Едно ново начало за Vivalabaam

Темата е заключена.
Прескочи до:

18.10.14
22:21

казано от vivalabaam на 17.10.14, 00:12:

Като споменах килограми искам да се похваля, че минах границата от 70 кг., което е абсолютен рекорд за мен. Понеделник сутрин (13 Октомври) бях 71.2 кг.

Много добре. Добри резултати имаш.

казано от vivalabaam на 17.10.14, 00:12:

Според мен е добра идея да си нося тевтерче и да си записвам килограмите с които вдигам, че нешо ме гони склерозата и след няколко дена не ги помня. Дали ще съм смещен на “професионалистите” в залата :)

И аз правя така. Смятам, че е доста практично. После у дома записвам резултатите в програмата-дневник “Атлет” Имам на нея почти всичките си тренировки.
Аз правя и нещо друго. Понеже трудно качвам силата и тежестите. Предварително записвам на листче от тетрадка малък формат последната си тренировка за същата мускулна група, която ще тренирам отново. Като отида в залата гледам на листа какво съм правил на предишната тренировка. И се опитвам да подобря резултата си поне с едно повторение в някоя серия. Ако резултата ми е същия оставям същите цифрите от предишната тренировка на листа. И в случай на промяна, повече или по-малко повторения, задрасквам цифрата на листа и отстрани написвам новия резултат.

Записвам упражненията съкратено. Става нещо подобно:

хор скр 32/15       39/10       44/6     6     6     6
греб  щ 32/8         42/6     6     6     6
тяг  52/6       6     6
бц сг. 20/8       25/6       6
бц чук  10/6       6     6

Нещо такова (взето от последната ти тренировка за гръб и бицепс). Числата са написани на разстояние едно от друго и ако на тренировката има промяна в празното бяло поле вдясно нанасям новите резултати. Питаше за аминокиселините преди тренировката. Можеш да замениш с протеин,а и нищо да не вземеш не е голям проблем. Важното е след това.

Мнението беше редактирано от Миро на 18.10.14 22:23.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1