24.10.14
17:57
Здравейте,
тренирах известно време, след което спрях заради контузия. Преди 6 месеца започнах да тренирам сериозно, след влизане малко по малко в залата. Следователно се започнаха отново по-строгите режими.
На 20год съм, тежа 60кг. Целта е ясна.
Това, което правя до момента е следното.
Хранене:
1. 4 яйца, 2 банана (или стотина грама мюсли)
2. Сандвич, домашен хляб с неузряло сирене, масло и кашкавал.
3. 120гр. спагети + 150гр. риба тон + някакъв кашкавал
4. 250гр. картофи + 150гр. пилешко
5. 200гр. извара + 60гр. бадеми
Менюто е примерно и далеч не изглежда така всеки ден, но показва хранителните стойности към които се придържам. В тренировъчен ден храненето е общо взето същото. Разликата може да е в увеличен грамаж на някоя от порцията, също така бърз въглехидрат след тренировка и доза протеин малко след това.
*Спагетите и картофите са в тези грамажи преди готвене.
Тренировката е 5х5.
Това, което се стремя да правя е:
Пон - Лег 5х5
Сряда - Тяга 5х5
Петък - Клек 5х5
Останалата част от тренировката минава различно, като се стремя да разнообразявам с цел стресиране на мускулите и избягване на рутина.
Резултатът от тези режими е поддържане на теглото. o_O
С какво бихте ме посъветвали? :)
Темата беше редактирана от TheRunawy на 24.10.14 18:01.
Не си написал колко си висок - но все пак 60кг си е малко.
Моето мнение:
Тренирай 2 пъти в седмицата с 2 базови упражнения /3-4 серии/ + 1-2 изолиращи/2-3/.
Храната ти е добре - вкарай и някой гейнър.
174см висок.
Но не мисля, че намалянето на тренировките ще помогне. В момента се възстановявам добре.
казано от TheRunawy на 26.10.14, 11:55:
Но не мисля, че намалянето на тренировките ще помогне.
Да, защо не опиташ с още един ден почивка? Тренировки през два дни. То претренирането не се усеща. Може да смяташ,че си възстановен, а мускулите смятат друго. :) Добри ли са поне силовите резултати?
Със силата бързо напредвам, но това е по-скоро връщане на стари постижения, от колкото нови. Но все пак, нямам никакъв застой.
ПП В крайна сметка, смених батериите на кантара и добавих хран. ензими. Всичко си е на мястото. :)
Мнението беше редактирано от TheRunawy на 16.11.14 12:58.