За вариациите на дозировки на Кре-Алкалин

07.01.14
10:40

Купих си Кре-Алкалин 750mg и го приемам по 1 капсула преди и след тренировка в тренировъчни дни и една сутрин в нетренировъчни. Та въпроса ми е: Много хора ми каза, че може да се приема по 1 капсула сутрин и една преди тренировка, кой вариант би бил по-удачен и защо? Креатина е на All American EFX

07.01.14
23:15

Надали има някакво особено значение. Принципно независимо каква е формата най-удачния момент за прием би бил след тренировка или просто разпределени през деня.
пс. 1.5 грама креатин в тренировъчен ден и 0.750 в почивен...ако баба ми искаше да пие креатин бих и препоръчал поне 3-ни  на тези дозировки.

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 07.01.14 23:19.

08.01.14
02:18

така ги пище дозировките на етикета на шишенцето, пище по 3 капсули ако тежа над 175 lbs, но тъй като съм под тях взимам по 1500

08.01.14
09:49

казано от Sasho Kolev на 08.01.14, 02:18:

така ги пище дозировките на етикета на шишенцето, пище по 3 капсули ако тежа над 175 lbs, но тъй като съм под тях взимам по 1500

Не се заяждам, но да попитам тогава защо пускаш тема като знаеш и си прочел приема ?

08.01.14
12:47

казано от Цветомир Неделчев на 08.01.14, 09:49:

казано от Sasho Kolev на 08.01.14, 02:18:

Не се заяждам, но да попитам тогава защо пускаш тема като знаеш и си прочел приема ?

защото по ми допада варианта за 1 сутрин и 1 преди тренировка и да питам дали и този вариант става

09.01.14
09:45

За креатина няма никакво значение по кое време ще го приемаш, защото той действа чрез натрупване в тялото.
Специално за Кре-Алкалина приемай 3 гр. на ден и ще останеш доволен.

30.03.14
08:41

Кре Алкалин
За твоето тегло минимум 3.5 гр. дори 4 гр. на ден. Разделено преди и след, както решиш. за да го усетиш.

Над твоето тегло са препоръчително над 4.5гр. до 6 гр. на ден за да се усети.
Иначе няма смисъл да се пие.

Пил съм на няколко производители Кре Алкалин.
Даже в момента отново пия на All American EFX
Аз съм над 90кг
и пия по 7 капсули на ден по 750мг
Ефекта е както винаги съм го чувствал...
Повече сила, издръжливост, и ускорено възстановяване.

Ако го пиеш така както си споделил просто Забрави да го усетиш !
Накрая ще усетиш, че си си дал парите на вятъра или по скоро, че  си ги изпикал.

Пии го.
2 капсули преди тренировка и 3 веднага след нея. В тренировъчни дни.
В нетренировъчните
2 преди закуска
и 2 след вечеря.

Мнението беше редактирано от Тодор Чипов на 30.03.14 08:54.

12.10.14
13:33

Относно последния коментар, не го приемай за пълна истина , естествено ,че колкото повече приемаш , толкова по-голям ефект би имало , но въпреки всичко високия прием на макар и Кре-Алкалин имат лекичак негативен ефект и върху кръвното. Аз лично с дневна доза от точно 2 капсули на ден в някой дни съм приемал и по 3 (1 сутрин ,1 преди и 1 след тренировка) имах повече от задоволителен ефект. Тва с тея минимум не знам си колко 4-5-6 грама , не е за предпочитане нито пък единствен гарант за ефект! въпроса е ,че със всяка молекула и нейното наличие в организма , той свиква на нейните концентрации, малко или много(не напразно при първите приеми ефекта много ,често е по-осезаем от понататъшни) , което при по-нисък прием по-трудно се случва и ако бива малко увеличаван в протежението на ползване на продукта ефекта все пак ще градира. :) Не се хвърляй на дози по-големи от 2-3 грама според мен(или поне първия месец) , но това е според мен и моя опит и знания (2-3 капсули ми бяха нужни да поддържам постоянен ефект в продължение на 2 месеца) ! Успех!

30.10.14
13:20

Аз кре-алкалина го усещам в дози от 5гр+,иначе все едно не го приемам :)

30.10.14
16:30

Аз пък го усещам прекрасно по 3 грама на ден. И какво правим сега,на кого да вярват хората ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1