Извадено рамо - как да продължа тренировките?

17.10.14
21:04

Здравейте , занимавам се с фитнес около две години и половина но преди 40 дни ми се случи нещо неприятно извадих рамото си , и сега не знам как и по какъв начин да продължа с тренировките понеже ме е страх да не направя нещо погрешно и да го извадя повторно ще бъда изключително благодарен , ако някой може да ми помогне . Благодаря ви предварително.

17.10.14
21:25

Дали да продължиш тренировките или не може да ти каже само специалист след преглед . Затова първо отиваш при него да те прегледа и да ти каже . Все по странни стават въпросите си и някак мазохистки ..

17.10.14
21:52

Приятелю бил съм на преглед ,и ми казаха ,че мога да продължа с фитнеса но с много леки килограми, а въпроса съм го задал с надежда някой компетентен човек с подобен проблем да ми каже точно по какъв начин да процедирам , така, че  не бих казал ,че въпроса ми е странен или мазохистичен или там каквото си искал да напишеш .

20.10.14
13:30

Търсачката на Форума работи перфектно ;)
http://www.bb-team.org/search?q=Извадено+рамо&submit;=&cx=016126007826539382066:jb6dygr-yoy&cof=FORID:10&ie=UTF-8

И аз имах подобен проблем преди повече от година. Отидох на ортопед,който ми каза че трябва да спра фитнеса за 2 месеца,изписа ми паста и болкоуспокояващи. Естесвеби аз не го послучах и след 2 седмици почнах пак да си ходя, болката пак се появи и реших да си взема някаква добавка. Един приятел ме насочи към един продукт- комбинация от няколко съставки и след една седмица болките изчезнаха. Сега го пия периодично по няколко месеца и не съм имал проблеми все още. успех!

HU

01.01.15
20:51

Миналата година и аз си извадих моето рамо,наместиха го,но ми казаха да поспра със фитнеса и да си дам една голяма почивка.Трябваше 40дни да не правя натоварвания на рамото ( да не го товаря чак толкова много) на 15ден аз започнах пак да си ходя на фитнес и тренирах така както си трябва.......сега при големи натоварвания или упражнения за разтегливост си ме боли и то много,но какво да се прави........
Та искам да ти кажа че всичко си е до теб :) Ти си преценяваш но според мен започни с леки тренировки (постепенно) и сам си преценяваш в какво състояние си по време на тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1