Коя от двете зали бихте предпочели?

20.10.14
16:01

Изправен съм пред малка дилема и ще се радвам на още-едно две мнения. Ето накратко каква е ситуацията:

Зала1
- има само 3 лоста(като единият е извит), винаги са заети и трябва да чакаш
- няма много тежести
- дисковете са с малък диаметър
- НАЙ-големият - (който ме накара да започна да търся друга зала) е, че започнаха да организират безплатни курсове за начинаещи абсолютно всеки ден от понеделник до петък след 18:00. В това няма нищо лошо естествено. Проблемът идва в това, че заемат не само  студиото предназначено за тая цел, но и  зоната с лостовете и успоредката. Това прави тренирането ми(и не само на мен де) невъзможно понеже не можеш да тренираш в близост до тях защото ги разсейваш от това което им показва инструктора. (Тъпня яко!) И какво се оказва: чакам за лост, чакам за тежести, чакам и за лоста за набирания и за успоредката. ми аз не тренирам... Само си чакам
+ ходя там от доста време и съм привикнал вече
+ ходя там с една позната(бяхме повече от познати по едно време, ама от скоро ме свали на земята много лошо, но си тренираме заедно, ходим на йога и поддържаме добри отношения)
+ машините са хубави
+ хората са по позитивни и говорят езика ти.

Зала Н2:
- в лош квартал е
- само азиатци тренират вътре.
- Няма едно момиче или един бял(или черен всъщност)
- половината не говорят езика
- няма кой да те пази, ако ти се наложи
- машините са гадни
+ 20-25 ЧИСТО нови лоста Елейко, трап бар, кейдж бар и тн
+ бъмпер дискове, тежки дъмбели, пудовки до 40кг
+ 5 стойки за клек, 10 лежанки
+ аксесоари като - бг торби, медицински топки, ластици и тн.

Цената за mesechen абонамент е еднаква...

Номер 2

20.10.14
16:07

2 и аз :) А винаги можеш да помолиш някой да те пази на английски :D

20.10.14
16:12

20 чисто нови лоста елейко
5 стойки за клек
Пудовки

Това направо да се одървиш от кеф като влезеш.

20.10.14
16:39

Втората. Все пак си там, за да тренираш. В залата, в която ходя също няма много момичета и повечето хора изглеждат странно, но не им обръщам внимание, както и те на мен. Като е прекалено пълно или трябва да чакам ми минава желанието за тренировка.

П.с Всъщност зависи колко е лош квартала. Ако е прекалено опасен, търси трети вариант.

Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 20.10.14 19:23.

20.10.14
18:06

“Номер 2” ми напомня за старата зала в която ходих. Маса свободни тежести и стари криминални типове с лоши погледи :D .
Майтапа на страна, аз като мъж бих избрал вторият вариант. Най- мразя да чакам дадена тежест да се освободи, просто в такива моменти усещаш как полагаш усилия напразно.

AG

20.10.14
19:10

Начи първата зала не става за трениране, но пък там ходи мадама, която ти искаш. А втората зала е супер за трениране ама рискуваш азиатски ганг рейп. Аз бих си потърсил трета зала.

Ти тая тема си я пуснал само за да ни подразниш с тая зала номер 2…

20.10.14
23:37

казано от Newbie Newbie на 20.10.14, 16:07:

2 и аз :) А винаги можеш да помолиш някой да те пази на английски :D

Аз това се опитах да кажа... Масово не говорят езика. То всъщност не им и трябва, но това е друга тема

казано от CarnalK на 20.10.14, 16:12:

Това направо да се одървиш от кеф като влезеш.

И аз това си го помислих като я видях в неделя

казано от Angel Gyaurov на 20.10.14, 19:10:

Начи първата зала не става за трениране, но пък там ходи мадама, която ти искаш. А втората зала е супер за трениране ама рискуваш азиатски ганг рейп. Аз бих си потърсил трета зала.

Ама и лошото е, че за нищо ма света не исла да остави сегашния фотнес. Какво толко му харесва не мога да проумея
Иначе азиатците не са лоши или злобни, ами по-скоро ... Малоумни. Има един много хубав израз “овчи тарикат”. Е такива са всичките.

Нека го кажа така:
- да имаш тренировъчен партньор с който правите добри тренировки, разбирате се, мотивирате се(ако има нужда) при не много благоприятни(не мога да го нарека лоши) условия
- да тренирам сам в чисто нова зала с най-хубавото оборудване, но да внимавам да не ударя или счупя нещо на някой прост индиец, който не знае какво прави

20.10.14
23:41

Пп: вчера бях в зала номер2 за единична тренировка...
1 чувството да ти се огъва лоста докато клякаш на гръб е много приятно. Разбирам ги тия дето товарят големите гири (опит за шега)
2. Да видиш някой да сгъва за бицепс с лост за 1500£ ... Идеше ми да хвана една пръчка и да го набия с нея през пръстите :D (шега)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1