29.01.12
11:46
Какво мислите за марката NSN (Nano sport nutrition)?
Темата беше редактирана от ZEX Power на 10.11.12 22:10.
29.01.12
12:28
Защо не можеш да го приемаш според указанията на производителя?
Искаш да кажеш, че няма етикет?
ПП Приятелю, знаеш ли какво е fake? Това е марката, която си закупил, тази марка е измислица и е толкова американска колкото аз съм негър ;) Това прилича на марката Pure nutrition, но в още по-лош вариант. Тъй, че с две думи, минал си се и най-вероятно си купил боклук.
Мнението беше редактирано от Valdis на 29.01.12 23:51.
Направих си труда да проверя адреса от измисления им сайт и на този адрес в Сан Франциско има мотел.
18.10.12
23:59
Аре бе, не вярвам. Пил съм Макс Анабол 5000 и наистина ми подейства сякаш :)
казано от Кристиан Йорданов на 18.10.12, 23:59:
Сигурно! Колко от величествените ти 62кг. са следствие от него?
19.10.12
00:27
казано от Valdis на 19.10.12, 00:11:
казано от Кристиан Йорданов на 18.10.12, 23:59:
Сигурно! Колко от величествените ти 62кг. са следствие от него?
Тогава бях 66 и наистига мога да кажа , че подейства с едно приятелче си делнахме една голяма кутия тогава и го пих бая време ;)
Поредната гаражна фабрика :D
100 % -вия суроватъчен бленд протеин обаче ме впечатли доста със “солидното” съдържание от 71 грама протеин на 100гр. пудра :)
Ама и кви шарени етикети са им направили, цветна феерия направо :D
Даже си представям в някой гараж как с една гребка пълнят от чувала в кутиите или предвариетлно изсипват суровината в една бака, за да може да я умешат малко, че да го докарат до 71% съдържания на протеин и то по етикет, а знае ли се ако се направи един лабораторен анализ, дали няма да излязат по различни цифри :D
То по скоро човек приемащ продуктите на тая анонимна фирма, трябва да се притеснява за здравето си от колкото дали съдържанието отговаря на етикета.
От чисто любопитство само искам да знам, за какви пари става въпрос и толкова ли са по евтини от другите, че има хора които са готови да се излъжат толкова лесно ?
Уаууууууууууу направо се хванах за главата, като видях цените и да това е българска гаражна фабрика и тоя мошеници ако имат всичките документи и сертификати, за да продават законно, аз ще направя челна стойка без ръце.
33лв. глутамин - 300гр., Суроватъчен бленд протеин 71% - 56лв. - 1362гр. няма нужда да продължавам, боже не мога да повярвам, че има толкова заблудени и не информирани хорица и то при положение, че с един клик на мишката за секунди и вече имаме всичката информация която ни трябва. Пишете в търсачката - Nano sport nutrition и първите два сайта, които излизат най вече втория, там я има цялата гама продукти и точно човека на който е сайта стои за тази марка, в това няма никакво съмнение !
Еми така ще докато няма съд и хора в затвора, такива случаи ще си ги има и така (fubar)
20.10.12
17:30
А защо ги продават и рекламират по фитнесите ?
19.04.13
09:30
Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.04.13 09:34.
23.10.14
15:41
Здравейте!Аз също искам да се включа в темата за “Nano Sport Nutrition”.Мога да кажа,че съм пробвал повечето от тяхните добавки и останах изключителни доволен от ефекта.Относно въпроса къде се произвеждат,честно казано не ме интересува,тъй като съм взимал неща и на мнооого от също така”известните Американски”марки и останах много разочарован.
24.10.14
16:41
Не знам вече. Всеки си говори каквото му дойде. Аз съм пил изолат и бца на NSN и съм си много доволен. Като цяло темата за добавките е опорочена ! Аз съм си на принципа “проба-грешка”.. Ако не ми хареса нещо го оплювам яко.
24.10.14
16:45
казано от Alexander Alexander на 24.10.14, 16:41:
Ако не ми хареса нещо го оплювам яко.
Съвет - внимавай по какви критерии оценяваш преди да оплюваш.
Така вероятно ще си спестиш неудобни моменти. ;)
24.10.14
17:22
Кольо,
На мен ли ми се струва или има двама новоизлюпили се анонимни посетители на сайта, чието първо мнение е да похвалят световно неизвестната NSN :)
24.10.14
17:29
О, да, този факт е доста любопитен и не остана скрит за мен... че и темата беше неактивна за последната година и половина. ;) Може и да грешим с теб... а дано, ама надали. :)
29.10.14
12:51
казано от Кольо Пияндето на 24.10.14, 16:45:
казано от Alexander Alexander на 24.10.14, 16:41:
Ако не ми хареса нещо го оплювам яко.
Съвет - внимавай по какви критерии оценяваш преди да оплюваш.
Така вероятно ще си спестиш неудобни моменти. ;)
Какви неудобни моменти?! Просто казвам, че ако някой коментар е тъп . Или пък даден продукт, който съм пробвал е зле си казвам каквото е . Всеки има право да си пише каквото мисли и чувства.