18.12.05
12:25
Здравейте.Извиняам се ако темата се повтаря,но докато търсих такава не намерих.Нов съм тук но не съм начинаещ в бодибилгдинг-а. Събира ми се има няма 1 година.Проблемът ми е, че немога да кача маса на гърдите.Всичко друго добре се развива но гърдите ми изостават.Висок съм 190 и не е много приятно да си плосък като весник.Можете ли да ми помогнете като ми кажете какво да права в бъдеще? Може и някаква програмка за гърди да ми напишете. Ще съм ви благодарен.
18.12.05
12:38
Ами може да напишеш как тренираш - колко дена в седмицата, колко кг си и най-важното как тренираш гърдите - колко серии, колко повторения.
18.12.05
12:43
190 висок , 81 кг.
Понеделник - Гърди
Вторник - Гръб, Крака
Четвъртък - Бицепс , Трицепс
Петък - Рамо, Трапец
За Гърдите права от нормален лег с дъмбели 4 по 12,10,8,6. После горен и долен лег пак така.Понякога ги права с лостове.
Доколкото разбирам правиш 4 упражнения с по 4 серии и то основни упражнения , ами какво се чудиш като официално си претренираш .
Сигурно си вкаравал и още упражнения с целта да се натоварят още което е още по голяма грешка
18.12.05
16:51
Ще ми кажеш ли тогава какво да тренирам за гърди. И хубаво ли е ако тренирам по 2пъти в седмицата. Понеделник и Петък
18.12.05
16:57
аз да попитам кое е по добре :
1.ПОвдигане на дъмбели от полулег 4 серии
2.повдигане на щанга от лег 4 серии
3.4 серии по 8 кофи4ки / 4 серии с дъмбели от обратен лег /
Искам маса - и да попитам става ли 1 седмица да прая 3-то упражнение долна част , а другата седмица флаис / демек една седмица флаис и една седмица долна част - да ги редувам / или ???
Псъчеделиц,допускаш няколко големи,да не кажа огромни грешки
1.не е свързано с гърдите,но все пак чувал ли си някъде или чел ли си някой да тренира гръб и крака в 1 тренировка???най големите мускулни групи в тялото?голяма грешка.тука отвсякъде претренираш и растеж трудно ще имаш.
2.за гърдите 1во правиш думбели после 2те лежанки???базовите упражнения с щанги трябва да са задължително 1во упражнение ако искаш маса
сега ще ти дам няколко съвета,дано да са ти от полза,пробвай така:тази програма я правиш 6 седмици като я свършиш ми пиши пак да ти направя нова,но задължително мах 6 седмици!
1упражнение-полюлег 4 по 10
2думбели от leg 3-10 8 6
3флаис от leg 3 по 10+кофички до отказ(суперсерия)
ако искаш маса тези упражнения упражнения засега ти стигат.най важното гледаш да вдигаш всяка трениравка повече от предишната може да са 2-3кг,няма значение.особено на полюлега,много е важно.ако ти трябва нещо друго питай.
Добре дошъл във Форума. Спазвай правилата.Пиши на кирилица !!!!
Поста ти бе преведен от мен,другите ще ги трия без предупреждение !
DJGorgio-Astor
18.12.05
19:42
Аз знам един метод неодавна го четох в едно от списанията миля че беше M&F ама не съм сигурен и там Двеи Кътлар обясняваше за метод за гърди. Значи гърдите ги тренираш веднъш седмично като по добре е да ги тренираш в деня след почивката щото тогава са въстановени и може да извлечеш максималното от тях... Джеи пише 1-вата седмица тренираш само лежанки - хоризонтален лег ( нормална лежанка ), Горна лежанка и после долна ( тая дето главата ти е по ниско от краката :) а 2-рата седмица тренираш само с дъмбели ( флаис,бенч,пуловер) като се стремиш и в двете тренировки да правиш по 4 серии със 8-10 повторения. Аз го пробвах тва нещо и на мене много добре ми се отрази по напомпани са ми гърдите и в огледалото по големи изглеждат не ти го натрапвам ама ако искаш пробваи ! дано съм бил полезен !
18.12.05
21:06
bautista мерси много човече :) Утре я почвам и дано има ефект.Иначе тая програма я взех от един сайт но няма да го паст-вам да не стане като реклама:>. Осъзнах грешките мерси :)