Интересните пози в стрийта

23.10.14
14:08

Здравейте ! Начинаещ съм в стрийт фитнеса и това което най много ме влече са интересните стойки които могат да се правят с достатъчно тренировки ! И така искам просто да попитам можете ли да ми кажете всички  тези интересни пози за които се сещате. Аз знам предна и задна везна планчовете human flag и драгон флаг ако изобщо има други ви моля да ми кажете :))

Предна везна за мен е най-атрактивното и трудно движение... Изисква страхотна мощ.

puzimir

29.10.14
23:19

Повечето от тези “пози” са взаимствани от гимнастиката. Изгледай някои съчетания на известни гимнастици на халки и успоредка. Да, разнообразието в Street-а при тези стойки става по-голямо с всеки изминал ден, измислят се какви ли не вариации, но основите са си от гимнастиката.

Мнението беше редактирано от puzimir на 29.10.14 23:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1