеш да правиш нещо, което свързва тялото и съзнанието - йога, ци гун, тай чи...стига да има желание.
18.10.14
00:59
Сама си си отговорила къде е проблема “докъто не се случиха някой неща в личен план”. Не знам дали става въпрос за наистина сериозни неща или някакви там любовни драми, но и в двата случая за мен не е достатъчно основателна причина един млад човек да си съсипва здравето и от там и живота вместо да се забавлява (дано този дума бъде разбрана правилно) в най-безгрижните си години.
Изглеждала си страхотно и ако осъзнаеш проблема съм сигурен, че отново ще е така. Всичко написано от мен въобще не е заяждане и съжалявам ако е прието така.