18.12.05
10:57
...преди тренировка, говоря за 2 часа преди тренировка....искам някой бърз въглехидрат да хапна, за да имам сили, примерно като съм в даскало мисял, че снеакерса върши работа, кажете вашето мнение :wink:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 15:00.
18.12.05
11:06
Като ще си харчиш парите за сникърс по-добре си вземи Corny :)
корни мнооо пртивно :oops: не ми аресва.....иначе идеята добра ли е или нищо неправя с този снеакерс ???
18.12.05
11:30
корни мнооо пртивно :oops: не ми аресва.....иначе идеята добра ли е или нищо неправя с този снеакерс ???
Ми по принцип простите въглехидрати са за след тренировка. Хубаво е да речем 2 часа преди трен да хапваш сложни въглехидрати. За корни-то ти казах за да не ти убивам ентусиазма :mrgreen:
18.12.05
12:42
преди тренировка яж бавни въглехидрати
овесени ядки примерно
ако ще бягаш тогава земи бързи
но като си на фитнес извършваш бавни движения.
след трен земай бързи
18.12.05
13:06
край.. как без прости бе ?! :shock: точно преди тренировка една вафла е идиален източник на енергия!!!!!!!
край.. как без прости бе ?! :shock: точно преди тренировка една вафла е идиален източник на енергия!!!!!!!
Много вярно , а и в последния брой на М&F е сниман Христомир с вафла и обеснение за бързия въглехидрат преди тренировка...
18.12.05
22:25
40 минути преди тренировка варени картофи 2-3 ( може и на пиуре )
Дава много енергия по време на тренировка ! ( поне при мен )
18.12.05
22:39
Какво ще кажеш за НЕСТЛЕ СВАЛТЕС ! Подобно на корни обаче по вкусно! Потарси почти на всякаде го има по малко шоколад има в него по полезно е ! Успех ! Дано съм бил полезен !
Ами да ви обясня приемането на прост въглехидрати преди тренировка не е добро нещо поради причината че като се приемат сле около 15 минути се получава ениргиен пик която след малко време спада до стойности по ниски от колкото сме били преди тренировката и я спъват от енергийно ниво .Пробвал съм го и е така
Подкрепям djgorgio-ASTOR и ако той не ви е убедил ето Десетте правила на Франк Зейн за успешна тренировка
3. Преди да отидете в залата избягвайте прием на прости въглехидрати. Захарта дава само кратковременна енергия, затова по добре яжте комплексни въглехидрати, които да захранят тялото за предстоящата му тежка работа.
Кажете сега...добра ли е алтернативата, преди трен(2-3 часа) 2 кисели млека, а след трен 2 супени лъжици мед, или медта е много малка за моето тегло, аз съм 87 кг ???
20.12.05
17:46
Киселите млека можеш и 1 час преди тренировка.( Тука пробвай...ако ти е тежко 1 час преди тренировка, увеличавай с 15 мин докато не се чувстваш комфортно)...щото млякото бързо преминава през стомаха и не е необходимо толкова време да чакаш.
Аз съм 85 кг - и ям по около 3 пълни лъжици.
Някъде четох, че препоръчителната доза е по 1 грам мед на килограм тегло.