Свръх калоричен мас гейнър?

17.10.14
19:56

Здравейте,искам да попитам можете ли да ми препоръчате някакъв свръх калоричен мас гейнър които да е подходящ за шейкове за качване на маса.
Аз съм 58кг и 180см,така че дори да има повече мазнини това не ме притеснява на този етап,просто искам да кача маса.
Ако може да е без креатин(от него получавам разтройство)и да не е на млечна основа(имам лактозна непоносимост и не съм сигурен дали мога да пия добавки на млечна основа).

ПС:
За тези които ще кажат очевидното “ами защо просто не ядеш повече”,нека ви питам мислите ли че не ми е хрумвало?
До припадък съм се тъпкал със най различни хранителни режими и просто немога да кача маса и това е,шейковете с гейнър са ми последната надежда :)

17.10.14
21:30

Яж всеки ден по 300-400 грама домашна майонеза!

22.10.14
17:15

За съжаление като готов продукт на пазара няма такъв попълващ всичките ти изисквания - да е с много калории и да не е на млечна основа. Вариант е комбинация от Витарго с яйчен/телешки протеин.

23.10.14
16:33

А на колко години си ?

23.10.14
16:49

казано от Johnny Bravo на 23.10.14, 16:33:

А на колко години си ?

22

казано от Simo Petrov на 17.10.14, 19:56:

До припадък съм се тъпкал със най различни хранителни режими и просто немога да кача маса и това е

Сподели какво си пробвал, дето не е проработило, така ще може да ти се даде по-точен съвет.

Гейнър без млечен протеин и креатин ........ звучи оптимистично :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1