17.12.05
16:13
Я да видим сега колко нарциси имаме във форума :). Аз си признавам, че постоянно се гледам, не че толкова се харесвам, просто следя кое как се движи... :twisted:
И още как! :wink:Имам 2 декара огледала в нас,включително една огледална стена в банята :D :wink:
Дам гледам се, но често само във фитнеса, защото там има цяла стена от огледала и като се съблеча мога да видя как съм съизмерно и т.н. , докато в нас трябва да се въртя като пумпал, за да мога да се видя :lol: , иначе много хора казва, щом билдерите не са комплексари, защо в залите има огледала, веднага ще отговоря, за да следя дали правилно прилагам техниката на дадено упражнение :wink:
17.12.05
17:06
[quote author=“Azazel”]Дам гледам се, но често само във фитнеса, защото там има цяла стена от огледала и като се съблеча мога да видя как съм съизмерно и т.н. , докато в нас трябва да се въртя като пумпал, за да мога да се видя :lol: , иначе много хора казва, щом билдерите не са комплексари, защо в залите има огледала, веднага ще отговоря, за да следя дали правилно прилагам техниката на дадено упражнение :wink:
Има огледала, защото билдерите има какво да гледат :twisted:
17.12.05
17:37
[quote author=“tigra”]И още как! :wink:Имам 2 декара огледала в нас,включително една огледална стена в банята :D :wink:
На мен сега ми предстои да обзавеждам един апартамент и мисля да си сложа в банаята срещуположни огледала, да може да се гледа отвсякъде :shock: :D
Пътя от банята до хола който е 1,5 м се минава за около 10-15 мин. понеже по средата е огледалото!! :lol: :lol:
[quote author=“Animal”][quote author=“tigra”]И още как! :wink:Имам 2 декара огледала в нас,включително една огледална стена в банята :D :wink:
На мен сега ми предстои да обзавеждам един апартамент и мисля да си сложа в банаята срещуположни огледала, да може да се гледа отвсякъде :shock: :D
off
Мноого добра идея,сигурна съм,че ще те изкефи на макс изживяването;)няма да се впускам в подробности-сам ще разбереш за какво говоря:)
17.12.05
18:03
излизам от детската у бум огледалото :o и закъснявам за даскало :lol: :lol: :lol:
Гледам се в огледало, за да не си махна скалпа, докато си пооправям прическата - фен съм на Жилет :)
Абе зяпам се само в залата - там има един дзвер, дет все като стегна мускул, ми отговаря пича. Нещо почнахме и на Ти да си говорим, после ми и хареса яко, после пък разбрах че това е бил огледалният ми образ - готин съм бил :)
Малко нарцистично :D хахх Всеки се харесва
И да внимаваш щом се влюбваш в същия пол..... :lol:
17.12.05
23:39
Тъй сме ние мъжете ... егоисти до крайности :lol:
Откакто тренирам съм пристрастен към огледалото! :shock: :D
Да имаш цяла стена огледало в банята е хубаво нещо, жалко, че в момента нямам. :?
18.12.05
00:59
Оглеждам се, но не съм пристрастен :lol:
[quote author=“bolkers”]Често се гледам за да видя дали имам промяна :wink:
Ако се гледаш по-рядко, ще се вижда по-голяма промяната :wink:
ахааха е това ме разби....късметлии сте вие....в нас едното огледало неможе да немога да се видя, защото е доста тесничко, но в банята е друг въпроса вече, там се ядва :wink: и за жалост къпането, започва да се удължава :roll: :lol:
18.12.05
11:34
хаха аз снимки си прая....после се гледам на огледалото.....и ми идва да счупя огледалото щото в него си виждам тялото / а аз хич не го харесвам щото съм слабичак и нямам маса / или пък снимките кат си ги прая качвам ги на копутера и гледам аааа пак слаб...и са ядосвам ама се се гледам/ама ся уж съм се заел да кача яко маса :)/ хьхаьха макар че хич не е хубаво да се гледаш в огледалото щото свикваш с тялото си и после не можеш да откриеш разликата :)
В края на всеки месец си правя снимки, а пред огледалото кат се отплесна и минават по 10-20 минути - а тия отплесвания ми се случват ежедневно, че и по 2-3 пъти за ден :lol: Мога да кажа, че съм пристрастен (:
27.12.05
15:09
[quote author=“AbSs”]Не само се харесвам, но си и посягам. :wink:
хахах бате тва ме уби :D