Стероиден цикъл

Темата е заключена.
GR

08.12.05
17:11

На 23 години съм,186 см,96 кг..
Тренирам усилено от няколко години и имам доста добри постижения на лежанка и въобще..
само,че от доста време не мърдам от тия килограми и съм решил да направя един стероиден цикъл,мисля да взема дека и стромба
интересува ме дали съм избрал добра комбинация и дали и доколко ще е ефектна?как трябва да се приемат?след колко време да направя втори цикъл?Моля да ми отговорят хора,които са взимали и са наясно с нещата,а не такива ,който са чели само,на приказки съм се наслушал1благодаря ви

ще се отзове ли някой? :roll:??

16.12.05
18:46

лично моят съвет е да спеш тренировките за около месец и когато започнеш отново зала да увеличиш обема на тренировките и да започнеш да взимаш тези суплименти:комбинирай креатин глутамин и таурин с требистан и някакъв хард гаинер протеин
тази комбинация се доближа до някой хапове
ако това не ти харесва то звунни на недик във фитнес уикенд по скат в събота от 13.00
или звънни на митьо крика

Модерирано
Йода

HR

16.12.05
20:12

Ми приятел кво да ти кажа....става, макар, че и двата са слабо андрогенни. Плюс, Деката ако се взима без силен адроген като Тест, много хора имат проблем с лобидото след цикъла. На мен лично никога не ми се отразявала така Деката, но на повечето така става.
Да предположим, че държиш тези два да комбинираш. Ефективни дози ще са:

Дека: 400 мг/сед за 8-10 седмици
Стромба: 100 мг през ден за 10 седмици

Аз лично бих заменил едно от двете със силен андроген. Ти поиска мнението на използвач, ето давам го.
Поздрави

Riddick,
с нужното уважение ще ти кажа, че е време да спрете да се правите на майки. Това е раздел “забранени медикаменти”. Тук хората задават въпроси за анаболи, а не за да им се чете морал. Пича пита: “Как да взема Дека?” , ти му отговаряш “по-добре спри да тренираш и после пак почни със суплементи. Не взимай анаболи”......не усещаш ли колко тъпо звучи цялата работа. Все едно аз да те попитам ” Как да стигна до НДК с трамвай от Надежда?”, и ти да ми кажеш “Недей да взимаш трамвай, потърси някой приятел да те заакара!”  :?:  :?:  :shock: Има други раздели в които да се изкават мнения за или против анаболите и какви са алтернативите. Моля ви, ако ще давате мнения в този раздел, нека бъдат конструктивни и по темите за да може питащите да направят исбор за себе си (в това не се включват тийнейджърчетата дет’ нищо не разбират :D )

Поздрави

AN

16.12.05
20:28

[quote author=“HomeBoy Recz”]
Riddick,
с нужното уважение ще ти кажа, че е време да спрете да се правите на майки. Това е раздел “забранени медикаменти”. Тук хората задават въпроси за анаболи, а не за да им се чете морал. Пича пита: “Как да взема Дека?” , ти му отговаряш “по-добре спри да тренираш и после пак почни със суплементи. Не взимай анаболи”......не усещаш ли колко тъпо звучи цялата работа. Все едно аз да те попитам ” Как да стигна до НДК с трамвай от Надежда?”, и ти да ми кажеш “Недей да взимаш трамвай, потърси някой приятел да те заакара!”  :?:  :?:  :shock: Има други раздели в които да се изкават мнения за или против анаболите и какви са алтернативите. Моля ви, ако ще давате мнения в този раздел, нека бъдат конструктивни и по темите за да може питащите да направят исбор за себе си (в това не се включват тийнейджърчетата дет’ нищо не разбират :D )

Хах якооо, много яко. Евала!!! Човека е на 23 и тренира от години, дали пък не е взимал вече креатини и така нататъка?  :D .

GR

18.12.05
13:20

Тренирам от 6 години,лежанка бутам 140 ,6 пъти..пил съм всекви буламачи,креатин,глутамин,аминокиселини и т.н
HomeBoy Recz благодаря за отговора?Вече си поръчах стромбата,сега в понеделник ще ходя да я взема,въпроса е с какво да я комбинирам?искам да е качествен продукт,да кача чисто,ама все пак да кача нали

18.12.05
15:06

Сустанон.

18.12.05
18:30

според мен тея дози от по 400 дека на седмица са страшно високи. А това ще му е парви цикъл до колкот разбрах.
Пич, комбинирай стромбата с омнадрен и готово. Няма сисъл да си даваш парите за сустанон или друг вид тест. след като омнадрена е добър и е по 4 лева(отскоро съставките са му същите като на сустанона). Но да знаеш че тест. дава доста страничнио ефекти. Деката е доста по-безопасна, но ако ще е дека да е от аптека - тоест ретаболил, щото оригинална дека неможеш да намериш. По 100 мг ретаболил на седмица е добре.
по-здрави

GR

19.12.05
00:42

значи сустанон или омнадрен ,добре !деката ще я взема от магазин за хранителни добавки и човека ми е сигурен,всъщност ,той ще ми даде съвет.благодаря ви пичове!
по-здрави

19.12.05
15:39

еточно дека от магазин за добавки е много вероятно да е фалшива. без значение е кой ти я продава, просто е контабанда. купи си ретабилил или лаураболин - чиста работа:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1