Топене на мазнини + качване на ММ

Темата е заключена.

30.10.14
23:13

На 18 години съм .. току що ги навърших 180 см, 80-83 кг, от няколко месеца се боря с топенето на мазнини и се справям добре.
почнах сериозно фитнес от началото на лятото та до сега и дори продължавам, не съм пропуснал дори 1 ден, тренирам по 4 пъти главно но около 3 седмици съм бил 3 пъти на фитнес и също толкова 5 пъти в седмицата на фитнес и преди това съм бил примерно по 1-2 месеца но толкова .. несериозно.Бях 93 или 94 кг когато почнах в началото на лятото, тогава приемах креатин само първия месец от лятото и станах 97 кг, по това време не спазвах хранителен режим... демек ядеж здраво тренираж здраво.След този месец тренирам чисто и по късно по средата на лятото почнах НВД:Сутрин миусли сас кисело мляко и трици, 11 часа тренировка, след това омлет сас 2-3 яйца и вечерта пилешко бутче или 2 пилешки паржолки от гърди и дори свинско по някой път примерно 1 път на седмица или на 2 седмици. Трудно се спазва този хранителен режим и имаше време в което правех и следобедно хранене примерно от кауфланд или сирене + малко кашкавал. Сега съм към края усеща се и чувството е хубаво но искам да забързам процеса та вапроса ми е много прост-Вазможно ли е да се комбинира Animal Cuts + Xtend new formula + Glutamine какъвто и да било  че гледам има доста глутамини.. но може и да давате всякакви съвети които да ми помогнат.

Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 31.10.14 08:41.

31.10.14
02:02

Първи съвет - Научи се да се изразявяш и пиешеш нормално- хинт : запетайките са полезни, това нещо малко хора ще успеят да го прочетат до края, и едва ли някой ще разбере какво точно питаш...
Конкретно по въпроса - няма проблеми да ги комбинираш, но няма и особен смисъл... до колкото виждам от заглавието искаш едновременно покачване на ММ и понижаване на мазнини, което е възмоено, но изобщо не е лесно. Като за начало трябва да имаш перфектен хранителен режин, ако го имаш - има далеч по-адекватни комбинации от добавки, които да спомогнат, кажи си бюджета и ще ги измислим.

Мнението беше редактирано от rvg на 31.10.14 02:04.

31.10.14
08:28

тази комбинация е на стойност 210 лева така че нека това да е тавана, повече от 210 лева не.
Имам хранителен режим и тренирам просто исках да кажа всичко което правя така че да можете да давате по точни съвети..
колкото до грешките които съм допуснал ще кажа само че виждам че всички пишат на български език тук а на мен ми е доста трудно и ми отнема доста време да пиша на бг пък и на всичкото отгоре тряя се съобразявам сас запетаи и точки и т.н...
Целта ми е да сваля мазнини главно без да губя мускулна маса в същото време, а ако може дори да кача чиста ММ.

В този форум уважаваме българския език.
Да използваш кирилица съвсем не е достатъчно.
Разговор по този въпрос няма да има.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.10.14 08:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1